Aşk İlişkileri Evli değilim sevgilim yok ama bu yüzüğü alıp taksam kısmetim kapanır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok beğeniyorum bunu ama bekarım alıp taksam kısmetim kapanır mı Evli değilim sevgilim yok ama bu yüzüğü alıp taksam kısmetim kapanır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_bernaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Neden kapansın? Gerçekten çok zarif bi yüzük bayıldım 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yüzük parmağına takmazsın, ne olacak ki...😅 0 0 Yorumla
sadboy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben birinin parmağında görsem bunun başı bağlı derim yani kısaca evet kapanır 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaniiii 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ne gereği var ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden kapansın? Gerçekten çok zarif bi yüzük bayıldım
Yüzük parmağına takmazsın, ne olacak ki...😅
Ben birinin parmağında görsem bunun başı bağlı derim yani kısaca evet kapanır
Halay çekemezsen kapanıt
Yaniiii
Ne gereği var ki
Kapanır😉