Bu durum çekinik olduğunu ve daha önce pek bir ilişki yaşamadığından dolayı mı kaynaklanır sizce
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sesisiz sinema mı oynursun Allahsız cepte deyip next diyorsun derim.
Mesaj atarmısın ben kızım soruyu çözeriz sende erkeksin bana yardım edersin
Xperim yetmiyor maalesef
Senmi ilk adımı attın yani hoşlandığınımı söyledin
Hayır ben atmadım o da söylemedi ama yaptıkları ile belli ediyordu. Böyle olunca ben de konuşmaya başladım kendisi ilgimi çekince sonra bir gün bir yere davet ettim bahane uydurdu gelmedi.
Sonuçta kız seni tanımıyor üstelik ilişki de yaşamamış ailesi de izin vermeye bilir bence de haklı ben de olsam öyle tepki verirdim. Senin fotonu gördümü kız peki?
Yüz yüze karşılaşıyoruz her seferinde ama okulda işte. Orada oturup konuşuyoruz hep ama işte dışarı davetimi kabul etmedi bir bahaneyle geçiştirdi. Sanaldan bir durum yok yani yüz yüze sıklıkla karşılaştığım birisi kendisi.
O zaman konuşurken nasıl tepki veriyor gözler parlıyormu ya da saçıyla oynuyormu yüzü kızarıyormu ya da heyecanlanıyormu seni görünce bu suala da cevap ver söyleyecem nedenini
Heyecanlanıyor tabi. Genelde yanına gitsem seslensem hatta hicbir şey yapmasam bana karşı gülümsüyor. Konuşurken hep konuyu uzatma pesinde. Bir gün tuvaletten çıkmıştım o da kızlar tuvaletinden arkasına donup beni fark etti heyecanlandı gülümsedi sonra muhabbet kurmaya çalıştı. Öyleydi yani.
Saçıyla oynadı mı pek dikkat etmedim gözleri parlıyor ama bence.
Hiç seni başka kızlarla görünce kıskandımı aranızdakı ilişki o zaman arkadaş öylemi? Buna da cevap ver
Görünce yanıma gelmiyor. Yanında erkek varsa da asla gelmiyor. Sadece beni tek görünce yapıyor bu dediklerimi.
Yanımda erkek varsa yanlış yazmışım
Şimdi onun hislerinden emin olmak için ilk önce onu kıskandırmaya çalış. Başka kızla konuş onun gözünün önünde bak gör nasıl tepki veriyor nasıl davranıyor? Nasıl bakıyor? Bazen biz kızlar kıskandığımızı belli etmeyiz çünkü egomuzdan dolayı ama kıskanırsak laf sokarız tabikide. Eğer hiç kıskanma yoksa laf sokmuyorsa o zaman aileden çekiniyor ola bilir. Sen yinede dediğimi yap bakalım nasıl tepki verecek
Sence onun dışında anlattığım hareketleri nasıl? Ben mi yanlış anladım acaba diyorum ama daha önce hiç konuşmadığım biriydi ve onun sayesinde konuşmaya başladık her şey tamamen onun sayesinde oldu. Ki ilk fark ettiğim an şimdi düşündüm de arkadaşları ile birlikte bana bakmadıydı hepsi birlikte benden tarafa doğru bakıyordu. Neyse öyle işte dediklerini yapacam ama ailesinin muhafazakar olabileceğini ve kendinin de pek bir ilişki yaşamadığını düşünüyorum. Bundan dolayı ben hızlı davranmış da olabilirim.
Hiç ilişkisi olmadıysa çekine bilir utangaç ola bilir aile baskısı yüzünden ola bilir ben de aynı o kız gibiyim hiç ilişki yaşamadım normal bir şey. Bence o da senden hoşlanıyor anlattıklarından anladım. Sadece çekiniyor ola bilir. Ama daha net anlamak için bunu yapmalısın. Çokta başka kızla yakınlaşma kalbi kırılır. Sadece biraz gülümse kızla muhabbet et gizlince istediğin kıza bak nasıl bakıyo size?
Merhaba bir gelişme var mı? Dediğimi yaptınmı?
Ya şu aralar görüşemiyoruz maalesef üniversiteler online olduğu için. O yüzden bir süre bekleme kararı aldım şimdi mesajlaşma ile aynı duygu durumu zor olur.
Bir gelişme olsa yazarsın
Tamamdır
Merhaba bana yardımcı olurmusun bir konuda sonuçta erkeksin neden bana bunu yaptığını anlarsın
Onun arzu ettiğinden hızlı ilerlemiş olabilirsiniz ya da sizi tanıdıkça beğenmemiş olabilir.
aynen kesin biz hızlıyız. 11 ay bekledik. Sanki 1 ay bekledim 😒
2 3 hafta içinde bir yere davet etmek hızlı değil bence
Ben 11 aydır davet edemedim bro belki o yüzden kaybetmişimdir
Ben soruyu sorana cevap yazdım, neden "biz" diye cinsiyetçi bir genelleme yapıp 11 ay travmanız ile ilgili bana çıkışıyorsunuz, çok pardon?
😂🤣😅 çok güldürdün beni
@MaviSever1108 sen çok geç kalmışsın belki ben de erken...
2-3 hafta konuşmak görüşme için erken gelebilir bazı insanlara. Ya da sebebi başka da olabilir tabii.
Ya sana şöyle anlatayım sınıfta konuştuğu 1 2 kişi olan bir kız onlar da hep kız yani. Normalde çekinik dersin görsen herkesten ayrı duruyor. Ben de fark etmemiştim bu sessizliğinden dolayı kendisini. Sonra işte sınavdan tam çıkarken arkama döndüm odaklanmış gözünü kaçırmadan gülümseyerek bana bakıyor. Sonra işte ben de hayatımda birinin olmadığını belli edince muhabbet etmeye başladı. Ben sınıfa geldiğim an konusuyordu benimle hatta şöyle bir detay var ilk kimse olmadığını hayatımda öğrendiği gün beni tek görün de heyecanlandı sonra konuşmaya başladı ve ilk kez o gün samimi davrandı ve devam ettirdi. Şimdi ise durum böyle.
Anladım. Yanlış anlamış olabilirsiniz. Ya da hiç flört deneyimi yoksa heyecanlanıp gerilmiş olabilir. Ona rahat hissedeceği bir alan tanırsanız daha net gözlemleyebilirsiniz. Bırakın o adım atsın ya da atmasın bu süreçte.
Beğenmemiştir. Dişine göre birisi olsaydı kulun köpeğin olurdu
Abi övünmek gibi olmasın da o açıdan hicbir problemim yok. Aşırı yakisikli değilim tabi ama genel anlamda yakışıklı biriyim. Ki ilk başta onunla konuşmamışken dış görünüş olarak beni beğendi ki ilk o benimle konuşmaya adım atmaya başladı.
Beğenme deyince yüzeysel değil derinlere de inmek lazım sohbet muhabbet iç güzellik kültür seviyen saygılı mısın empati sahibi misin vicdan. Muhakeme yeteneği yav daha çok şey var
Öyle tabi abi de daha yeni yeni o samimiyete erisiyorduk ben de sadece okulda çok bu derin konulara inilmiyor diye davet ettim onu. Daha çok o acılardan da birbirimizi tanıyalım diye. Ama sonrasında böyle oldu.
Yani sonuçta başta beni hiç tanımıyorken dışarıdan bir beğenme olmuştu sonrası gelsin diye sonuçta ben de beğendim o niyetle davet ettim.
Başkası vardır. Hatun milleti alternatif tutmayı sever. Belki seni alternatifte tutmayı deniyordur arada bi yemleyebilir baktın ki yemi yiyorsun tekrar acikana kadar yem vermez acıktığıni anladığı anda yeniden gelir
Niyeti ciddi olmayabilir flört etmek istemiştir belki sadece ya da hızlı gelmiştir belki ilgiyi kaldıramamıştır fazla mı ilgi gösteriyordunuz?
soğuk bir kız ve duvarları var.
Yok o gösterdi bana ben de sadece karşılık verdim. Her şey iyidi dediğim gibi ama davetimi kabul etmedi aynı gün çok samimi konuşmuşken. Sonra da daha mesafeli durduğunu fark ettim.
Dediğim gibi ilgiden çok hoşlanmayan kızlarda var fazla olmamak kaidesiyle yine ilginizi belli edebilirsiniz yavaş yavaş belki size ısınır eyer yeni yeni tanışıyorsanız.
O bana adım atıcak ve ben kaçıcam koşa koşa giderim valla niye kaçıyorsunuz
Yok la üstüne gitme ilgisi azalmış
Taktikler iste
Maalesef ben böyleyim 😁
Valla keşke dediğin gibi olsa ama sanmam
Bence kararsız kalmış
Olabilir
1...
?
artı 1 (aynen yani artı simgesi çıkmamış
Öyle gibi duruyor