1) Nasıl erkekler aldatmaya meyillidir?
2) Nasıl anlaşılır?
1) Nasıl erkekler aldatmaya meyillidir?
2) Nasıl anlaşılır?
Böyle bir sorunun cevabı olamaz bunu sen yaşayarak öğreneceksin zaten bunu düşünürsen aşık olamazsın çünkü aldatılmaktan korkarsın hayatta da yaşamadığın hiç bir şey gerçek değildir o yüzden hayatın içinde ol acı çekmekten korkma acılar seni kendini bulmana sebep olacaktır
1. Her erkek bir şekilde aldatır. Aldatmıyor diyene bedava akıl sağlığı yönünden check-up veriyorum.
2. Erkek tek bir şekilde aldatamaz. Kafası basan bilir bunu. Her yerde yazmaya gerek yok.
Cevap
9Cevap
Böyle bir konuya çoğunluk erkeklerin cevap vermesi ne desem bilemedim. insan bindiği dalı niye keserki.
Kız olsun erkek olsun hiç fark etmez. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Anlamanın da yolu yok.
siz kimsiniz ya
kadınlar mı sadakat timsali?:DDDDDDDDDDDD
Kardeş fikir almak için sordum polimik çıkarmak için değil.
Ayrıca önünüze gelen her kadından etkilenen sizlersiniz kimler ya?
ne güzel dedin
böyle bir ortamda aşkı sevgiyi aramak saçmalık
Yani pek inandırıcılığı kalmadı aşkın ve sevginin heryer açık seçik kız dolu sence evdeki yetecek mi bir kişiye
ülke erkeği artık kedi -köpek besliyor
kusura bakmayın
çalışacaksınız kendinize bakcaksınız yeni düzen bu
Hepsi siz yokken başka karılarla flört etmeye bayılırlar
Hiç anlayamazsın bunu , her erkek yapabilir
Zekilerden kork 😊 mesela ben
istekli erkekler bence.
Erkegini doyurdugun surece aldatmaz
Sanmıyorum yine yapan bile oluyo heryer güzel açık seçik kizlar kaynıyor pek aldatmayacagina inanmiyorum
İyide biri beni beğensin diye kendi öz benliğimi değiştirecek degilim Bi ton killa dışarı çıksınlar kızların bakımlı olup olmamamasina veya açık seçik giyinmemesine yorum yapsinlar
Anlaşılmaz
Çoğu öyle maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?