Aslında geçmiş dönemlerde olsa yani ergenlik dönemleri veya ilk böyle ilişki dönemlerinde hani insanda belli bir heyecan belli bir motivasyon söz konusu olur ya o zaman belki böyle tatlı seveceksin güzel kelimeleri duyma hoşuma gidebilirdi, ama zaman içinde tanıdığım insanların güzel sözlü söyleyen insanların hep güven veren insanların belirli bir zaman sonra canımı yaktığını görmeye başladıkça artık insanların seni seviyorum cümleleri bile bana çok fazla samimi gelmiyor dolayısıyla nasıl seslensinden ziyade bana sevgisini göstermesi, bana değer verdiğini hissettirmesi, her şeyde ve her koşulda desteğini eksik etmemesi, yani benimle bir sevgili değil bir arkadaş bir anne gibi olmasını isterdim ama günümüzde öyle birisi kalmış mıdır işte orasını hiçbirimiz bilemeyiz
Sevdiceğim bana sevgilim ya da hayatımın anlamı gibi seslensin isterdim yani aslında bana nasıl seslendiğinin bir önemi yok yeter ki sevdiğim olsun diyorum. ama bir de aşko olarak seslenmesini isterdim ben :D
İçinden gelmeyen ve eski sevgilisine seslendiği şekillerde seslenmemesi yeterli olur. Ve aşko kuşko gibi söylemler de olmamalı. İçinden gelen ve bana özgü bir kelime türetirse sevinirim. Bunu ben değil kendi bulmalı.
Görsel sabah sabah kan ağlattı bana 😀 sözlerin bir önemi yok. aslinda hissetmedi bir kelimeyi söylemesin bana Yeterli.. ismimi dese bile kâfi. süslü kelimelere gerek yok
Bence nasıl seslenmesi değil bana olan sevgisini göstermesi, bana değer verdiğini hissettirmesi, her şeyde ve her koşulda desteğini eksik etmemesi, yani benimle bir sevgili ve beraber ağlayacağım beraber güleceğim o kisi.. ve beni yargılamayacak. beni anlamayacak ve beni mutlulugum olacak ömürlük sevgim. ama bı seslenme olucaks oda bitanem ve biriciğim