Selam , dönüş yapmadın. Bı helallik veremicek kadar mı kırgınlığın ya da kızgınlığın bilmiyorum. Ama bu olanlari geride birakmak istiyorum görüşmesek bile bu defteri kapatmak istiyorum.
Yazıcam iyi mi ekle çıkar diyen? Önerisi olan
Yazıcam iyi mi ekle çıkar diyen? Önerisi olan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazma abla bırak boş ver yaaa :(
Ama üzülüyorum
Ben gibi her cümlenin sonuna üzgün emoji at abla :(
Barış. Sen adım at .
Bu mesaj iyi mi sence bir önerin var mı
İyi iyi. Güzel bir dille ifade et kendini sorun olmaz.
İyi gibi
Sen olsan ne yazardın bu mesaj yerinde
Yerine*
Samimiyet dereceme ve kime yazdığıma bağlı ama ben genelde dönüş yapmayana ulaşmaya çalışmam
Off helallik istedim 21 şubatta hala dönmedi ama numaram kayıtlı önceden engelliydi napsam bilmiyorum eski arkadaşım
Napıcaksın ki helallik alıp boş ver sana dönmeyen insanı zorlama bence
Ya deprem nedeniyle konusmustuk. Küs kalmak istemiyorum çünkü değer verdiğim biriydi
Senin bu yaklaşımına rağmen o böyle davranıyorsa iyi niyetten anlamıyor bence ama sen bilirsin
Bu süreçler geçtikten sonra mesja atacağını bilsem yazmam mesela şu an ama merak ediyorum neden böyle yaptığını tartışıp ağır şeyler söylemiştim sonra deprem oldu 2 hafta boyunca durumunu sordum elimden ne geliyorsa yaparım dedim 21 şubatta helallik istedim hala dönmedi
Psikolojisi kaldırmıyordur belki ben de deprem yaşamıştım, çok zor
O zaman bu mesajı gönderiyim duruma göre yazmam ondan sonra olmaz mı
Bence 2 hafta daha bekle öyle gönder bu mesaju
Deprem psikolojisinden dolayı m⁸
Ya bak şu an evleri boşaltıldı ve başka eve gectiler ve ben durumunu merak ediyorum o yüzden konuşmak istiyorum hemen. Bu mesajı mi gondersem yoksa nasılsın diye mi sorayim sence.. Kafam çok karıştı
Nasılsın diye sor daha iyi bence bu durumda
Ondan sonra o zaman bu mesajı atıyım 😅
Hadi at artık cnfnf
Özele geçelim burası çok uzadı xbzbz
İstek attim
Kabul etmeni bekliyorum fhdhdh
Buradan mesaj atamıyorum ınsta nickim blackcrees
O zaman buradan devam ediyim fjdjdj mesaj atmaya çekiniyorum ters bişey dıcek ya da onun gözünde küçük dusucem diye ama bir yandan diyorum ki medeni bir şekilde yazıyorsun soruyirsun iletişim kuruyorsun ne var bunda.. falan
Instadan devam et cnnxa8hxhx
Edemem cnznx
Peki
Teşekkürler 🙂
Rica ederim 😊
Çok kötü geçti konuşma. Bana hayidir sen kimsin beni affediyorsun dedi. Tesettürde çıktığım zamanlarda beni hiç sormamisti halimi hatrimi oysaki ben onun hem kinasinda hem düğününde nedimelik yaptım. Meğersem acilmama karsiymis ve hala anlamamiş mis neden açıldığımi bende dedim belliymiş o zamandan. Sen vefasız bir insansin benden bu kadar dedim kapattim
Niye kendisi allah mı? boş ver ya değmez
Değmedi valla ama cok kırıldım bunları haketmedim. Her zaman yanında oldum maddi manevi. Ama o hiç yoktu ve üstüne üstlük ağır sözler söyledi
Üzme kendini senin temiz kalbin yeter
:) teşekkür ederim
Rica ederim:)