Neden? Ve sadece seninle Konuşuyorum mu dersiniz?
Sizce bu tur insanlar nasıldır? Bunlara ne denir?
Neden? Ve sadece seninle Konuşuyorum mu dersiniz?
Sizce bu tur insanlar nasıldır? Bunlara ne denir?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sohbet etmek dediğin zaman normal insanlar arkadaşlarıyla sohbet ederler zaten bende birden gazla kişiyle sohbet ediyorum ama bu noktada sohbetin içeriği ve özelliği önemli
Ben sevmediğim insanla flört tarzında konuşmuyorum o açıdan zaten severek konuşuyorumdur, istemeden yedekte dursun, boşta kalmayayım vs gibi düşüncelerle konuşmamaya çalışıyorum, konuştuğum varken de kimseyle konuşmam ben. Herkes öyle değil maalesef ciddi düşündüğü ayrı, yatakta düşündüğü ayrı, gönül eğlendirdiği ayrı vs. Bana ters işler ama yapan yapıyor işte.
Karaktersizdir delikanlı adamın 1 tane konuştuğu olur o da pas vermezse hayatına kız bile almaz alsa da çok zor alır
Sadece seninle konuşuyorum demek sadece seninle konuştuğu anlamına gelir. Belki aklında başka bir şey vardır onu da zamanla anlarsın.
Hayır konuşmam ya ikside evet derse o zaman nolcak?
Kisiler hakkinda ne dusundugume bagli zaten sevmiyorsam sadece arzuluyorsam acikca soylerim ki o da bu sayede baskalarida olsa sorun olmaz
Flört ediliyorsa konuşmak tabiki doğru olmaz ama normal arkadaşsa konuşmakta normaldir
Flört anlamında ise hayır konuşmam. Normal arkadaş kıvamında biriyse evet konuşurum
Hayır öyle bir şey yapmam
Aynen öyle karakter meselesi
Hayir haksızlik olur diye düşünüyorum
Kendini üstün görmek herkezi idare ederim ben?
Tercihen etmem, bu bir tür aldatma gibi oluyor.
Sadece 1 kişi var
sıcak sohbet severim
Hayır edemem
Gerçek hayatta evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?