Ne yapiyim ne diyosunuz yardim edin?

2 yildir sevgilimle cikiyodum benim eski patronumun kardesi nisanim pazar günü oldu cok karsi cikmislardi geldiler kardesleri hatrina 2 abilerinden bahsediyom 1 abisi cok karsi ciktigi icin gelmedi ve sildi kardesini annesi babasi iyiler kizim diyolar hayirli olsun onlar karsi cikmadi onlar türkiyede yasiyolar annesi felc yatalak ondan gelemediler abileride tabiki asik suratla zorla istemeyerek geldiler Nisan tepsisini bile dandik yapmislar üstelik hemen yüzükler takildi halasinin kocasi bi an kalkti takti hemen aninda kesti kurdaleyi ben abimi görevlendirmistim sorulmadi bile taki dahi hic bisey takmadilar bana kendi nisanimda aglama krizine girdim zehir ettiler bana yüzüm gülmedi dügünüm 5 inci ayda olacak dügün zaten istemiyodum hoca nikahi ve resmi nikahi yapilir aile ici yemek yenir biter diye düsünmüstüm ama nisanlim hevesli biraz ve abileride dügün istiyolar ama beni rezil ediyolar ve günümü zehir ediyolar deger vermediklerini istemediklerini herkese gösterdiler ozaman neden dügün yapiyim? Sizceee sizin görüsleriniz ne?
Ne yapiyim ne diyosunuz yardim edin?