+1 yılBen de hassas biri olarak kendimden çok başkalarından az şeyler bekliyorum insanlarla yaşadıklarımız can sıkıcı olaylara gelirsek onların kişilikleri mizacları bizimkine uymayabilir hem insan değişken bir varlık zaten psikolojik açıdan bir gün çok mutlu diğer gün üzgün olabilir bu da hayatı ve duygularımızı tanımamız ve onlarla yüzleşmemize yardımcı olur bence yüzleş olumsuz duygularınla
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Bu KS de çok kişiyi dinledim hemen hemen sorunları aynı. Ancak düzelmemek için resmen çabalıyorlar. Sözüm sana değil ama biraz sakin olun ya çözümsüz bir derdinizin olmadigini düsünüyorum. Nedir bu intiharlik halleriniz
05 Yorumla- +1 yıl
Özür dilerim ama size karşı çok nasıl desem çok acımasızca konuşuyorsunuz tabiki bende biliyorum hayatın bir ayrıcalığı ya da hoş görüsu olmayacak ama her insan düşebilir belki dizi kanar belki bacağı kırılır ama yine de bir şekilde kalkar ayağa bunu yapmak zorunda olduğumu biliyorum ama zamanla geçecek bunu da biliyorum sadece şu an çok zorlanıyorum
- +1 yıl
intihar eşigine gelir gibi şeyler duydugum icin yazmaya devam ettim. bende çok kırıldım nasıl bi duygu durumu olduğunu biliyorum. ama artık kendimi birakmamayı öğrendim ve bunu aklı başında olan herkes yapabilir. böyle üzüntülü savunmasız biri görünce de bi sarsıp kendine getirme dürtüsü var. öyle yani bu kadar yazma sebebim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHassas mı bilmem ama defalarca kırılan bi kalbim var hangi konuda dertleşmek istediniz
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDinlemeyi daha çok severim ben hangi birini anlatabilirim ki 🤷♂️ gerek kalmadı dediniz ama farklı bi bakış açısı iyi olabilir mi 🤔
Cevap sahibi+1 yılDefalarca sevip güvenip sevgisiyle göklere çıkaran biriyim sonra yarım kalan tabi her biri ayrı hikaye ama sonuç hep aynı 💔 anlatcak çok şey var belki ama ne değişçek kısmındayım boştan yere sizin kafanızıda doldurmayım geçmiş bitmiş şeyler sonuç olarak
Cevap sahibi+1 yılAma şu an işteyim ara ara kısa mesajlar atıcak kadar bakabiliyorum birşeyi anlatırken ince ince detaylıca anlatmayı isterim hep hani ne kadar mümkün olabilir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim aslında şöyle ki ben hep sevilmek istediğim gibi sevdim insanları ama nankörlük gördüm hep yinede müsait bi zamanda anlatmak sizide dinlemek isterim
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevdiğine nasıl kötü davranır bilmiyorum öyle öğrenmedim bende hep sevgi verdim sonra sırası gelen gitti sürekli olarak aynı döngü var hayatımda
Cevap sahibi+1 yılAnkara’da mı yaşıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılAnladım 06 görünce sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılEvet en iyi görüş için teşekkürler ☺️ giremedim bi süre siteye
Cevap sahibi+1 yılSürekli siteye girmek mümkün olmuyor birde haftasonu girince araya göremedim nasılsınız hayat nasıl gidiyor
Cevap sahibi+1 yılİç güveysinden hallice diyelim yıkılmadık ama ayakta da değiliz pek ☺️
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak için takip yollasam özel mesajdan konuşsak uygun olur mu?
Cevap sahibi+1 yılYolladım istek 00samet
+1 yılSorunu neden bu kadar geç gördüüm istersen dertleşebiliriz tabi ki ama tek istediğim anlatmak için sorun, yaptığın bir günahsa bunu söylememen. Çünkü insanlara anlattıkça günahına şahit tutmuş oluyorsun ki bu da senin yararına olmuyor ‽
04 Yorumla- +1 yıl
Bende bilmiyorum 😥 hiç kız görüşü gelmedi sağlık olsun çok şükür bir önemi kalmadı artık yine de çok teşekkür ederim yorumun için 🌃🦋
- +1 yıl
Yaa keşke biraz daha önce görseydim ne demeek. Kızlar genelde banane ya kimin ne derdi varsa var kafasında oluyor ondan pek görüş yapılmıyor. Bir derdin olursa kapım açık sana 🐈⬛🐾
- +1 yıl
Yaaa teşekkür ederim güzel kalpli insan yorumun beni gerçekten çok mutlu etti sende bana yazabilirsin her zaman her konuda 💖🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederiim sende beni mutlu ettin 💜🐾
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMümkündür burada bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılBen fazlasıyla duygusal biriyim eğer sende cidden öyleysen dertleşebiliriz. Ben üniversite okuyorum üniler online olduğu için kendimi çok yanlız hissediyorum. İstersen sanal arkadaş olabiliriz tabi sen bilirsin :)
14 Yorumla- +1 yıl
Keşke döneyseydin neyse :/
- +1 yıl
Anladım sorun değil
+1 yılYorumları okudum da biraz neyin var bu arada insanların problemleri sıkıntıları çok arttı çevremde sadece sen öyle değilsin bunu bilmeni isterim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar artık at gözlüğü taktığı için bir başkasının dertleri ile ilgilenmeyi istemiyor
10 Yorumla
+1 yılDuygusal olduğumu düşünüyorum ama dertlere bir çözüm önerisi sunamıyorum sadece dinlemekle kalır
03 Yorumla- +1 yıl
Umarım her şey iyi olur senin için
+1 yılBir zamanlar duygusal biriydim o zaman olsa keşke
Ama karşımıza çıkan insanlar kalbimizi kırdı incindikkk00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bu aralar duygusal konusmaya ihtiyacim vat denebilir
02 YorumlaEskiden duygusaldim. Şimdi olgunlastim. Böylesi daha iyi. Konuşmak istersen buyur
01 YorumlaBu sitede aradığın şey pek mümkün değil gibi ama hadi hayırlısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahhahs o değilde 1 kızçe görüş atmış ddkdkdö sen duygusal mısın ki🎉
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNevet, komik😌
Cevap sahibi+1 yılThank youuu, sen de gül yüzün gülsün hep💕
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kacı
Cevap sahibi+1 yılNormal bir şekilde yazmıştım da niye ters tepki verdin sen bak kafama takıldı dkdkd
Cevap sahibi+1 yılÜzdün
Cevap sahibi+1 yılBarışalım o vakit🤧
Cevap sahibi+1 yılYaşasıııın
+1 yıl@woman_06 İyi günler sitede yeniyim de ben. Bir soru sordum kaldırıldı erkeklere de güvenip soramıyorum. Mesaj atamıyorum xper yetmiyormuş sanırım Rica etsem mesaj atar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde konuşacak arkadaşa ihtiyaçım var kabul edersen dertleşebiliriz
Konu fark etmez00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar duygusallık var ki dertleşmek isteyen birini görünce üzülüyorum 🙈
00 YorumlaGerçekten ihtiyacın olsaydı en çok kendinle dertleşirdin.. Çok fazla ihtiyacın yok bence.
07 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin kalbini bilmeme ama duygusalımdır. anlata bilirsin
00 Yorumla
+1 yılDuygusal mıyım değilim herhalde ama dertleşebiliriz.
00 YorumlaMalum enflasyon, tarifemizi güncelledik.
Saati 10 TL, kahveler ve diğer masraflar sana ait.00 Yorumla
+1 yılHala geçerliyse buralardayım
03 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki
- +1 yıl
Mesaj atmanızı bekliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonu nedir? Belki yardımcı olabilirim.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim zaman çözüyor konuyu çok sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDertlestınmı bari
04 Yorumla- +1 yıl
Derdın buyuk ozaman
- +1 yıl
Pekı
+1 yılAşk meselesi değilse olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Dert küçümseme değilde
Insan tecrübe kazandıkça
Ve zaman geçtikçe azaldığından
Konuşmaya değer değil - +1 yıl
Izzet güllü algı izle böyle durumlarda
Anlık duygu patlamalarında...
+1 yılPaylaşmak ister misin
00 Yorumla
+1 yılAnkara'da mı yaşıyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıllütfen buyur angaralı
00 Yorumla
+1 yılTabiki mümkün...
00 YorumlaTakibinde mümkün seve seve dinlerim
00 Yorumla
+1 yılsevgilinden mi ayrıldın?
01 Yorumla- +1 yıl
Dertleştin mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılbuyrun anlatın konu nedir?
00 Yorumla
+1 yılkonusalım fistik kim üzdü seni?
00 YorumlaMümkün burdayım
06 YorumlaBuldun mu aradığın duygusal bir kişiyi
012 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılHangi konu da
00 YorumlaNeden olmasın istersen dinleye bilirim
00 Yorumla
+1 yılDertleşebiliriz
00 Yorumla
+1 yılHerkesmi. kırılgan
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılDertleşmeye geldim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu mümkün
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu erkek paylaşsaydi 2 taraftanda kimse yazmazdi bu daha üzücü olurdu
+1 yılMümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım dertlerimiz paylaştıkça hafifler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün vadimi orası
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılHadi gel dertleşelim
00 YorumlaTam aradığım şey
00 YorumlaOlur yaz
00 Yorumla
+1 yılMümkün
00 Yorumla
+1 yılBuyrun geldim
00 YorumlaDertlesebilirz?
01 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yengeç burcuyum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat