AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkek icin deyili herkes icin gecerli yuzlesemiyorsa sucludur
Ya biz iki aydır bakışıyoruz yaninda bir kız var kankalar çünkü kız biz bakışınca bana gülüyor felan neyse işte bu kiz beni görünce gülüp bunun koluna giriyordu bende hesap sordum diyorum siz benimle eglendiniz mi diyor yok o benim sevgilim işte sevgilim olmayan koluma giremez dedim ne alaka kız bana gülüyor biz flortlesince hiç rahatsiz olmuyor diyor ben senin için arkadaşım dedim işte o yüzden sen inanıyor musun bu saçmalığa
Benim gibi bacım çocuğu olduğu icin
Nasıl yani
Benim gibi bacım çocuğu yazdım bacım diye düzeltmiş
Benim gibi bacım çocukları sevgilileri ile yuzlesemez ayrılamaz tıpkı sırtlan gibi yavaş yavaş arkadan ısırıp yer
Sen direk yol ver başkan
Ya biz iki aydır bakışıyoruz yaninda bir kız var kankalar çünkü kız biz bakışınca bana gülüyor felan neyse işte bu kiz beni görünce gülüp bunun koluna giriyordu bende hesap sordum diyorum siz benimle eglendiniz mi diyor yok o benim sevgilim işte sevgilim olmayan koluma giremez dedim ne alaka kız bana gülüyor biz flortlesince hiç rahatsiz olmuyor diyor ben senin için arkadaşım dedim işte o yüzden sen inanıyor musun bu saçmalığa
Yok tabiki inanmadım başkan. Ama işte yılan hikayesine döndü biraz bir sürü sağlam erkek var niye zarar gelme ihtimali olanla uğraşıyorsun ki
Ben bunda bir magrifet goremedim
Yav ne bileyim dedim sana asla inanmıyorum hiç bir dediğine cehennemin dibine kadar yolun var dedim djdjdkdk
Aslansin başkan aslan 😃
Korkuyordur.
Bence seninle eğleniyorlar
Bende yazdim siz dedim benimle egleniyorsunuz dalga geçiyorsunuz yazıklar olsun sana dedim Allah'a havale ediyorum dedim
İyi yapmışsın çok kafana takma böyle insanlar için üzülmeye değmez
Kızın yanında bunu çağırdım konuştuk aynı gün kızın sormasi lazım. Birde diyor ki sen o gün bana açıldın biz kız arkadaşımla problem yaşadık ertesi gün nedense sınıfa geldi gayet mutlu keyifli kız ne geldi sınıfa bana soru sordu ne birsey
boş ver ya takma kafana onların saçmalıkları
Hesap sordum ama korktu kız arkadaşım problem çıkartıyor içi hiç rahat değil diyip kaçtı benden boşbeleş iyi hesap sordum demi saydirdim dedim sen s. er. fsizsin senle düşman bile olmam bir daha benle oyun oynarsan seni feci rezil ederim iyi demismiyim
Demişsin de bence uğraşmaya değmez di ya
Ya sinirimi bozdu çünkü canım canım haller farkındasın dimi dedim sinirlerimle oynadın birde ben arkadaşımdan sınıfta kağıt istedim arkadaşım duymadı bu duydu kütüphaneye gitti koşa koşa gidip kendi kagitlarini getirdi böyle ses çıkarttı gözüme sokarak
Bilemedim
Çocuk anormal bence
Niye düşünüyorsun hala
Ya şimdi iki aydır kızın yanında bakışıyoruz kız bize gülüyor hiç tepki yok ve bana o kızın sevgilisi olduğunu söylüyor sen olsan ne hissedersin s
Sevgililer eğleniyor
Sensen korkuyor
Pek değil
Bu kız koluna girince sınıfta benden kaçıp korktu yüzüme bile bakamiyordu bu essekligi niye yaptı sizce
Seni kıskandırmak için
ya da yakalandım mantığıyla
İlk bana kiskandirma geldi. Yüzüme bakamiyordu korkuyordu suç işlemiş gibi neyse daha sonra, ben arkadaşımdan kağıt istedim arkadaşım duymadı bu da hemen kütüphaneye gitti kendi kagitlarini getirdi koşa koşa gitti galiba
Git döv onu
Hahahaha valla bogasim geliyo ama bussuru hakaret ettim 🐱
Git köşeye sıkıştır nefesini yüzünde hissettir
Ben senden daha aktifim de
Korkut herifi
Sana da pisirik geldi dimi sınıfta hiç konuşmuyor çok sessiz biri ve ben kağıt istiyorum sözde sevgilisiyle benim yüzünden problemliymis ama gidip koşa koşa kağıt getiriyor bu mantıklı mı sizce?
Mantıklı değil. Onunla sevgili ol sen yönet onu. İster misin sözünden çıkmayan sevgili. Ama sana olacak bu sadece. Dışarıda koruyucu, sana pasif
Ya mal biri a arkadaşım dedi ki sen milletin hakkından gelirsin bu bana bakıp korkuyor çok korkak a 🐱 peki sana bir soru soracam şimdi ben kağıt istiom bu dersten çıkıp kendi kagitlarini getiriyor sizce bunun benle derti ne
Senden korkuyor işte
Karateci filan mısın
Yok yav çocuk bir kelime konuşmuyor sınıfta çocuğun kendisi sorunlu dedim sen korkak ve özguvensizsin 🐱 kağıtları niye öyle yaptı sence aramız bozuktu o kızla kol kola girdiğini görünce bu beyefendi yüzüme bakamiyordu
Utangaç bence sepetle boş ver
Valla ergen galiba birde benim omzuma çarpmıştı bilerek böyle çocuk gibi ama 28 yaşında dedim ergen beynini benden uzak tut
Boşverrr. Sana erkek mi yok
He ya
Elini sallasan ellisi. Burada bile sana bir sürü takip isteği filan gelmiştir mesaj
40 takipçi fena değil
Bir şey sorucam arkadaşıma diyor ki o anlamıyor arkadaşım dedi o sana bir kere yazdı oda eglendigini düşünmüş diye resmen ego kasiyor demi o anlamıyor sanki ben peşindeyim
Hayranlar yazıyordur şu anda. Mesaj filan
Tam anlamadım
Neyden
Kıza hata yapmış işte konuşmamak için engelliyor felan
Cesareti yoksa o adamdan olmaz zaten konuşarak çözmek varken
Hiç inandırıcı gelmiyor bu ne saçmalık ya
Kızın yanında bunu çağırdım diyor arkadaşım diye bir şey dememiş dedim vallaha sen korkaksin özguvensizsin sjkdks saaydirdim