Az önce eski sevgilimden okkalı bir küfür yedim asdddjdk

Az önce eski sevgilimden okkalı bir küfür yedim asdddjdk

Hayır ayrıldığım sevgilime küfür etmezdim ayrıldıysam benim için bitmiştir zaten bu yüzden de ne küfür ederim nede arkasından konuşurum umursamam sadece
İyiki kızdan ayrıldın. Allah korusun erkek olsa kim bilir ne diyecekti 🤔
Asdjdk
Bu okkali kufur mu mk ben bunu arkadaslarimla gunluk hayatta iltifat olarak kullaniyorum
Benim ponçik psikolojim hemen etkilendiği için, benim için okkalı bir küfür :/ assjdk
Laan bunu snaa yazan kiz mi🤣🤣 ben kiz sordu soruyu saniyodum JSSNSNSNSNNSJSSN exe benden selam soyle
Asdddjdk
Cevap
4Cevap
Asla. Efendi gibi sevgili oluyorsan efendi gibi ayrılmasını da bileceksin.
Parti kur oy verelim reis
Ne hikmetse benim exler küfür etmiyor beddua ediyor dbdjf. biride şey demişti "or***u" djfkhj
Tek birine sağlam sövdüm o hak etmişti onun dışında saygısızlık yapmadan bitiririm ilişkiyi kıza ne yaptıysan artık az bile sövmüş
Valla bir şey yapmadım 🥲🥲 asdjdk
Peki içinde kalmasın diye söylemiş ya yapmadığı için yine içinde kalırsa yapması imkansız ama bir ihtimal kolla totonu 😅
Valla hep hem arkadaşlarımı hem sevgilimi kaybetmemek için bir yerlerimi yırttım hiç biri benle arkadaş veya sevgili olmadı
Halbuki benim sigara, içki, kumar, küfür, dövme vs hiç bir huyum yoktur ama çok sinirlenirsem lafı ağızlarına veririm
Haketmişse evet.
Nasıl yapicaz ablam onu be
Bu yapar valla, güveniyorum ona bu konuda asdjdk
Şey mi dostum yine yangınlar yine ben ndksndks
Asdjddk
Yok beddua ederim😂
Keşke herkes senin gibi olsa asdjdk
Küfür etmem ama küfür yemişliğim vardır.😂
Duruma göre değişir
Küfür eşittir ne olur dön demek kızlarda🤣🤣🤣
Aldatırsa falan edebilirim
Ne Ne yaptın kıza sjdjd