Erkek arkadaşımı herkes çok çirkin buluyor ama ben çıkma teklif ettim, hatta peşinden koştum. Ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımı görenler çok çirkin diyor bana çok güzelsin diyorlar. Erkek arkadaşıma ben çıkma teklif ettim düşünmem lazım sana umut veremem dedi. 10 gün sonra kabul etti baya konuştuk tanıştık sonra kabul etti. Karakterli gibi duruyor. Şimdi sevgiliyiz hiç kimseye anlatmıyoruz anlatınca hep kötü yorumlar yapılıyor psikolojim bozuldu. Soğumaktan korkuyorum. Çocuk özgüvenli ayrılsam bile çok umrunda olmaz. Sizce ne yapmalıyım

Erkek arkadaşımı herkes çok çirkin buluyor ama ben çıkma teklif ettim, hatta peşinden koştum. Ne yapmalıyım?

Biri bakmaz diyor ama sevgilim olduğunu bile bilmiyor. Eski sevgilimin arkadaşı olduğu için şimdilik kimseye söylemiyoruz. Sizce ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkes sevgilime çirkin bana güzel diyor ama şöyle bişey de var. Ben teklif ettim ve sevgilim bir kere bile güzelsin demedi. Hiç güzelsin demiyor ve dediği tek şey senin karakterin güzel zekisin oluyor. Normalde ınsanlar beni yoldan çevirir sinema yıldızı gibisin falan der ama çocuk eski sevdiği kızlara etmediği iltifat kalmadı. Sanırım beni Begenmiyor