Ailem kız arkadaşımla ayrılmamı istiyor, ne yapıcağım?

Merhaba 2 ay önce abimi evlendirdik düğüne gelin tarafından birileri gelmişti ama gelin tarafının daha önce hiç tanımadığı görüşmediği bi aile geldi çok çok uzaktan akrabalıkları varmış neyse o aileden bi kız da beni görmüş ve hoşlanmış dediğine göre. konuşmaya başlayalı 1 ay oldu 2. Haftada buluşup sevgili olmaya karar verdik şu an hala sevgiliyiz ilişki güzel gidiyo çok ilgili davranıyor aramızda hediyeleşiyoruz kadınlar gününde annesine çiçek yollayıp annesiyle tanıştım iyi nazik birine benziyor mesajda teşekkür etti nazik bi şekilde neyse kız baya çabalıyor instagramdaki tüm erkekleri çıkarttı tarih attı vs vs ama bizim gelin tarafının yani yengemin baba tarafı çok psikopat yengemin annesini eşi daha önce dövmüş silahla tehditler etmiş vs şuanda ayrılar zaten bu kızın dedesinin halası benim yengemin babaannesi oluyor ama sevgilimin ailesinin yengemin babasıyla hiçbi ilişkisi yok tanışmıyorlar görüşmüyorlar fakat abim , yengem , yengemin annesi bana diyorki onlar psikopat kızdan ayrıl diye mobing uyguluyolar sürekli bana ama çok güzel bi ilişkimiz var ne yapıcam yardımcı olun lütfen

Ailem kız arkadaşımla ayrılmamı istiyor, ne yapıcağım?