Ya tamam el şakası iyi hoş da iyice abarttı bunu. Özellikle kalçama tokat atmaya başladı kaç gündür bi de. Ne deyim ben buna? İkide bir o şakayı yapmasını istemiyorum bana 🤨 Amaç ne yani sürekli sürekli?

Ya tamam el şakası iyi hoş da iyice abarttı bunu. Özellikle kalçama tokat atmaya başladı kaç gündür bi de. Ne deyim ben buna? İkide bir o şakayı yapmasını istemiyorum bana 🤨 Amaç ne yani sürekli sürekli?

Sorunun kaynağı bi kere temas bağımlısı olması değil. Sizin aranızdaki laçkalık ve senin bir SINIR KOYAMAYIŞIN. Sınır koyan bu konuda sert olan kimseye kimse şaplak atmaz atamaz!
Şimdi rahatsız olsanız bile artık dinlemez hele ki ben temas bağımlısıyım bahanesiyle yüz bulmaya devam edecektir.
Sert ve net olun! Deyin ki bir daha arkama şaplak vurursan senden ayrılırım ve temas bağımlısı olma hikayen umrumda da değil deyin. Bunu sert bir yüz tonuyla söyleyin bakın bakayım aynı haltı yapabiliyor mu!
Ohh ne rahat dünya valla, istediğini yap sonrada temas bağımlısıyım de kurtul. Sanki bebe kandırıyor!
Net bir insan olmazsan bu hayatta kimse seni dinlemez!
Cevap
13Cevap
Bunu istemediğini çok ciddi şekilde belirt. Güzelce ama ciddi olarak bağırmadan sinirlenmeden anlatın konuşun.
Sert bir tepki ver kesinlikle birdaha yapamaz arana mesafe koy gerekirse kavga et ama kendine bunu yapma
ya bu erkeklerin karsı taraf rahatsız olur mu dıye dusunmeden yaptıgı hareketler beni hayattan sogutuyor
Bence bi maradiginda mesjlarima donme israrla arasa Şu an biraz isim var ariycam de o bibdusunur bi kiz niye boyle yapiyo diye
Kötü nir şey bence, hiç sevmem bu tür şakaları, çak ağzına bir tane düzelsin😅
Iyy en nefret ettiğim, rahatsız olduğunu söyle aklı varsa keser.
Çak sağlam bir tokat elinin izi çıksın. Ben dayanamam buna
Sende ona yap el şakası. biraz abart ama. sonra anlar belki
Temas bağımlısı sanırım
Hah bir de ağzında yer etmiş bu cümle ben temas bağımlısıyım kızım diyor
Güzel bir tersle onu anlasın neyin ne olduğunu
İstemediğini keskin bir dille ifade et
Uyar insan gibi yapma de
Çok iyi oluyor ama ya hoşumuza gidiyor 😂
amacını belli etmiş zaten
O gote s0kmak. istiyor
Çözümü sordum soruyu okudun mu
Kalite kontrol
Kalite sürekli mi kontrol ediliyor kanka çözüm sormuştum
Sende onun hoşlanmadığı şakalar yap
Evet aslında yapabilirim bunu
Sana dokunuyor mu?
Evet
Niyeti daha çok dokunmak
İyi de sürekli sürekli hoş değil
Sende onun pen*isini tut Bi daha elin bana değerse bunu koparır ağzına s*karım de :)
Puhahahsqjsjs olabilir aslında
Sana dokunması için erken mi yoksa genel olarak mı hoşlanmıyorsun
Bazı şeylerin tadı dozunda çıkar abarttı iyice son günlerde o yüzden artık suyu çıktı diyorum yoksa hoşlanmamak değil
Sevgiline sınırlarını anlat devam ederse de ayrıl
Atirttma
Elini bükmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?