Durumu iyi, rahat ederim, zamanla severim diye evlendim değişen bir şey olmadı. Ayrılsam kötü mü ederim?

21 yaşındayım.7 ay önce evlendim. Bu kadar erken evlenmemin sebebi evde huzurum olmayışı ve şiddet görmemdi.
Bu adamla tanıştım durumu iyi diye aslında bir olur dedim sonra hayır dedim o ısrar etti bende biran kabul ettim. Arkadaşlarım evlen zamanla seversin hem parası da var belli ki sevmiş peşinden gelmiş huzurun olur dedi ama bir türlü dış görünüşüne ısınamıyorum.
Ne biliyim kendi yaşıtlarım gibi sevmedim sevilmedim sevgilim olmadı mecburiyet gibi bir şeydi. Mutsuzluğum ona da yansıyor farkediyorum. Uzak durduğum için suratı düşüyor.7 ayda ilk defa foto cekindik seni bir yere goturcem dedi acik guzel bir yerdi.
Evde de kalsam sanirim inthr ederdim orada da mutlu degildim.
Üzerimde bir buhran var boşanıp yeni bir şehirde hayat mı kursam? Ne yapsam bilemiyorum. Ya da bosanmadan ne yapabilirim
Durumu iyi, rahat ederim, zamanla severim diye evlendim değişen bir şey olmadı. Ayrılsam kötü mü ederim?
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında söyle babamdan şiddet abimden baskı ve küçükkende yabancı biri tarafından tacize uğradığım için erkeklerden uzak duruyorum. Çekici gelmiyorlar. Okumak tek basima bir yasam surmek istedim bu evde mumkun degildi. Evlendim bu da izin vermiyor ama dayak siddet falan yok huzurum var.
Güncellemeler
+1 yıl
Peki ayrılmadan nasıl kendimi iyi hissedebilirim, nasıl kendimi iyi hissedebilirim? Görüşlerinizi okuyorum hep arkadaşlarÖne çıkardiginiz icin de tesekkur ederim. Benim için çok önemli bu durum bu. Ayrica bazilariniz sadece basligi okuyor ve tek tarafli dusunup yaziyor buna üzüldüm açıkcası💔
Güncellemeler
+1 yıl
Bu 12 gün cok düşündüm ve psikiyatriye gitmeye karar verdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim