Aşk İlişkileri Sevginiz karşı cinsi korkutur mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevince cebimde taşımak istiyorum. Özledikçe öp geri koy. Sevginiz karşı cinsi korkutur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Biraz sert sarılıyorum zaten sevgiyi iliklerine kadar hissediyor 0 0 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Karşı taraf korkarmı bilmem de ben sevince kendimden korkuyorum. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yok arada yanağını ısırarak sevebilirim ama ondanda bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Takıntılı zannediliyorum 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sanırım korkutuyor… beni de.. karşı tarafı da… 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet fazla olduğu için Korkutur kaçırır 🦋😅 0 0 Yorumla
BlackCrees Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Seversem sahipleniyorum ama korkutmam gibi 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biraz sert sarılıyorum zaten sevgiyi iliklerine kadar hissediyor
Karşı taraf korkarmı bilmem de ben sevince kendimden korkuyorum.
Yok arada yanağını ısırarak sevebilirim ama ondanda bir şey olmaz
Takıntılı zannediliyorum
Sanırım korkutuyor… beni de.. karşı tarafı da…
Evet fazla olduğu için
Korkutur kaçırır 🦋😅
Korkutmaz daha çok sevdirir
Sevgisizligim korkutabilir
Seversem sahipleniyorum ama korkutmam gibi
Hayır.
Hoş bi görüntü ☺️