Güncellemeler
+1 yıl
Bu erkek artık diğer kızla pek sohbet etmiyor yalnız takılıyor ben gibi yalnız otururken gördüm salonda bi kaç kez yanına gitmedim sınıfa gittim direkt
Kurs yeni başladı ben önde oturuyordum bu erkeğin bakışlarını yakaladım ve ders arasında sınıfta toplu biraz yerimizden konuştuk sonra ben derse giderken bu sınıftan bi kızla oturup sohbet ediyordu döndü bana baktı geçerken o bakınca kız da beni izledi ben sadece sınıfa geçtim pek konuşmuşlugum yok bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olabilir böyle bakışlar. Hemen bir mana çıkarma :) size de bakmaya gelmiyor. hemende sevişmek istiyor sanıyorsunuz :)
Öyle düşünmemiştim ama sen aklıma koydun bak şimdi 😄😄
:) off at aklından. öyle bişey istemedi ya. aa :)
Evet gidicem kavga edicem şimdi sorarsa seni gosteririm😄
:) Mart kedisi seni. sataşma kimseye bak
Hoşt ne diyon be
:) sevişmek istemedi. havada sinek olsa da bakar insan. odada bir hareket oluşturdun. insan istemsizcede olsa bakar. bir mana çıkarma
Öyle düşünmedim zaten ne hikmetse ilk senin aklına geldi bilemem artık
:) bu kadarcık bakmaktan başka bişey de düşünülmez. Arkada gözlerinmi var seninde sana bakanı hemen farkediyorsun :)
Yok ya derste söz alıp konuşanlara bakmak için dondugumude gördüm
ayy ne güzel. biri seni beğeniyor :) hiç bakan olmamıştı , demek artık bakılacak güzelliğe eriştin :)
Kıskançlıktan çatla ohh olsun sanki tek bakan oydu 😄😄
:) bakan erkek var mı diye gözlerin dolanıp duruyor öyle değilmi :) kırıta kırıta yürürsen bakarlar tabi.
Ne suçum atacağını bilemedin heralde sapığın bahanesi çok olur 😄
:) ömründe ilk kez bakmış bir erkek sanki sana :) kendini özel hissettin sanki
Çok bakan oluyor sen dert etme bazılarının bakışları rahatsız edici hatta tanımadığım için takmıyorum sınıftan oldufu için
Dar giiyinme bari , süzmesinler seni :)
Konuyu nerdem nereye getiriyon ya sapıkların hiç mi suçu yok
:) var tabi de , sapıkların içini kıpraştırma diyorum işte :)
Ne saçmalıyorsun be manyak
:) manyak deme ya. gülümse diye yazdım
Hiç komik. degil. sucu bana at binde gül de sen kendi kendine gül takil
Küstüm sana. sen öyle o baktı bu baktı diye çevrendekileri gözetle
Gözünü kapatıp mi yürüyeyim
:) yo o baktı bu baktı diye bakınma. Sarkan rahatsız eden olursa önemse. Güzelsinki bakıyorlar demekki
Ya ilgisini çekmişsin ya da başka bir şey var
Pek konuşkan değilim ilk de o soru sormuştu öyle konuştum diğer kız daha konuşkan onunla konuşuyor bosversem mi
Eee ne güzel işte konuşmaya çalıştıysa sende konuş tabi ilgini çekiyorsa eğer bir şey varsa zaten kendini belli eder😉
Arkadaş olarak belki diğeri gibi kafamı karıştırmak istemiyom bilmiyom😄
Aynen ama pasifte olma konuşma çalış arkadaş gibi yaklaş
Tamam sağol
Rica ederimmm
Hiç bir anlamı yok
İyi bari