deliler gibi sevdiğim biri var benim ilk ilişkimdi herşeyin ilkini bu kadınla yaşadım ben 23 o 24 yaşında geçmişi çok bozuktu , ama yinede devam ettim aldatma bayraklarını gördüm ama kendimi kandırdım çok sinirlenip dövdüm yinede devam ettik kavgalar hakaretler uçuştu hep havada aldatmadım deyip beni sürekli kandırdı en son yeni birini buldu tamamen koptu. Annemle kavga ettiler terketti gitti onun için herşeyimi verdim işimi kaybettim, okulumu yarıda bıraktım, çevremde saygın biriydim saygınlığım gitti, onunla bir çocuk yaptık kürtajda gitti hala üzülüyorum, psikolojik tedavi görüyorum, sağlığım huzurum gitti benden ölesiye nefret ediyor gitmesin diye aylarca peşinden koştum. Polise şikayet etti yeni sevgilisiyle aradığımda hakaret ettiler bana, ama tüm bu olanlara rağmen unutamıyorum onu çok özlüyorum elbette benimde hatalarım var ama ben onu çok seviyorum sizce başkası benim kadar severmi onu benim sevgimin kıymeti hiçmi yok varsa birgün kıymetini anlayıp üzülür pişman olur mu?
6 gü
Sevilen seveni unutur mu?

Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen o durumda onun elinden tutup bu şekilde karşılık veriyosa aptal olma biri için değmez önüne bak dünya tek ondan ibaret değil senin sevgine layık biri çıkar neden sevgiyi böyle kişilerde ariyosunuz o da başka bişey tabi
Eğer çok sevilmişse ve bir daha öyle seven çıkmamışsa sevilen seveni illa ki hatırlar. Hatta belki de pişmanlıkla hatırlar.
onu çok özlüyorum , birçok kişi ile yanlış şeyler yaşadı kimse onu kabul edermi? ya da geçmişinden kurtulup saklayabilirmi? çocuk aldırdıktan sonra kahroldum onunla yarım kalan hikayem var nasıl bunca şeyden sonra sevgili yaptı
Aşk değil saplantı seninki sende unut bence zor olsada ve kimse içinde kendi hayatından ödün verme
düvmen yanlış 1 o kız için kendini yıpratmışsın cidden böyleleri çok😔
kendimi masum buldum şu an
Erkeklerin sevdiği kızlar işte kssksjsj
Yuh maşallah