Arkadaşları, ailesi kısacası “kendi” değer verdikleri veya değer vermek zorunda kaldıklarıyla, “kadını” dediğini tanıştırması ona değer verdiği veya sevdiği anlamına mı gelir?
Yani bu bazen bilerek yapılan yani karşıyı etkileme taktiğidir. Bunun dışında uygun zamanı iyi bilmek gerekir, çevredeki görüşler o kişileri yıpratabilir. Şahsi görüşüm, ilişkiler 2 kişi arasında kalmalı. Tabi aile dahil olabilir ama belli bir geçmiş oluştuysa..
Öyle damdan düşer gibi kısa vadede herkesi alarma geçiren birini de istemem ben. İnsan zamanında yapmalı her şeyi. Sağa sola buldumcuk gibi yayması da hoşuma gitmez.. Vakti zamanı gelince zaten öğrenir herkes.. :D Sevginin de sadece bu eylemle alakalı olduğunu düşünmüyorum bazıları efektif hareketleri sever.. :D Keyifli akşamlar..
Sevgi bende davranışlarla belli edilen bir şey. Ailesiyle tanıştırması, arkadaş çevresine dahil olmanız belirti olamaz bence. Sizin için önemli olan şeyler karşı taraf için umursanacak şeyler olamayabiliyor.
Hayır sevgi bu şekilde anlaşılmaz tabi ki de yani bir kişi sırf çevresi ile tanıştırıyor diye bu aşık olduğu ya da sevdiğini göstermez aynı şekilde çevresi ile tanıştırıp aldatan ya da ortada bırakan kaç kişi gördüm ben. bunu bilerek yapıyorlar etkilemek için bakın ben güvenilir evlenilecek kişiyim deme taktiğidir