2 gündür konuşuyoruz aynı işyerinde çalışıyoruz akşamları konuşuyoruz şu an konuştuğumuzu kimseye söylemeyelim dedi işyerindekilerden saklayalım dedi ben ise herkes duysun ciddi adımlar atalım istiyorum

2 gündür konuşuyoruz aynı işyerinde çalışıyoruz akşamları konuşuyoruz şu an konuştuğumuzu kimseye söylemeyelim dedi işyerindekilerden saklayalım dedi ben ise herkes duysun ciddi adımlar atalım istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
korkak cesaretsiz birine benziyor erkek mi simdi bu 😏 çok çekersin kizim bu cocuktan sn bilesin
40 bide düşün ben 26 yaşındayım
Bi kız sana böyle mesajlar atsa ne yapardın ne düşünürdün istediğimi belli etmiyomuyum
heee öyle desene sen baya yaş farki varmiş laf olur diye adam cesaret edemiyor
ben boyle biriyle ciddi ciddi konusurdum yani adam korkuyor biraz yaş farkindan dolayi bence
Bilmiyorum ciddi ciddi ne konuşabilirim ben ona ilk adımı attım bu arada istediğimi söyledim ona aşık olduğumu söyledim
zaten gerisi onda ama zamana birakmak istiyor sende daha 26 yaşindasin 40 yasinda adamda ne buldun bence yazik sana
Aşık oldum
Ne kadar zamana nasıl kazanabilirim bu adamı
bilmiyorum hicbir fikrim yok acele etme sende bekle bakalim bi zaman daha adam afım atmasa işin yaş
Mesela akşam konuşalım diyo tanıyalım birbirimizi diyo akşamı iple çekiyorum mesaj atıyorum bazen görüldü atıyo bazen konuşuyoruz ama kısa kısa 2 3 cümle sonra uyuyorum ben diyo bi bakıyorum gece girmiş son görülmesi gece gösteriyo
adam tek mi yasiyor evlenmişmi
Evlenmemiş tek yaşıyo
sana niye yazmiyor anlamadim hafi gunduz yanyana gelmek istemez anlarimda aksamalri ilglenmesi gerekir bence seninle pek ilgilenmiyor olabilir de şimdi oyle bi dusundum
Bende anlamadım ilk adımı atan benim sence ayıp olmasın diye mi konuşuyo
bence seni istemediği icin konusmuyor
Olabilir mi istese konuşurdu demi
Ne yapiyim bu durumda
ilgiyi kes o gelsin biraz bakalim seni istiyorsa biraz peşinden gelsin
Nasıl kescem yazmiyim aramiyim sormiyim mi
evet aynen oyle
Tamam böylelikle gelir mi adım atar mı
istiyorsa seni atar atmazsa seni istemiyordur
Tamam bide bunu demicem bu mesajından sonra 10 kere aradım bu arada benden bu kafayla olmaz
bencede olmaaz senin derdin ne
Konuşmak istiyorum onunla evlenmek istiyorum
sen kafayi yemissin 😂
Ahahah yedim 😂
Seni takmamış dalga geçer gibi konuşuyor resmen sende körmüsün aşıkmısın anlamadım
Dalga mı geçiyo gerçekten bana akşamdan akşama konuşuruz birbirimizi tanırız eğer anlaşırsakta herkese söyleriz ciddi adımlar atarız dedi ama akşam konuşmayı iple çekiyorum oda mesajlarıma cevap vermiyo genelde
evet işte sorun da dalga geçer gibi hatta geçer gibi değil direk dalga geçmiş. Akşamları da cevap vermiyor ya da geç bakıyor saklamak istemesi ya da iş yerinde seninle mesafeli durması hayatında birisi olduğu anlamına da gelebilir erkekler cepte 2. yi tutmayı sever ama sen ona karşı çok ilgili gözüküyorsun o takmamış hiç seni kendin söylüyorsun cevap vermiyor diye
işyerinde sana nasıl davranıyor
Beni görünce mutlu oluyo gülümsüyo ama konuşmuyo mesafeli duruyo herkesten saklayalım anlaşana kadar dedi
aslında bir bakıma mantıklı da davranıyor diyebilirim. ama sende biraz mesafeli gibisin yazdıklarından onu anlıyorum
Nasıl yakın olayim şu an tanışma aşamasındayız onu istediğimi beğendiğimi dile getirdim daha önceki mesajlarımda
belkide biraz kendine çekmelisin. Ki o zamandan sonra tavrı falanda değişebilir. Kişiliğini çok bilemediğimden taktikte veremiyorum
Nasıl çekerim kendime o ne yapmaya çalışıyo bu mesajlardan ne çıkardın onu söyler misin
o biraz temkinli yaklaşıyor. Sende bir şey mi saklıyor ya da benden utanıyormu gibi düşünüyorsun. sahiplenilmek istiyorsun ama o bu yaklaşımı göstermiyor gibi. Nasıl çekersin bir çok yöntemi var ama dediğim gibi senin tavrını bilemiyorum
Söyle hadi
Penis ve vajinanın mesajı gibi hissettim