Hem bırakmıyor hem böyle yapıyor. Ne yapmaya çalışıyor?

Birkaç aydır biri var. Önce sürekli ilgilendi sonra bir gün “Bizim bir arada olmamız zor “ dedi, o gün çok kırıldım.“ofiste senle ilgilenen birini görsem kıskanırım” der. Aaçıkca söyledim. “gururumu kırdın, uzun zaman sonra birine güvendim beni pişman ettin, bir varsın bir yoksun, senden bir halt olmayacagını anladım bir süre gözlemledim ne yapacaksın diye ama tık cıkmadı senden” dedim. O da “yurtdısına senle gitmek istiyorum planım oydu ama zamansız oldu açılmaya cesaret edemedim “ dedi. “Ama sana tek bir şey söylicem, sonu üzülecegin şekilde bitmicek” dedi. Daha sevgilim degil ama yurtdısına götürcek o nasıl olcaksa. Haftasonu dısarı arkadasla cıktıgımda sürekli aradı, eve gitmedin mi bilmem ne diye. Tavır yapıyor. Kimdi o arkadasların diyor. Günlerdir konusmadım, iş çıkışı yanıma geldi barışalım, kahve içelim konusalım dedi. Barıştık gibi derken dün yine sinir etti moralimi bozdu. Adamın biriyle çalısıyordum, “o kim, niye senden onu bunu istiyor gitsin kendi halletsin, slk slk iş yapma” dedi. Noluyor anlamıyorum, yordu beni artık..
Hem bırakmıyor hem böyle yapıyor. Ne yapmaya çalışıyor?