• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evleneceğiniz erkekte maddi durum sizin için ne kadar önemlidir?

muarttt
muarttt Takip Et
Guru Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor

Sadık, mert, dürüst, karakterli, kibar, merhametli vs. vs. vs. bir erkekle fakir olsa da evlenir misiniz

Evleneceğiniz erkekte maddi durum sizin için ne kadar önemlidir?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eşimle tanıştığımda maddi durumunu bilmiyordum çok iyiymiş maddi olarak bir dediğim iki edilmiyor şimdi ama huzurum yok. Kendi işi olduğu için normalin iki katı çalışıyor ve yorgun olduğu için de aramızda duygusal bir bağ kalmadı. Keşke limon satsaydı ama bana ayıracağı 1 saat vakti olsaydı bir yavan ekmekle karnımızı doyursaydık. Keşke bu kadar yorgun olmasaydı da halimi hatrımı sorabileceği kadar dermanı kalsaydı. Keşke birlikte çalışsaydık ama akşam edecek muhabbetimiz olsaydı. Bazen iş hayatında elin yanı daha rahat oluyormuş onu anladım. Allah affetsin ama bu kadar nimetin içinde zerre mutlu değilim

0
    3 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Bu işi birlikte yapamıyor musunuz. Beraber vakit geçirirsiniz belki. Ya da sen teklif et gelip yardım edeyim benim senden başka kimim var ki de. Olmaz mi.
      Bişey daha soracağım. Ben rizeliyim. Burada çay vardır bilirsin. Yılda sadece iki ay çalışırız 10 ay boş kalırız. Bu iki ayda 150 bin geliri olan bir çay üretimi. Geri. kalan 10 ayda ise kendime bir ticaret için bir iş kuracagim. Köyde evim.. ilçe merkez de evim. Ve şehir merkezinde 180 metre kare lüks evim var. Sizce bu maddi durum iyi midir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birlikte yapabileceğim bir meslek değil yoksa başım gözüm üstüne ama eşim ataerkil bir ailede büyüdüğü için kadının çalışmasına karşı.
      Sorunuza gelirsem asgari ücret 8500 lira idi sanırım. Seneye vursak 102 bin yapar yani asgarinin biraz üstünde bir kazanç. Ticaretle uğraşacağım diyorsun ek gelir olacak. İki evim var diyorsun bir evde yaşıyor olsanız diğerini kiraya versen oradan da bir gelirin olur aslında senin ek olarak çalışmana bile gerek yok bence yatırım yapabileceğin bir iş kurabilirsin uzun vadeli kazanç sağlayacak. Ortalamanın üzerinde bir maddi durum tabii ki iyi

Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Peki kocan ne iş yapıyor. Hiç paylastin mi mutsuzluğunu onunla.. ne dedi. Annen hayatta mı ya da onun annesi biliyor mu. Maneviyat olmazsa insan nasıl butlu olur ki. İnsan ya ında değer verdiği birini ister. Sarılmak dertleşmek ister. Öyle odun gibi gelip gitmek de. olmaz ki.
      Kardeşim maddi falan durum belki iyi ama. Çevrede yalancı olarak bilinir. Yani üni okumaya gittim mezun oldum. dedim. ama mezun oldum dedim.. şimdi de işe gir dediler ben yok iş kuracağım dedim. İnsanlar. kotu bilir beni. Yalancı birini hiçbir kadın istemez

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Parayi erkeklerde ister. Sadece kadinlar istiyormus gibi lanse edip durmayin bu konuyu artik. Hayatta yasamak icin para lazim arkadaşım. Bugun ayin 15 i maaşım yatti, Şu an hesabımda para kalmadı.

Kendime aylardır kisisel harcamalar yapamiyorum. Kira, fatura, kredi karti, gida alisverisi bunlara ancak yetiyor. Sen bir de gelmis huyu suyu iyi olsun, fakir olan erkegi kabul eder misiniz, evlenir misiniz diyorsun. Ne yiyecegiz ne icecegiz?

Ben kadin olarak her zaman çalışamam ki evlilikte. Bunun hamileligi var, lohusaligi var, cocuga bakımı var. Oyle işe her zaman gidemeyecegim durumlar olacak. Ben çalışmıyorum, kocanin elinde de pek bir para yok senin dedigine gore. Cok merhametli, kibar ama para yok. Ne yapacağız?

Bebegin bez masrafini merhametinle mi karsilayacaksin? Benim karnımı, cocuklarin karnini kibarliginla mi doyuracaksin? Sacma sacma şeyler soruyorsunuz.

Bir erkegin kadin calismasa dahi evini geçindirecek, cocuklari, kadini acta acikta koymayacak kadar geliri olmasi lazim. Hadi kadin çalıştığında biraz daha bolluk oluyor ama kadinin calisamadigi durumlarda evdeki ekonomik dengenin en azindan luks harcamalar olmasa da diger yasamak icin zorunlu olan ihtiyaçları karsilayacak duzeyde olmasi lazım erkegin. Anlatabiliyor muyum? Biraz mantikli düşünün, yaşam sartlarina gore konuşun yahu.

0
    5 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Ya sadece kadınlar için değildir tabiki de ama ben sordum. sadece.
      Fakir değilim ama gelirim aylık değil. Yaz ayında iki ay çalışarak 150 bin kazanıyorum. Sonra 10 ay boşum. Bu on ay da da eşimle beraber yöneteceğiz bir iş kurmak isterim. Arabam b
      Var. Köyde evim var. İlçe merkez de evim var. Şehir merkezinde 180 metre kare lüks evim de var. Bunlar yeter mi

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

parayı erkeklerde ister ama erkekler kadının maaşına bakarakta evlenmez. burada kadınların para istemesi demek kalkıpda karın tokluguna çalışanla olun demiyoruz ama sizin tek hayaliniz doktor subay bilmem ne. üstelik bide bunu diyenler ya evde kıc büyütenler ya da kendilerini o erkekler kadar geliştirmemiş çalışanlar. neymiş bez mama bilmem. sizin yüzüğünüze sacınızın boyasına yüzünüzdeki boyaya yetişmiyor desene :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@scorpion026 erkeklerde guzellik istiyor kadinda, fizik istiyor, işve cilve istiyor. Gayet adaletli bir dagilim bence. Genel olarak siz erkekler tipe bakarsaniz, kadinlarda paraya bakar bu kadar basit. Arz talep meselesi yani

Kusura bakma arkadasim artik erkeklerde ogretmen, hemsire, doktor kiz istiyor. Cevremde ev hanimi olsun diyen erkek gormuyorum. Günümüz dunyasina gore konuş yani. Hala eskiyi konusup duruyorsunuz. Benim doktor erkek arkadasim doktor kizlar dışında kimseyle konusmuyor eleman. Gorucu gelecem doktor degilse kabul etmiyor. Hakli mi? Hakli. Adam o kadar okumuş gidipte lise mezunu ya da önlisans mezunuyla mi evlenecek? Davul bile dengi dengine.

Ki bana doktorda gorucu geldi kabul etmedim, kendimden yuksek gördüğüm için. Bir de calisma sartlari falan zor, o beni anlamayacak, ben onu anlamayacagim mesleki olarak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@scorpion026 Yani biz kadinin meslegine bakmiyoruz masallari anlatma bana bosuna. Hem meslege hemde guzellige bakar oldunuz. Ki bu guzellige o kadar duskunsunuz ki o goguslere silikonlar, burun yaptırmalar boşuna yaptirilmiyor kadinlar tarafından. Istekleriniz o kadar fazlaki. Göğüsler su kadar buyuklukte olacak, ayak numarasi su kadar olacak diye kadindan fiziksel isteklerinizin haddi hesabi yokken kadinin erkekten kariyer ve para istemesi zorunuza gitmesin bu kadar. En tipsiz olaninizin bile adriana lima tarzi kadin hayali var.

Parayi cinsiyet degil her insan ister. Artik paranin mutluluk getirdigine dair bilimsel araştırmalar bile var. Ha ben zengin z*ppe olsun kafasinda degilim. Orta gelirlilerin daha mutlu oldugunu dusunuyorum. Bir seyin hayalini kurarak, para biriktirirerek sahip olmak daha degerli. Şak diye istedigim seyleri almak mutlu etmez. Ki cok zenginlerinden mutlu olmadigini goruyoruz. Ama gelipte burada erkegin su su ozellikleri olsun ama parasi olmasin deyince olmuyor. Siz erkekler kulturel birikim olarak ici bombos, tip olarak cirkin, meslegi de olmayan bir kadin istemediginize gore yani bombos bir kadin istemediginize gore, bircok kriteriniz olduguna gore kadininda kriterleri olmasi normal. Sizde biz kadindan her seyi isteyelim, talep edelim kadinlar bizi oldugu gibi kabul etsin istiyorsunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah daha cok versin kardeşim. Rızkın helal ve bereketli olsun. Yeter mi kısmına ben yorum yapamam. Haddim degil. Bunu görüşmen gereken kişi elbet bu yola girdiginle olur. Hani bana devlette bir işi olsun, duzenli bir maaşı olsun yeter, bu kafadayim yani ben. Benim aileminde hep devlette işi var cunku boyle gördüm. Baska kadinlarin baska kriterleri vardir onlari bilemem yani.

Yorumla
  • Aysegul78967836
    Aysegul78967836 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Ya şimdi doğruyu konuşmak gerekirse maddi durumu da iyi olması lazım. Ve sandığınız gibi dürüst, sadık falan filan o tarz erkeklere bakmıyor kızlar. Bu gönül maalesef ota b*ka konuyor. O yüzden zenginlik şart. Nasıl erkekler güzel kızlardan hoşlanıyorsa zenginlik de isteyen var sonuçta. Biz de yakışıklı ve zengin erkek istiyoruz. Ve de ayrıca aşık olan insan zaten paraya bakmaz. Paraya bakarsa demek ki aşık değil de paraya aşıktır.

0
    2 Yorumla
    • cakebytheocheannn
      cakebytheocheannn
      +1 yıl

aysegule oy verin

Yorumla
    • Aysegul78967836
      Aysegul78967836
      1 yıl

@cakebytheocheannn Önce parti kurmam gerek😂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

8

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Şimdininkızları tamamen paraya tapar olmuş

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Canım bu böyle fakir erkek bulursan eğer “aaaa bu kadjn bana baktı” deyip aldatma yoluna gidiyor. Evleneceğin insanın maddi durumu önemlidir. Aşk sevgi karın doyurmuyor. Kemer sıkmaktan bir gün sıkılırsın başka yollar ararsın. O yüzden öyle polyannacılık oynama

1
    2 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Ben fakir değilim. Öyle sordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin için demedim zaten ama insanlarda artık farklı bir düşünme şekli var. O yüzden fakir ya da zengin diye bakmıyorlar

Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Maddiyat herkes için önemli. Bir simit bi çay yol parasına ne kadar verdim😭 Öpücükle geçmiyor bunlar. Kişinin hayatını devam ettirmesi için önemli.

1
    1 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Fakir değilim de öyle sordum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Günümüzde ekonomik kriz var zaten ben ekonomi için kariyer peşindeyim, para demek huzur refah demek ne yazık ki para olmazsa ilişki pek sürmez bence karakter her şeyden önemli ama olmayınca da olmuyor

2
    4 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Hm. Peki sence. Yılda 150 bin geliri olan çay tarlasi olan biri. Üç evi olan biri sence maddi durumu nasıldır. Çay tarlası derken de yılda toplamda iki ay çalışmak gerekiyor sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmiyorum benim için zenginlik mesleğini eline almış vizyon sahibi entelektüel ve kültürlü biridir, çay tarlası falan bilemem ev dediğin o küçük tahtalı ev de olabilir

Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Yoo değil. Senin dediğin örneğin okumuş bir memur olmuş biri bana yeter diyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yaa zenginlik o para miktarı ile değil, neyse farklı kafadanız

Yorumla
  • Kalbim_sin
    Kalbim_sin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.

Merhametli iyi kalpli dürüs olsun kendinden üstüne boyun eğmesin kendinden alçak birini ezmesin iyi karakteri olsun gerisi yalan abi paramülk sonradan elde edilen bişey. yani madi durumu önemli değil.

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Çok çok büyük beklentilere girip de geçim sıkıntısı çekip ilişkiyi tehlikeye atmayın aile kurumu önemli

0
    0 Yorumla
  • enthusiasticpq
    enthusiasticpq Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Fakfakirde olmaz zengin olmasına gerek yok ağzımızın tadını kaçmasın yeterlı borç harç olmasın yani.

0
    2 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Fakir değilim ama gelirim aylık değil. Yaz ayında iki ay çalışarak 150 bin kazanıyorum. Sonra 10 ay boşum. Bu on ay da da eşimle beraber yöneteceğiz bir iş kurmak isterim. Arabam b
      Var. Köyde evim var. İlçe merkez de evim var. Şehir merkezinde 180 metre kare lüks evim de var. Bunlar yeter mi

Yorumla
    • enthusiasticpq
      enthusiasticpq
      +1 yıl

Müstakbel eşinize sormak lazım.

Yorumla
  • ateşşnurr
    ateşşnurr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Niçin fakir olduğuna bakarım akılsız bir fakirse işim olmaz

0
    3 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Bunları müstakbel eşine sorman daha mantıklı olur

Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Afedersin. Bir. kadin olarak sordum sana aslında.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İlk etapta yakışıklılığa ve biraz da paraya bakılır. Sonrasında isterse dünyanın en fakiri olsun yine de bırakılmaz. Eğer gerçekten birbirlerini seviyorlarsa

0
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Yati, katı olmasına gerek yok... ama faturalarida ödeyebilsin bi zahmet

0
    0 Yorumla
  • alex4guson
    alex4guson Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

selam bile vermezler evlenirim diyen net yalancı

0
    0 Yorumla
  • apoletimebiryıldız
    apoletimebiryıldız Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece maddiyat önemli değil daha fazlası da olmalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

aşk karın doyurmaz en az ortalama bi geliri olsun fakir olursa sevsemde evlenmem

0
    4 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Asgarinin üstü olsa yeter mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani en az o kadar olmalı

Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

fazla kazanmasına gerek yok kendi ve ailesine bakıcak kadar gezip dolaşacak kadar yeterli olsun

Yorumla
  • ahmetyz2
    ahmetyz2 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Geçinecek kadar paran olduğu zaman yeterli bence bu arada.

0
    2 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Aç kalmayalim ihtiyacımızı karşılayacak kadar paramız olsun. Ama karakter de. olsun diyosun

Yorumla
    • ahmetyz2
      ahmetyz2
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

uslu cocuk olan erkekleri sadece anneleri sever

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Maddi durum daha önemli knk bu yazdıkların artık 5 kuruş etmiyor para para para

0
    0 Yorumla
  • Moongirl82737374
    Moongirl82737374 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Evlenmem hepsinin olması imkansız

0
    0 Yorumla
  • UğurKoç_
    UğurKoç_ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Geçinelim yeter diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.

önemsiz diyen kızlar yalan söylüyor

0
    4 Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Dolmuş sun sen kral

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

dolmak değilde heryerde şöyleyiz böyleyiz bir sürü palavra sıkıyorlar. benim yaşım 37 olmuş neleri gördüm geçirdim

Yorumla
    • muarttt
      muarttt
      +1 yıl

Bekar misin

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

evet

Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğiniz erkekte maddi durum sizin için ne kadar önemlidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evleneceğiniz kişinin maddi durumu sizin için ne kadar önemli? 19 cevap verildi
Evleneceğiniz kişinin maddi durumu sizin için ne kadar önemli? 100 cevap verildi
Evlendiğiniz insanın maddi durumu sizin için ne kadar önemli? 7 cevap verildi
Senin için evleneceğin kişinin maddi durumu ne kadar önemli? 15 cevap verildi
Evleneceğiniz insanın maddi durumu sizin için önemli mi? 20 cevap verildi
Evleneceğiniz kişinin maddi durumu sizin için önemli mi? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨