Güzel gittiğini düşündüğüm fakat ikimiz için güzelken iş evlenmeye aileye döndüğünde asıl gerçeklerin yüzüme vurulduğu zamandayım. Ekim 2022 de evlilik teklifi aldım, geçen ay tanışmaya gelinenildi oda zar zor. İlişkinin başından beri bak benle ol ya da olma bi evin olsun diyordum. Bizimkilerle de öyle konuştum ben tek ev istitorum ev eşya düğünde vs istemem diye konuşmuştum. Onlarda haliyle sorunca söyledik babası ev alamayacağını söyledi annesi istenilen takıları yapamayacagını ama arada sevgi varsa işin bana kaldığını va söylediler. Öyle böyle gece bitti gittiler. 1 ay önce oldu ne bizi çağırdılar ettiler geçen hafta erkek arkadaşım gelin bize dedi pazartesi benimde iş yoğunluğumdan aklımdan çıkmıştı oda bir defa söyledi zaten bizimkilere söylemedim bile. şu an hiç mutlu değilim rezil olduğumu düşünüyorum çevreme
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani kötü Bi durum sonuçta kesin konuşmadan en azından orta yol bulmaya çalışmaları gerekirdi. Tamam sevgi önemlide sonuçta seviyoruz diye herşeye de tamam denmezki
Öyle dedi birdahada iletiiime geçilmedi insan evine çağırır ailemi olmasa beni çağırır bi kahvaltıya vs. Oğullarını evlendirmeye hevesleri yok sanki zorla gelmişler gibi
Yani açık konuşmam gerekirse şahsi fikrim yok oğlum yok biz bu kızın isteklerini karşılayamayız falan demişlerdir. Yani başka neden olsun. Ama ayıp etmişler. Bu zamanda bedavaya evlilik mi kaldı. Herkes elini taşın altına koyacak
Ailemde öyle diyor biz nasıl sana diyorsak onlarda diyordur bişiler illaki diyor
Bencede. Ama ayıp yani hiç mi insan oğlu için bunca zaman Bi hazırlık yapmaz. Sonuçta gelin alıyorsun o kızında hayalleri var. Takacak takıştıracak bunlar Bi kere olan şeyler
Biz nasıl çeyiz yapıyoruz bitiriyoruz hesaplamaya kalksan yarı ev parası artık onlarda keza benim oğlan kardeşim de var annem öylr meraklıki bana ne aldıysa zamanında onada almış
Kesinlikle çeyiz deyip geçme. Dünya para. Ya bugün bedavaya su vermiyorlar bunlar bedavaya kız istiyorlar
Bedava istersin ya da durumun yoktur çaba gösterirsin oda yok
He insanın canını sıkan o zaten dersin gücüm şu kadarına yetiyor şunu şu kadar bunu bu kadar yapabilirim kızım falan yani o iyi niyeti Bi gösterir Bi insan. Sende ailene mahçup oluyorsun böyle olunca
problem evden ziyade senin için çabalamaması gibime geldi
Tamda bu
Anlattığın gibi gibiyse kesinlikle doğru düşünüyorsun çünkü okuduğumda İlk aklıma bu geldi sen iyi misin bu arada konuşmaya ihtiyacın var mı
Değilim iyi sürekli aklım burada, kafam karışık ne yapsam ne etsem rezil oldum teklifi kabul ederek te diyorum
İstersen konuşabiliriz bilmiyorum belki içini dökmek iyi gelir
E ailesinin durumu yoksa nasıl ev alsınlar şu an 2.000.000 dan aşağı ev mi var
Doğru, evi alın koyun borcunu biritin gelin demedikki, evleri olsun eşyalar ona göre alınsın dendi , çalışan bi kadınım bi şekilde ödenir kira vermektense onlar bunu bile düşünmüyor
Seni bedava istiyorlar Bu kadar ucuzsan hiç durma git zerre kadar sevgi yok nereden buldun bunları sen ya yazık yani uğraşma salla gitsin
Bugun hastane için izinli günüm, diyorumki buluşup ayrılayım ama nasıl
Ulus bana bile gerek yok bir mesaj gönder her yerden engelle bunları adam yerine koyduğun kabahat seni beş paralık değerin yok senin ya Ne uğraşıyorsun bu sülüklerle
Ne bileyim sanki içimdekileri kusmak istemişim gibi gelsi
Hayatında yapacağın en güzel iyilik bu çizeceksin engelleyeceksin bir daha arkana bakmayacaksın önüne bakacaksın yolunu değiştir burası çıkmaz sokak
Çıkmadı çıkar diye bekliyorum günaydın naber den öte gitmiyoruz zaten hiiç konusu bile açılmıyor
Ulaş bana...
Bunları ona diyerek
Cok kırıcı olmaktan korkuyorum insan kırmaktan
Düşün bakalım nasıl soyleyecehini