Hayır tabi ki kabul etmem. eski sevgilim zamanında düşünecekti bunu yani benden ayrılıp sonra da dertlerini bana anlatamaz. ama kızlar bunu çok yapar zaten kötüleri sever iyiler ile dertleşir. aklını kullanan bu tür kızların derdini dinlemez bırakın ne halleri varsa görsünler.
Dışarıda köpek kulübesi var onunla dertleşsin. Dertleşecek başka kişi bulamamış sanırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında ben dinlerdim ama bi yandan da dertleşip o yarayı konuşarak deşmiş oluyoruz konuşmamak daha iyi bana hakaret beddua eden sevsede beni ben ne dert dinlerim nede başka bişe kendimi birazda olsa o acıya güç katmam lazim ne olursa olsun biraz duygusuz olmak gerekir gitsin başkasına dert yansın bana değil iyi ayrılsaydık dinlerdim belki yine eskisi gibi olurduk ama o yaptiklarindan sonra hiç sanmiyorum en son görüşürüz dedi neredeyse 1 ay oldu görüşmedik.
Yani insan evladı dır geçmiş yaşantımızın olduğunu düşünecek olursam kabul ederim bir zararı olmaz sanırım ama bana gelip te yeni sevgilisinden falan bahsetmesi beni kızdırır bunu yapacağını sanmam zaten ayıp olur en başka bu karşıdaki insana