Güncellemeler
+1 yıl
Abim evlilik hususunda kararsız. Sevdiği için de kolay karar veremiyor. Yorumlarınızı abimle beraber okuyacağız. Yorumlarınız bizim için değerli. Lütfen kırıcı olmadan düşünerek yanıt yazın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Beni geçmişimle yargılama diyen kızın geçmişi sksksks. Bi halt olmaz o kızdan kendi gibi daldan dala atlayan bulsun
Aynısını dedik ailecek abime. Abim de böyle düsünüyor. Önceden bilmesi lazımdı bilse asla nişanlanmazdı. Sence abim bitirmese bile bi sorun çıkar ayrılırlarmıydı?
Ayrılırlardı
Sevgili Abicim;
Halay ekibinde bile halaydan halaya atlayan insanlar güvenmeyiz. Güven olmazsa şüphe olur. Şüpheylede insan halay bile çekemez huzurla.
Evliliği sen düşün.
Huylu huyundan vazgecmez , Akrep ve Kurbağa hikayesi vardir. Bir kere baştan gizlemis soylememis bu bile güvensizlik nedenidir. Herkes kendi layığı ve dengiyle birlikte olmalıdır.
Seviyorsa ve istiyorsa düzgün bir eş olabilir. Abinin karakteri ve tutumu da önemli bu konuda. Her şey karşılıklı.
Abımı soruyorsaniz benim abim 20-30 kişiyle olmadı sudan sebeplerle insanların duygularıyla oynamadı nişan da atmadı. Ama kız tam zıddı. Denk değiller bu acidan.
Umarım denk olan birileri ile karşılaşırlar, ne diyim. Zira denklik önemli.
Battı balık yan gider degişmez kural abin bir başkasını bulsun bir kadın bir erkekde gelecek ararken bir erkek kadında geçmişe bakar.
Sindirmesi zor duyduysa yol yakinken yuzugu atsin evlenince ici icini yer
Abin için üzgünüm ama huylu huyundan hiçbir zaman vazgeçmez buna çok kez şahit oldum umarım ben yanılırım 🙏
Teşekkürler. Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Abim de emin değil o da böyle düşünüyor bir yandan da sevdiği için karar vermekte zorlanıyor. Nasıl anlayabiliriz kızın mert olup olmadığı konusunda
Yani bunu ancak abin anlar doye düşünüyorum hemen evlenmesin gözlemlesin biraz oturuşu kalkışı diger erkeklerle sohbet edişi davranışları bunu belli eder diye düşünüyorum
Kizla sorunlari yok diye biliyorum o konularda. Ben de görüyorum kız abimleyken sadık. Ama gizli işler yapıyorsa veya eskisi gibi maymun iştahlıysa abimi de sudan sebeple terk etmesinden korkuyoruz. Evlenip çocuk yaparşarsa ve terk edilirse abim korktuğumuz bu.
Kızın size karşı bi kusuru olmadıysa günahını almaya gerek yok ama eğer bi hatası olduysa bi şüphe düştüyse abinin içine bu ölene kadar gitmez mutlu olamaz kolay kolay ne kadar doğru bilmiyorum ama sosyal medya hesaplarına falan fake bir hesapdan yakışıklı bir profil fotoğrafı koyarak yazabilir abin çokda doğru olduğunu düşünüyorum ama kız bunu ögrenirse fena patlar abin 😅
Haklısın ama abim kızın şifresini biliyor yani kız bunu bile bile yapmaz. Bu plan yattı yani. Huyundan vazgeçme ihtimali düşük müdür sizce
Yoksa yedisinde neyse o mudur
Ya bilmiyorum anlattığın kız bana abine uygun gelmedi tatile falan gitti demişsin biriyle önceden sence normal biri evlilik olmadan tatile falan gidermi sevgilisiyle ben gitmem şahsen şeytana uyacagımı biliyorum nefsime hakim olamam gitmem bu yüzden
Aynen abim o konudan da şüpheli. Zina durumu. Abim önemser ailecek önemseriz mutasıpızdır. Ben nikahsız biriyle bu kadar rahat olan kızın geçmişini hiç iyi görmüyorum ya. Kız bu konuyu önemsese bence gidip kalamazdı aynı yatakta yatmak demek tatil yapmak.
Bende öyle düşünüyorum bu abinin vereceği karar ama çevreye bağlı karar verip sonradan pişman olmasın kendisi düşünüp kendisi kararını versin kendi pişman olur en azından bazı şeylerden ummadığı gibi çıkarsa ya da umduğu gibi kafam allak bullak oldu yazamıyorumda 😅
Aynen kimse abimi ayrıl ya da ayrılma diye zorlamıyor zaten fikrimizi belirttik hepimiz ona annem ben babam ve büyük ablam. Kimse sıcak bakmamaya başladı kıza. Sanırım bu iş olmayacak ben de çok soğudum kızla arkadaş olmuştum ama abime önceden demeliydi nişan atıcaklar millete madara olduk
Ortada madara olmalık bi durum olduğunu düşünmüyorum elalem değil ellialemde ne dersin desin bunu fazla kadeye almaya gerek insan kendi için vermeleri kararları bi insan evlenip boşanabilir nişanlanıp ayrılabilir bu gayet normal bir şey nişanlıyke nişanı atması dahs iyi çocuk falan olursa daha sıkıntı olurdu benim düşüncem
Haklısın kızın 2. Atışı olacak zaten arkasından denilenleri biliyorum 1 se iki ye çıkacak denenler 😂 tabı karar abımın araları bozuk baya hem de. Ben bitsin istiyorum abım uzulmesın
Hayırlısı olsun inşallah 😅
Bişey olmaz geçmiş geçmişte kalır siz önünüze bakın eğer çok seviyorsun güveniyorsan ona
Ben kizi seviyorum ama abim kararsız. Üzülüyor. Kız birisiyle tatile gitmiş gezmiş tozmuş sudan sebeple milleti terk etmiş nişan atmış birsürü eski sevgilisi olmuş abim gururuna yediremiyor
Naptınız abin evlendi mi? Umarım öyle bir kızı eşi yapmamıştır
Abiniz çokmu temiz
Benim abim gayet karakterli ve temizdir.
Yani demek istediğim geçmişin de illaki onunda sevgilisi olmuştur
Ama benim abim 20-30 kişiyle olmadı sudan sebeplerle insanların duygularıyla oynamadı nişan da atmadı.
Önceden arastirsaydiniz bacım nişanlı şimdi mi aklınıza geldi nişanı atınca o kız perişan olur kahrolur önceden araştırıp istemeydiniz
Kız saklamıs söylememiş. Biz sonradan öğrendik. Yapmasaymış o zaman.
huylu huyundan vazgeçmez diyenler var sizce de böyle midir
Ohoo abin askermi acaba? Sadece merak ettim
Hayır değil. Kız açıkça konuşmak istememiş geçmiş geçmiştir vs bir şeyler demiş. Abim de üstüne varmamış bakmış kız iyi davranıyor ona diye bunları biz başkalarındna öğrendik ve doğru olduğunu anladik
Yani bilmiyorum ama siz bilirsiniz hayırlısı neyse o olsun
Denemekte fayda var
Teşekkürler. Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Abim de emin değil o da böyle düşünüyor bir yandan da sevdiği için karar vermekte zorlanıyor. Nasıl anlayabiliriz kızın mert olup olmadığı konusunda
Madem öyle bir süre kullansın tadına baksın belli olur