Genelde yüzüme vurulur..
Sonra da kendinizi sevin de diyenler çıkar. İzin vermiyorlar ki sevelim... Biri var keske olsaymıs diyorum. Hayatına girebilsem vs.. Ben elimden geleni yaptım. Darısı onun tepkisinde.. :(
Yorumlarınız?
Genelde yüzüme vurulur..
Sonra da kendinizi sevin de diyenler çıkar. İzin vermiyorlar ki sevelim... Biri var keske olsaymıs diyorum. Hayatına girebilsem vs.. Ben elimden geleni yaptım. Darısı onun tepkisinde.. :(
Yorumlarınız?
Biriyle çıkmak ya da arkadaş olmak gibi derdim yok. Ama gayrı hayatta hiç bir istediğimi elde edememiş biriyim. 39luk işsiz ve evsiz teyze. Sence buadamsanabakmaz lafı incitebilir mi beni?
Rabbim büyük..
Ben sevgi aşk konularında şanssız biriyim. Sen her an u donusuyle hayatın düzene gerecektir. :)
Cevap
1Cevap
Bence böyle söylenmesi yanlış. Mesela o kadar kız varken sen neden ona bakıyorsun? Bu açıdan da düşünsen daha iyi hissedersin.
Gönül bu nereye konacağını bilemezsin.. :)
kendi isimi kendim hallederim araya birini sokmam
Güzel cevap ama bazıları şansını farklı yaratır... Çünkü başka çaresi yoktur..
Kendi denginize bakarsaniz sorun cikmaz.
Sen bi acıklar mısın? Tam detaylı? Davul dengi dengine çalar sözü de saçma...
Senin bu sözlerin ağır kusura bakma.. Hele bir erkeğe söylüyorsun.. Yavaş gel biraz.. Evet O kız baya üstün dört dörtlük.. Sadece sabirdan kuvvet dogar.
Sen tipe göre mi yargiliyorsun insanlari?
Gönül bu konuyor. Hem sen benim etkilendiğim kızdan sanane haddini bil
Sen dogrulari duyunca histerik davranma bence 🤣 Gonulle falan alakasi yok. Kendini kandirma. Ben diyecegimi dedim. Kız kendi denginin asagisini istemez. Tipki senin kendi denginin asagisini istemedigin gibi. Soruna cevabimi verdim. Dost acı söyler. Zoruna gidiyorsa sormazsın. Bana had bildirmeye gücün yetmez senin. Hadi bye
Bak bakalım yorumlarında iyi bir kelime var mi? Hep aşağılayıcı rencide edici sözler. Daha senin gibisine laf atmam ben...
Aşağılamadım da rencide de etmedim. Sadece hakikati söyledim. Kendinden güzel kizdan hoslaniyosun kiz sana bakmayinca da neden bakmadi diye agliyosun. Çünkü senin dengin değil. Kendi denginin altinda kiz senden hoslansa sen de ona pas vermezsin eminim. Asiri kirilgansin ama gercekler bunlar.
Rabbim büyük gün gelir beter olursun. Ağlıyor muyum? Ağladığım yok ve gecmisim hakkında ufak bir bilgin yok.. on yargıdan nefret ederim.
Bye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?