+1 yılBence sevdiğin başka biri yoksa ve bu adam gerçekten sana iyi davranıyor ve değer veriyorsa onu sevmeye çalışmalısın. Aşk evlilikleri çoğu zaman mutlulukla bitmez ve aşk da kısa sürede yok olur derler. Ama sevgi ve saygı kalıcıdır. Bana kalırsa seni seven ve sana saygı duyan bir adam her şeyden kıymetli. Ayrıca baba evinde mutlu olmadığını söylemişsin. Boşansan baba evine gidemeyeceksin yani. Kendi kendine bir hayat kurmak da o kadar basit değildir diye düşünüyorum. Yani bana kalırsa eşin hem maddi hem manevi mutlu olabilmen için bir fırsat. Onu olabildiğince sevmeye çalış. Bir insanın dış görünüşü o insanı sevdikçe sana güzel gelmeye başlar. Onun iyi yönlerine ve kişiliğine odaklan. Bu benim kendimce tavsiyem. Yine senin için en doğrusunu sen bilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Kimse birini sevdiği için dış görünüşünü güzel bulmaz, dışarıda yüzünü güzel bulmadığınız kaç kişiyle sohbet etmek istediniz mesela? Söyleyeyim, 0. Bence böyle düşünen bir kadın ayrılmalı. Yalnızca adama çok üzüldüm.
- +1 yıl
@Hayalcicocuk Ben insanlarla konuşmak isteyip istemediğime onların dış görünüşlerine bakarak karar vermiyorum. Samimi bulup bulmadığıma ya da davranışlarına göre onun iyi bir insan mı kötü bir insan mı olduğuna dikkat ederek karar veriyorum. İyi biri olduğunu düşünürsem konuşuyorum. Ve evet ilk görüşte çok da güzel bulmayıp tanıdıkça bana dünyanın en güzel insanıymış gibi gelen birsürü tanıdığım var. Hepsini de çok severim. Bence materyalist düşünceleri bir kenara bırakmalı ve hayatın gerçeklerine odaklanmalısınız. Güzellik veya çirkinlik insanları sevmemizde etken olmamalı ve zaten olması mümkün bile değil. İnsan doğası gereği yanında mutlu, güvende hissettiği kişileri sever. Ayrıca cevap verdiğimiz kişi aşk evliliği yapmak için evlenmemiş. Sıkıntılar yaşadığı için evlenmiş. Bunu da göz önünde bulundurun derim.
- +1 yıl
"İlk görüşte çok da güzel bulmayıp" demeniz benim için konuyu bitirdi. Teşekkürler, netice olarak yine de gözünüze hitap az da olsa hitap edebilenlerle iletişim kusmuşsunuz yani. Ayrıca evet arkadaş mantık evliliği yapmış gibi ama Evlendiği adamın mantık evliliği yaptığını düşünmüyorum. Materyalist olduğumu da söylemedim ama herkes için az da olsa ilk aşama daima dış görünüştür. Bunu inkâr ederseniz samimiyetsizlik yapmış olursunuz.
- +1 yıl
@Hayalcicocuk İlk görüşte çok da güzel bulmamayı size şu şekilde açıklayayım, ben kimseden “güzel değil, çirkin” gibi kelimelerle bahsetmem, bahsedemem. Bu bana düşmez. Böyle kelimeler kullanırsam saygısızlık yapmış olurum, insanlıktan çıkmış olurum. Çünkü kimse kimsenin annesinin karnından çıkarken sahip olduğu görünüşü kafasına göre kötü sözcüklerle yorumlama hakkına sahip değil. Bu yüzden de ne diyorum, çok da güzel bulmadığım diyorum. Güzel bulmak öznel bir yargıdır. Benim kendi göz zevkimle alakalıdır. Benim birini çok da güzel bulmamam o insanı çirkin yapmaz benim bir insanı çok güzel bulmam da o insanı herkesin gözünde çok güzel yapmaz. Dolayısıyla madem dış görünüşten bahsetmek zorundayız, ki bu benim yorum yapmaktan hiç hoşlanmadığım bir konudur, en azından sadece kendi öznel yargımı belirterek konuşurum ki kimseyi belli bir kalıba sokma kabalığında bulunmayayım. Ve evet konuşmalarınızdan anlaşılıyor ki oldukça materyalistsiniz. Sizinle tanışmış ve tanışacak herkes için çok üzüyorum. Çünkü ne yazık ki siz onları ilk gördüğünüz andan itibaren görünüşleriyle yargılayacaksınız. Ve hatta “çirkin” bulduklarınızla belki hiç tanışmayacaksınız. Sizinle tanışmak isteyenler için bir güzellik yarışması düzenlenmeli bence. Aman “çirkinler” yanınıza yaklaşıp da sizi rahatsız etmesin sonra.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle birbirinize çok yakışıyorsunuz. Eşinin seni gerçekten sevdiği çok açık bakışlarından. Bence hemen boşanmayı düşünme ilk önce bir psikiyatriye ve psikoloğa git. Şiddet ve taciz kolay atlatabilinicek şeyler değil, belkide o travmanın etkisiyle böyle düşünüyorsun. Önce tedavini ol, baktın hala ısınmıyorsun o zaman boşanırsın. Huzurum var demişsin yukarıda. Bir insan huzurunun olduğu insanın yanında mutludur. Buna çok az insan sahip. Bence dediklerimi bir düşün. Ama şunu da eklemek istiyorum hem ailenin hemde eşinin okumana izin vermediğini söylemişsin. Bence sen kimseyi dinleme. Yaşın çok genç ve hala şansın var. Sınava hazırlan ve oku. Hayallerinin peşinden koş. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz elinde bi altın bileziğin olsun. Yarın öbür gün eşine bişey olursa (Allah korusun) zor durumlar yaşarsın. Ailene de dönmek istemiyorsun. Bence bunu bi düşün, eşinle de güzel bir dille konuş bunu. Eminim seni kırmayacaktır iyi birisine benziyor çünkü. Umarım mutlu olursunuz. ☺️🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata bastan olmus sevgili ksrdesim. Bak ben 30 yasima giricem, her turlu ekonomik özgurlugum oldugu ve severek evlendigim haldede haliyle zorluklar oluyo. 1,5 ay evliyim. Inan yuva kolay kurulmuyor. Keske evlilik yerine egitime gitme imkanin olsaki, gec kalmadin. Esinle egitim konusunda konus fikrini sor. Ilerisi icin egitimli olmak istedigni paylas bak ne dicek. Ikinidde gayet tatlisiniz. Yani sana zarari yoksa anlayisliysa sende zamanla daha cok alisirsin. Öyle intihar falan dusunme bile canim Allah korusun. En önemli vericegim tavsiye dine saril. Kerem Önder hocanin evlilik hakkinda sohbetlerini Dinle, istedigin ber turlu sorularida soranillrsin hocaya facebook uzeri. Sakin umitsizlige kapanma
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi içinde mutlu olmadan karşı tarafa mutluluk veremezsin zaten. Senin ilk yapman gereken bir psikolojik destek almak. Belki beraber de gidebilirsiniz psikoloğa. Ardından eşine içinde kalan heveslerin olduğunu söyleyip ondan izin beklemeden okula yazıl. Çok daha mutlu bir evliliğimiz olacak diye belirt
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılÖncelikle eşin çirkin değil yakışıyorsunuz da
Sevmiyorsun çünkü sevemem gözüyle bakıyorsun eğer sevmek istersen için den gelen bir duygu ile seversin mutlu olursun görüyorsun sende farkındasın zamanında bir sürü dert tasa olmuş başından geçmiş en güzel şekilde mutlu ol durumu iyi diyorsun güzelce eğlenip mutlu olmaya bak Boşanınca mutlu olamayacaksın ki tek başına neyle geçinip mutlu olacaksın işe girsen orada huzurun ayrı bozulur insanlar zaten her yerde aynı taciz edeni sözlü hakaret yani suanki huzurunu bozma mutlu olmaya çalış onu sevmeye dene onunla sohbet et konuş sevdiğiniz şeyleri yapın mutlu olun boşanmak senin için bi çözüm değil olmaz da umarım seversin zamanla mutlu olursun10 Yorumla
+1 yılBöyle iyi kalpli bir adamı neden üzüyorsun? Ayrılırsan aldığın hak ile hiç böyle sevilmeyebilirsin. Adam senden ilgi görmeyince tehditler savuracak ya da zorlayacak biri de değil anlattığın kadarıyla. Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsan ona söyle ve tarz değişsin. Yani teklif et, belki kabul eder. Onun da sen de beğenmediği bir şey varsa değiştirirsin. Yapma bak, hem iyi biri diyorsun hem şiddetten kurtulmuşsun hem de anladığım kadarıyla düzgün bir maaşın yok. Soğuk yaparak soğutur ve kaybedersen sonra çok üzülürsün.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak gencecik tatlı bir kızsın. O kötü günler eski de kaldı 🙂
Bunun farkına var. Psikoloğa git ve toparlan. Evliliğinin tadını çıkart.
+1 yılÖncelikle çok yakisiyorsunuz ve eşinizin size bakışları çok içten. Bence bosansaniz da bosanmasaniz da bir psikologa görünmeniz lazım. Taciz, şiddet falan bunlar kolay şeyler değil. Erkeklerden sogutmus hatta bunlar sizi. Bir süre bu konuda bir terapi görün. Sonuçta gencsiniz erkekler pesinizi bırakmayacak bosansaniz bile. Yine biriyle başlayacak olsanız yine içiniz huzurlu olmadığı için onunla da olamayacaksınız ve iki kez boşanmış olacaksınız. Bu yüzden önce sağlık. Eşinize de depresyondayım, mutsuzum senle ilgisi yok deyin ki zaten adamın bir suçu yok. O da belki anlayışlı davranır ve hareketlerinizi kötü anlama cekmez. Yani biraz zaman lazım. İyileştikten sonra da belki eşinizi ikna ederseniz bir işte calisabilirsiniz, size iyi gelir meşgul olmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli yüzünü astığından adam sana karşı bir şey yapmadığı halde hep üzgün olduğundan ve intihar etmekten bahseden sensin ama anormal olan bu evlilik ve sonlanmalı öyle mi?
Adam seni bal gibi seviyor!
Git psikoloğa görün tedavi ol, güzelim iyi kalpli seni seven bir adamın başını yakma. Kendini dine ver abdest al Kur an oku namaz kıl. Manevi huzurunu ihtiyaçlarını eksik bırakma. Bunları yaparsan zannederim ki sorun büyük ölçüde düzelir.
Boşanınca hangi problemini halletmiş olacaksın ki? Boşanıp başka şehre geçsen hala psikolojik sorunlu olduğundan kendini gebertmenin bir yolunu bulursun sen!
Git problemi kökten çöz problemden kaçmayla boşanmayla olmuyor bu işler. Boşanınca seni sevenden boşanırsın problemlerinden değil!
10 Yorumla
+1 yılBiri bize ruhsal olarak iyi gelmiyorsa istersek saraylarda yaşayalım yine huzur bulamayız. Huzuru sağlayan madde değil mânâdır. Mânâ da insandadır
60 Yorumla
+1 yılAdamda bir sıkıntı göremedim sende bir prenses güzelliğinde değilsin hani. Ayrıl adamı kurtar öyle kendime hayat kurucam kafası hep olur insanda. Kimse sorumluluk istemez ama hayat kolay değil. Ekonomi yüzünden yerlerde sürünür durursun o dayak atan baban seni eve almaz benden demesi
41 Yorumla- +1 yıl
Yaşa be sonuna kadar katılıyorum 👏👏👏
Adamın tipi çok iyi ama sen maalesef yanında çok sıradan duruyorsun. Ona ısınamadıysan eğer ne yaparsan yap hiçbir şekilde ısınamazsın. Bence en iyisi sen boşan ve aile hayatına geri dön onlar sana uygun birini bulur çünkü bu adam sana cidden çok fazla. Hem kendine hem ona bu kötülüğü yapma derim.
30 Yorumla
+1 yılevlenerek sorunu çözmek sorunu çözmek değildir
boşansan ne olacak nasıl bir hayat kuracaksın mesleğin de yoktur senin..
önce meslek edinebilirsin ama adam buna ne der bilemiyorum10 Yorumla
+1 yılBurdan boşan gitsin diyenler için söz var bekara karı boşamak kolay diye. Kıza hayatını nasıl düzene sokar nasıl destek alabilir. Nasıl mutlu oşmayı tekrar öğrenir tavsiyesi verin. Burdakilerin çoğunun anne babası görücü usulü birbirini görmeden evlendi. Ama zamanla birbirini sevmeyi öğrendi. Bu kardeşimizin bir profesyonel desteğe ihtiyacı kısacası pansumana değil tedaviye ihtiyacı var
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru kararı vermene sevindim. Bu iyileşme uzun sürecek ancak sabredersen her şey çok güzel olucak. Şimdiden mutluluklar dilerim 👏
+1 yılGerçekten sevmeye çalış bence ilk olarak, ne bileyim ortak nokta bulmaya çalış, beraber bir şeyler yapın yani, en minik bowling oynamak bile olabilir. 1 ay falan çabala, baktın olmuyor, çocukla konuş belki bir seyler yapabilir o da, o da olmazsa belediyelerin kurslarına falan yazıl meslek edinme şeylerine yani. Belgen olsun, ekstra vaktini güzel harcarsın yani, sonra ayrılmak istersen avukat tut boşanma davası aç bence. Ben de böyle konuşuyorum ama 19 yaşındayım evlilik ne bilmiyorum yani ama çevremdeki mutsuz evliliklerden bildigim kadariyla cevaplamaya çalıştım.
Umarim mutlu olursun.
00 YorumlaYakışıklı bı arkadaş bence bişanmayi neyi kafandan çıkar hem kendi dünyanı mafederwin hem kocayin dünyasını mesela ona yarın akşam sürpriz yap güzelce giyin güzel bı akşam yemeği hazırla masaya 2 mum koy kocana 1 çiçek hediye et sevgili tarzında takıl kocanla biraz şakalaş öyle hemen boşanma olur mu canım biraz gül adamını mutlu etki allahda seni mutlu etsin hadi kolay gelsin
00 YorumlaFotoğrafı atarken eşinden izin aldın mı? Büyük ihtimalle hayır. Üstüne bir de tüy diker gibi dış görünüşünden şikayet edip adamı resmen küçük düşürerek teşhir ediyorsun. Adamın yerinde olsam ve bu fotoğrafı görsem soluğu mahkemede alırım. Niyetinin kötü olmadığını varsayarak bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılEn büyük hatan huzuru mutluluğu birilerinde aramak olmuş.
evlilik ne kurtarıcı ne mucize. Birini sonradan sevmek mümkün ama çok büyük bir şans ve kader. huzur illa dayakla bozulmaz psikolojik şiddet de huzurun temeilini sarsar.
Sevmiyorsan AYRIL.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOkuma konusunda biliyordursun açık öğretimde hemen hemen her bölüm var. Onu tercih edebilirsin.
Bir sürü ücretli olsada bedava alacağın kaliteli her alandan kurslar da var profesyonellerden eğitim alacağın online.
Kendini gelişime evinde eşinin karşı çıkmayacağı şekilde adapte edebilirsin.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu resimdeki sizmisiniz. Eğer bu senin kocansa gayet yakışıklı ve güler yuzlu bir çocuk. Sen bir doktorla gorus. Senin geçmişten gelen erkek düşmanlığın kocana da sana da ilişkinizede zarar vermesin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Adam belli ki seni seviyor, gözlerinden belli… adama bu kötülüğü yapmazsın bence.. bunun yerine sana psikolojik destek almanı tavsiye ederim. Yanlış anlama bende o desteği aldım be faydasını gördüm
10 Yorumla
+1 yılsevmedin sevilmedim diyosun bak seni seven birini bulmussun siddet yoksa küfür felan yoksa normal bi evlılık varsa yeterli bana sorsalar seni sevenimi senin sevdiginimi istersin valla su aklımda beni seveni derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıladamın tipinde hiçbir sorun yok gayet yakışıklı hatta fazla bile sana senin sorunun adamla değil psikolojik ailendeki erkeklerden sevgi görmediğin için nedir nasıl sevilir bilmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılBir şey diyim mi sana? Sen kendini degersiz gordugun için sana değer vereni de değersiz görüyosun. öncelikle psikolojini düzeltmelisin ve sonrasında daha sağlıklı kararlar alabilirsin. Şu an düşüncelerin bile seni yanıltır neden mi? Çünkü muhtemelen depresyondasın üzerinde atlatamadigin travmaların var. bundan ötürü debakış acın sağlam ve yerli yerinde değil. pisman olacagin şeyler yapma. ne kendine, ne de karşı tarafa. iyicie düşünmelisin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın eli yüzü gayet düzgün. Sanki sonradan gördün. Şimdi başka hayat kurmak için de yeni bir evlilik yaparsın sen boşanıp. En başta hatayı burada yapmışsın zaten. Kurtulmak için evlenmek ne ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBence adam gayet normal bir tipe sahip. Ve seni seviyor gerçekten öyle hissettim. Ama yine de sen bilirsin.
20 Yorumla Bu soruyu okuyunca benim bile kalbim kırıldı..
Çocuk çok tatlı niye kıymetini bilmiyorsun.. seni seviyorsa aranız iyiyse bundan daha değerli bir şey olamaz :((
Keşke fotoğrafınızı paylaşmasaydın , görürse çok üzülür. Görmese bile onun haberi olmadan özelinizi paylasmak gibi olmus
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılRuhuna odaklan. Sana değer veriyor mu, saygı duyuyor mu, isteklerin yerine geliyir mu? Gerisi boş. Ayrıca resimdeki sizsiniz sempatik biri kardeşimiz.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk senin yanında resmen Brad Pitt kalmış sen onu kesinlikle haketmiyorsun. Boşen bence sen de kurtul o da kurtulsun ama en çok da o kurtulacak çünkü senden çok daha iyilerine layık.
00 YorumlaNe iş yapablirsin onu sorgula ondan sonra bunu onla oturup konuş aile evine mi döneceksin kendi başına mı hareket edeceksin bunu kararlastir sonrasi gelir zaten
01 Yorumla
+1 yılAdama yazık. Umarım yalnız kalır kendine zaman ayırırsın ve umarım o adam da onu hak edenle olur.
10 Yorumla
+1 yılKiz adam yakışıklı bunun nesini beğenmedin.. Genç hem seninle iyi geçiniyorsa kendine durduk yere dert arama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTipinde bişey yok adam iyi yani huyunu bilemem. Eğer seni seviyor değer veriyorsa bu gözle bakmaya çalışıp bi şans ver.
10 Yorumla
+1 yılAdam gayet yakışıklı sen de sanki kraliçesin adama acıdım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmaya çalış seni seviyorsa sende sevmek için çabala
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Ya ben ağlarım. Bu nasıl soru. Gidiyorum ben. Ben ne deyim ki. Allah mesud etsin. : (
00 Yorumla
+1 yılArkadaş çok iyi birşne benziyo çok da yakışmışsınız ya aşırı üzüldğm şimdi. Tipine de bakma onda sorun yok bence daha çok geçirdiğiniz zamanla ilgilen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Eşinizde sevebileceğiniz illa bir şey vardır. Sadece dikkatli bakmıyorsunuz. Buna dikkat ederseniz daha mutlu yaşarsınız.
00 YorumlaNiye attın ki fotonuzu sevmeyebilirsin ayril ama bence ego yapiyosun madem dış görünüşünü sevmedin ne diye devam ettin cocuga uzuldum sadece
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yıladam hatuna gore cok daha iyi :) sen bu soruyu hatun tarafi olarak soruyorsan kadir gecesi dogmussun daha ne olsun :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Adama üzüldüm 🥲 bence bir terapiste başvur iyi gelir
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç durma ayrıl bir kavga çıkmadan bitir
+1 yılİyi bir adama benziyor ama sende haklısın tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyiyle iyi kalpli adam. Dış görünüşüne ısınamadım demen beni bile kırdı :/. Demek ki neymiş sadece karakter asla yetmiyormuş, birini tanıyınca ısınmıyormuşsun, dış görünüş de gerekiyormuş. Üzüldüm adama, dünya hiç adil bir yer değil. Manken gibi bir herif olsa severdin gibi.
00 YorumlaNeden eşine sormadan burada fotosunu paylasiyosunki bence hakkın yok buna
00 YorumlaBirbirinize o kadar yakışıyosunuz ki kendine şans ver evliliğini kurtarmak için
00 Yorumla
+1 yılAdam senden iyi , bence de ayrıl adam daha iyilerine layık
00 Yorumla
+1 yılsende çirkinsinsin yalnız adam fazla bile sana kafana sokayım :D
00 YorumlaUmarım ayrılır daha beter olursun çocukta kurtulmuş olur.
00 YorumlaEskiye göre daha güzel bir yaşantın varmış hem boşansan ne yapacan bence devam et gene senin kararın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılResimdeki ise güzel delikanlı ama tabi gönül bu sevmeyincede olmuyo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılmadem tek başına yeni bir hayat kurmak gibi bir durumun vardı neden sevmediğin birisiyle evlendin?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanknca nasıl bir hayatın olur bilmem ama bj şekil de nereye kadar devam edebilirsin ki?
00 Yorumla
+1 yılAşk zamana bırakılmaz bunu anlayın artık ama anlamıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın yanında sen hem tip olarak hem de karakter olarak sınıfta kalıyosun
Umarım in... tihar edersin de kocan da kendi denginde çok güzel be karakterli bi kızla evlenip mutlu olur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayril yoksa ileride aldatirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumana izin vermiyosa bu çok yanlış ama boşanırsan para kazanabilir misin yoksa aile evine mi dönmen gerek?
01 Yorumla
Soran+1 yılOraya hiç dönmem zaten.
+1 yılAdam yakışıklı, eli yüzü düzgün belli ve huzurunda var pişman olacağın şeyler yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın tipi gayet iyi besini sevmedin kendine çeki düzen ver akıllı ol biraz zamana bırak
01 Yorumla- +1 yıl
Sabret farklı aktivitelerle uğraşın zamana bırak sevdiği şeyleri sor alışırsın bence ona ve bir erkeğin merhametini sev benden sana arkadaş tavsiyesi
+1 yılTipi fena değil denksiniz ne eksik anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğraf koymamalıydın tatlım. Kocanın kalbine odaklansan belki onu seversin. Ayrıca adamın dış görünüşü fena değil. Güzel çocuklarınız olur
00 Yorumla
+1 yılBence gayetyakissmisisnz ama inslah bunu kocan gorup uzulmez keske resim atmasaydin bunu biri kocana gosterse uzulmicakmi o adam yazik yaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsine isanacak seyler yap onun nasil ol. asini istiyorsan ona alisveris yap onunla gez ona guzel seyler al yabi guzel bak guzel ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ta güzel kızsın ne desem bilemedim yanına yakışmıyor da 🙄
00 Yorumla
+1 yılBence devam etmelisin zamanla çok şey değişebilir henüz çok ydnisiniz aşk üzerine yapılan evliliklerde bile ilk 2 yıla kadar böyle hissiyatlar olabiliyor
00 YorumlaBoşan. Sevmediğin biriyle çok zor. Ben sevmediğim biriyle yaşıyorum berbat durum. yalrız şu var. benimki zergin ama cimri, kaba, öküz, bencil , vs... seninkinin huyu nasıl
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar