Sevgilimin eski sevgilisinin fotoğraflarını atmaması normal mi?

1yıl biraz fazla oldu sevgili olalı. Benim için benim şehrime geldi ve beraber yaşamaya başladık ciddi de düşünüyoruz evlenmek çocuk falan işte. Birbirimizi seviyoruz sevgisinden şüphem yok kendisi çok da dürüst bir insan. Eski sevgilisi ile olan bütün fotoğraf ları telefonundan sildi ve harddiske atmış çünkü anılara saygısı var falan diyor işte. Diyor on yılım geçti o fotoğraf lara bakmıyorum diyor sadece dursun istiyorum diyor. Eskiden çekilmiş olan fotoğraf ları annesigilin evin de Bodrum katta bir kutunun içinde saklıyormuş kimsenin erişemeyeceği yerde. Ve bu konu beni biraz uyuz ediyor beni seviyor falan biliyorum ama o fotoğrafları saklaması ne biliyim bana ters geliyor açıkçası. Daha az önce belirttiğim gibi benden önceki sevgilisi ile 10 yıl beraber olmuş. Ve geçen doğum gününde anne si fotoğraf attı ona eski sevgilisi ona çiçek yollamış anne si gilin adresine. Eve gidince daha o zaman beraber yaşamıyorduk çiçek i atmak istemiş annesi demiş hayır niye atıyorsun. Dursun demiş zaten bir iki güne solacak demiş ben bu olaya baya sinirlendim ve kızdım ona niye atmıyorsun felan yoksa hala o mu var aklında felan baya üzüldü ağladı felan. Annemin 100ünden felan dedi. Bilmiyorum size soruyorum sizce eski sevgilisinin fotoğraflarını tutması normal mi? Hiç kimsenin göremeyeceği yerde? Bana açıkçası ters geliyor :(

not 3 yıldan beri de beraber değiller

Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisayar da eski sevgilisinin fotoğrafını gördüm bir kaç gün önce. Haberim yoktu dedi olduğuna gerçekten bilmiyordum felan dedi. Gece yatmacan önceydi tamam sileceğim dedi. Daha hala silmedi evet unutmuş olabilir çünkü böyle şeyleri baya unutuyor ama genede ne biliyim. İçim cız etti
Bende silmene gerek yok dedim istemiyorsan öyle tepki koydum ve o nu takmadım hiç
Sevgilimin eski sevgilisinin fotoğraflarını atmaması normal mi?