“İnstgramın fuh*s yuvası gibi. Haremini kurmuşsun kardeşim tebrik ederim. Keşke hesabının gizliliğini baştan açsaydın be
Aferin bana aferin tam bir hayal kırıklığısın”
Aferin bana aferin tam bir hayal kırıklığısın”
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Instagramı fuhuş yuvası olmayan erkek 1 kıza yürüyor olan erkek 20 kıza yürüyor bilmem anlatabildim mi. Hepinizin öyle yazmışsın ondan diyorum, çünkü 1 kıza yürüyenler sana 20 erkekte bir denk gelir
Madem çok namuslusun benle niye muattab oldun yazıp engellerdim heryerden
Bunun namuslulukla ne alakası var? Kaliteden bahsedilıyor burada….
Yazdığını bi oku. Fuhus demisin. O kelime bile yeter.
Ayrıca madem bu kadar kalitelisin benle ne işin var derim.
Fuhus ne demek önce onu öğrenin… (içinde bulunulan toplumun onaylamadığı biçimde, her önüne gelenle ve genellikle de para karşılığında c**el ilişkide bulunma eylemi.)
Siz ne sanıyorsunuz seven kadının oturup sizi izleyeceğini sizinle asla sevsmryrceğini falan mı?
Bunun namussuzlukla ne alakası var. Sevdiğiyle yatan insanla önüne gelenle yatan insanı ayırt edemeyecek zekada mısın?
Konuyu çarpıtma. Fuhusu önce anlamını sen öğren. Namuslu bireyin fuhusla işi olmaz. Fuhus yuvasındada işi olmaz.
Seven kadın mücadele eder. Mücadelesini erkeğine hakaret ederek ya da erkeğini sanalda olsa millete kötüleyerek yapmaz. Aldatıldıysa ve onuru varsa ayrılır ya da erkeği olduğu gibi kabul edip susar ilişkiyi yürütür.
Benim zekam yerinde. Ama senden şüpheliyim. Millete verdiğin cevaptan bellide😀😀
İnts fuh. ş yuvası gibi olan bir erkek senin bu yazdığını umursar mı
Hepinizin öyle. Kendi inşaasından yapmayanın ikinci üçüncü instası var.
Bu niye kudurmuş derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?