dun markete gittik orada calisan bi kadin vardi ona baktigini gordum kadinin yuzunu gormeye calisiyodu. sonra kadin diger tarafa gecti yine ona bakiyodu cok sinirlendim ama gormezden geldim simdi onunla nasil konusmaliyim ya da ne yapmaliyim? lutfen olgun insanlar cevap versin. ben 23 yasindayim yeni evliyim ne yapacagimi bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
şimdi bakmak var bakmak var belkide senin düşündügün gibi degildir bazen maalesef kadınlar cok olayı abartı boyutuna getirebiliyor yapmamıştır diyemem yanında eşi varken karşıdan gecen kadına öküz gibi bakan tiplerde var ama kendi eşlerine bakılsa kıyamet koparırlar yeni evlisin aslında eşinin odagı senden başka bişi görmemesi lazım ama belkide umursadıgın gibi degildir birine benzetmiştir ya da bişeyi dikkatini çekmişte olabilir hemen hüküm kılmak dogru degil sorabilirsin hayırdır canım birine mi benzettin içine düşücektin diye zaten verecegi tepkiden anlarsın
03 Yorumla- +1 yıl
bence güzel giyinip hoş bir kadın olsa adamda başka karılara bakmaz
- +1 yıl
@serdarcihan5 buda mantıklı zaten eksik yönleri tamamlayanlar dikkat ceker
- +1 yıl
aynen öyle birazda kıskanır karısını değeri artar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslinda herkes bakar bisey demene gerek yok yazacaktim. Ama yorumlarini okudum ve"trip atar bana nasil yakistirirsin der" yazmissin biyerde. Bu hic hos olmadi. Bir erkegin ilk firsatta seni aldatip aldatmayacagini burdan anlarsin. Eger sen ona koza nihe baktin dediginde gozum kaymis merak etme zaten bi daha denk gelmeyiz falan derse bu durust bir adamdir. Ve tehlikesizdir. Ama "sen bana nasil boyle birsey soylersin benim gozum senden baskasini gormez" vs diye uste cikip trip atiyorsa bil ki yalancidir ve arkadan ia ceviren biridir.
Sonuc:maalesef senin kocan gibilere yapacak bisey yok almissin artik bi sekil devam edeceksin. Yapacak bisey yok sen hormezden gel en iyisi00 Yorumla
+1 yılBir karım olsun var ya inan dışarı bakmayı bırak koynundan çık ma ne anlıyorsan anla Hani yokluk nedir bir bilsen amsızlık bir bilseniz Sabahtan beri kadını gördüm 3 posta boşaldım ya düşün yani sadece kadının vücudunu gördüm 3 posta attım ya hala mutsuzluğu bitmiş değil ya boşalmak istiyorum hala
00 Yorumla
+1 yılBu rahatsızlığını sakince ofkelenmeden dile getir sebep sor sende bir değişim istiyor olabilir sana uygun isteklerini uygulamaya çalış kıyafet saç vs yok böyle bir şey yoksa uckuru düşük kişiyle baş edemezsin ozaman net bir tavır koy ve kendini düzelmesi için zaman ver ama mesafeni tavrını koru bu arada yine değişiyorsa yol ver gitsin senin ömrünü tuketmesine üzmesine izin verme önce sen kendini düşün
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
53Cevap
+1 yılŞu erkekler neden adam olamıyor çok mu zor cidden? Neyse, o an görmezden gelmek yerine eşine sinirli bir şekilde bakabilirdin ki o an belki azda olsa utanırdı. Ben senin yerinde olsam gözü başkasında olan biriyle asla evli olmazdım. Öyle olduğunu fark ettiğim an yollardım onu ayrılırdım hemen. Ayrıca senin yanında bile kadınlara bakıyorsa sen yokken neler yapıyordur Allah bilir. Şimdi "erkek milleti bakar, bu çok normal, bunun için eşinle tartışmana ayrılmana gerek yok" diyen beyinsizler gelecektir ama sen onların bu genişliğine bakma. Senin en iyi yapacağın şey ya eşinle ciddi ciddi bu konuyu konuşmak ve boşanmak olacaktır
50 Yorumla
+1 yılSenin yanında öyle yapıyorsa kendi başına bı halt yiyemiyordur.
Ama ciddi bı şekilde uyarman gerekir.
Başkasında gözü olmasından ziyade bildiğin okuzluk yani. insan utanır öyle biri ile gezmeye
Şahsen benim arkadaşım bile olsa bunu yapan yanimda gezdirmezdim.00 Yorumla
+1 yılAbazan her yerde abazan. Evlense de abazan karıya kıza boğsanda abazan. Abazanı kadınlarla dolu bir adaya koy aklım dünyadaki diğer kadınlarda kaldı der. Sen yine de konuş. Anlat rahatsızlığını güzelce. Muhtemelen reddedecektir. Fakat bildiğinin farkında olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Nikahı sende diye nereye bakacağına bile karışmayın o seni sevmiş almış bırak o kadar üzerine gitme güzele bakmak sevap diye ata sözü var seni aldığına göre onun gözünde sen daha güzelsin o kadarda sıkma adamı
00 YorumlaÖdüm kopuyor söyle bir adamla olurum diye bir seferlik yaptığı şeyden hemen suçlama biraz takip et aynı veya benzer davranışları yapıp yapmadığına bak
12 Yorumla
Soran+1 yılsurekli yapmiyo bakiyorum sadece guzel bi kadin gordugunde bakiyo. ve tum erkekler boyle ama bari karılarının yaninda yapmasalar
Canım evliyim. 40 yşndayım. Sana sadece bişey dicem. Eğer eşin seni gerçekten seviyorsa bunlara takılma. Bunlar önemli şeyler değil. Erkek bakar. Bakar bakar
00 Yorumla
+1 yılYani seni kıskanmak için mi yaptı dicem bilmiyorum. Ama sen de net ol taviz verme az söz ne icraatlı ol bende olmayan ne varda onda buldun de bunu yüzüne vur ve yaptığın çok ayıp gözümden düştün de
00 YorumlaGiyimi ya da görünüşü dikkat cekicidi anlı bir reflek olarak bakmış tır
Olabilir he bu tekrarlayan birşeyde eksik olanı bucaksin kavga edip daha kötü yapmadan kazan00 Yorumla
+1 yılBir defa baktı hadi neyse dedim de kız başka yere geçince bakması normal bir durum değil odaklanmış. Sürekli telefonunu kontrol et duşa girince veya evde olmayınca ama sürekli takıp et gerçek er ya da geç ortaya çıkar. Şifre koyuyorsa zaten yakalamana bile gerek yok her şey açık ve net ama takip et mutlaka
00 Yorumla
+1 yılEntersan bir durum. Her zaman mi boyle. Eger bir sefer mahsussa belki birine benzetmistir onun icin dikkatli bakmistir girme cabasina dusmustur
04 Yorumla
Soran+1 yılher zaman boyle degil etrafindaki insanlari pek incelemez. bime gitmistik market küçük ve sessizdi. kasada bi adam vardi biz kasaya geldigimizde o kiz kasadaki adama bisey soyledi kocamin da o ara dikkatini cekti bakti. kiz arkasini dönüp gitmesine ragmen arkasindan bakiyodu. sonra ben biraz uzaklastim kapiya dogru. o ara o kiz da disari cikip tekrar iceri girdi bu ara yine ona baktigini gordum. kiz kapinin önü çöp olmus yaa diye bagirdi. kasadaki herkes duydu onu. hizli hizli yerleri supuruyodu biz de posetleri toplayip çıktık. birine benzetse bana kesin soylerdi. kiz benim gibi tatli ve kisa boyluydu. yani kocamin begenebilecegi bi tip. abartiyor muyum? onunla nasil konusmaliyim ya da bir kadina baktigini farkettigimde ne yapmaliyim?
- +1 yıl
Muhtemelen kizin abartili tepmileri veya kinusmalari esinin dikkatini cekmistir. Altinda bir sey arama
Soran+1 yılevet konusmasi dikkat cekiciydi ama neden gozunu ayirmadan dik dik bakiyo
- +1 yıl
Bazen olir insana garip gelen durumlarda istemsizce dikkatli bir sekilde bakar durumu yordamak icin.
Belki esin farkinda bile degildir o kadar dikkatli baktiginin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu hareketine devam ederse sen de onun yanında erkeklere bak. Sinirlenirse ona empati yapmasını söyle. Anlayacaktır.
10 Yorumla Sakin bir gününde uyar rahatsız olduğunu belirt yanındayken bu kadar rahat davranıyorsa sen yokken ohoo
00 Yorumla
+1 yılSen yine iyi dayanmışsın senin yerinde olsam asla sakin kalamazdım. Belki onun yaptığının aynısını yapardım ki anlasın nasıl bir his olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılSenin koca daha simdiden sapitmis zor zaptedicen sanirim onu senin yaninda yapiyisa kendi basina ne yapmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılnormal bir şey bu baksa ne olacak ki göz bu bizde çoğu zaman bakıyoruz kadınlara ya da sanada bakan olmuykrmu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence açıkça eşini uyarmalisin.. çok rahatsız oldum diye. dürüstlükten zarar gelmez durustce soyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle bu konuyu yatakta iken konuşacaksın başka türlüsü seni kurtarmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılyatakta ne diyebilirim boyle seyleri soylememden nefret eder ve trip atar bana bunu nasil yakistirirsin der üste çıkar
- +1 yıl
işte bak gerçekten siz kadınlar çokta zeki degilmişsiniz
Soran+1 yılakıl ver o zaman bay zeki
- +1 yıl
Akıl verecektim ama bu tavrın yüzünden başının çaresine bakman için susuyorum Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
Ha bu arada kusura bakma yorum yaptığım için özür dilerim 🌹👍
Gözlerini kaşıkla oy.
20 Yorumla
+1 yılKnk yeni evli oldugun halde bunu yapiyorsa diyecek pek bir sey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO adamla daha dışarı çıkmam ve iyi bı konuşma yaparım.
00 Yorumla
+1 yılBaksın ne var bunda? Sanki ömründe hiç yakışıklı bir erkeğe bakmadın
00 Yorumla
+1 yılSenin yanında yapması saygisizlik
ama bence çoğu erkek Kadınların popon basina bakar00 Yorumla
+1 yılsende başkasına bak.. sadece yüüzne baktıysa iyi kalçasına memesine bakmadı mı
00 Yorumla
+1 yılyapacak bişi yok o an göstercektin tepkini demek ki o kadar da mühim bişi olmamış yoksa gösterirdin
00 Yorumla
+1 yılBakmaktan öteye gitmiyorsa sorun yok bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben senin yerinde olsaydım hiç bir mazereti kabul etmez direk boşanırdım
00 Yorumla
+1 yılsana da başka erkekler bakıyordur ya da sende başka erkeklere bakıyorsundur
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. artık senden sıkılmış son kullanma tarihin geçmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapma izle ona bu duruma bozulduğunu hissettir. Sen de benzer şeyi yap anlar o zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır evlisiniz? Sevgililik dönemi falan oldu mu görücü usulü mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk defa mi denk geldim ve onunla bu konuyu konuştun mu, konuştu isen tepkisi ne oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılbi kere daha bunun gibi bi mevzu oldu once duzgunce anlatti ama ben inanmadim sonra kizdi bana
Soran+1 yılkiza bakmiyomus farketmemis falan
Cevap sahibi+1 yılBu da bir aşama en azından umursamis sizi
+1 yılherşeye karşı mı boyle sadece kadınlara mı? bir sevgilim vardı sokaktaki kediyi yoldaki dayıyı minili kızı ufak cocukları değişik bir şey olsun hemen gorup soylerdı gozlerı fıldır fıldırdı ama her seye akrsı boyleydı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakıyor ise sağa sola sende biraz çekici olmaya dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılEşine bu durumun seni rahatsız ettiğini söylemelisin bu durumun seni incittiğini senin başka bir erkeğe bakarken görse ne hissedeceğini düşünüp senin de aynı duyguları hissettiğini anlatmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yapacağını buradan öğrenecek kadar beynin mi yok
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın olayı sormalısın bence nedir bu davranışın diye ama olayı hararetlendirmeden belki sana öyle gelmiş olabilir belki boş bakmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılSende kaslı erkek fotosu beğen o sanki farketmiyor gibi yap
00 Yorumlabu soruyu soruyorsan bakışları masum değildir. senin adına çok üzüldüm gözü dışarda belli ki.
00 Yorumla
+1 yılSor işte neden baktın zorlanaral sorulacak bir konu değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlışkanlık olabilir birisine benzetmiş olabilir vs vs vs bir defadan bir şey olmaz hemen büyütme
06 Yorumla
Soran+1 yıldaha once de buna benzer bi olay oldu. guzel kadinlar onun dikkatini cekiyo tamam herkesin dikkatini ceker ama gozunu ayirmada dik dik bakmasi ve ben senden baska hicbi kadina bakmiyorum demesi beni üzüyo
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok nefis bu bazen engel olamıyorsun
Soran+1 yılbi kadina baktigini farkettigimde ne yapayim sence?
Cevap sahibi+1 yılKolunu sık sen ne yapıyorsun de
Soran+1 yıl. D guzel aslinda ama ben hep gormezden geliyorum sonra kendi kendime uzuluyorum. bundan sonra baskasina baktigini gordugum an uyaracam senin dedigin gibi
Cevap sahibi+1 yılÇok sert yapma 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaksın anca bakar zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılGözlerini oymalısın.
14 Yorumla- +1 yıl
🙄 kısa ve öz
- +1 yıl
He Almanca da biliyorum diyorsun yani 😅
- +1 yıl
ingilizcem daha iyidir
- +1 yıl
:))
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynısını ben de ona yapardım.
00 Yorumla
+1 yılGözü dışarda sizce neden olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bumu engelleyemessin imkansız maalesef
00 YorumlaBaşka erkeklere bak. Hemen kesilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıleşin kaç yaşında?
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan da az değilmiş yani 🤣🤣
00 YorumlaKonuşursan reddecek konuşma hiç salla gitsin.
00 Yorumla
+1 yılGozu disarda maalesef o evlilik yurumez
00 YorumlaYapacak bir şey yok. Bakmayan mi var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSnede misafir olarak beni al o dışarıya ben içeriye bakım
00 YorumlaKRAL ADAMMIŞ VESSELAM
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu ona soyleyınce ne dıyor pekı
00 Yorumla
+1 yılBelki tanıyordur onu veya senle özeli nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yıltanisa bana soylerdi. gayet iyiyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafasını kopart.
10 Yorumla Yapıştır 2 tane 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadınla seks yaptımı acaba?
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin
00 YorumlaYatakta onu kendine bağla
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!