Gecen cuma ayrildik, 30. Martta dogum günü, annesini arayip alidigim hediyeyi vercem?
Yeni ayrildik, on off yasadik veya hala yasiyoruz 1 senedir, bu ayin sonunda dogum günü var, ben ona isimli seccade almistim, dogum gününde evinin oraya gidip annesini arayip annesine vercem, sizce bu nasil fikir, size yapilsa ne düsünürsünüz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
:) yapışkan olma. aa bitmiş işte. annesiyle vfalan vıcık vıcık ilişki. ığğğ. kendini yamamaya çalışan koca meraklısı kız gibi. hediye verecekmiş miş te.
ne alaka herhangi bir hediye degil onun isimiyle bir seccade, ben onu her yerden engelledim, istemiyorum birsey, ama seccade sahibini bulsun, onunla bulusmak istemedigimden annesine veriyorum
Bu senin düşüncen. Onlar ne der sence. Seccade üstüne isimmi işlenir. onla namaz mı kılınır. Dini mevzuları böyle şeylere alet etmeniz çok yanlış. istemiyorum yan cebime koy gibi istiyorsun işte bal gibi.
cok iyi bir düsünce oldugunu düsüncekler ve benim gibi bir kizi nasil kacirdigini, zaten biliyorda tekrar farkina varcak ve bana 100% yazcak
Hiçte düşündüğün gibi değil. Onlar kendi oğullarını daha değerli vazgeçilmez görecek. Kapılarda bahane ile dolaştığını peşinde dolandığını düşünecekler. sümsük gibi üstelik bahane uydurup dolanma oralarda.
Ezik olduğunu düşünecek acıyacak ve seni geri istemiycek bas tekmeyi sağlam birini bul
Kızım ayrıldıysan ne diye hediye vereceksin
ama ona alinmis birsey, ben onun isminin üzerine olan bir seccade evde bulunduramam ve cöpe zaten atilmaz
Deprem bölgesine gönder ;)
Mk dogum gunu yazsana hamilesin sandim
unutmusum
O mu bıraktı seni ayrılma nedeniniz neydi?
Ne gerek var