Aşk İlişkileri Kızlar, Günaydın nasılsınız? Kovboy31 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstada fake hesap açtınızmı hic. Birisini işletmek ya da başka şeyler için.😁😛 Güncellemeler+1 yıl Aktifmi hesabıniz Kızlar, Günaydın nasılsınız? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günaydınlar, dün geceden beri garip olaylar yaşıyorum. Akşam dışarıdaydım, gece hiç ummadığım anda birini gördüm kısa bir an huzurlu, mutluydum. Sonra sabah da başka birini gördüm, o da hiç tahmin etmediğim biriydi. 0 8 Yorumla Kovboy31 +1 yıl Nasıl yani tahmin etmedigin Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Biriyle kavga etmiştim, kötü günler geçiriyorduk o yüzden beklemiyordum, benim için gelince şaşırdım. Diğeri de yıllar yıllar önce bir arkadaşımdı Yorumla Kovboy31 +1 yıl Rüyanımı anlatıyorsun Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Hayır, reel Yorumla Kovboy31 +1 yıl Ben başka bi soru sordum ama Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Başlığa göre cevap verdim.Fake hesaba gelince de evet, yapmıştım. Yorumla Kovboy31 +1 yıl Ne yaptın peki Yorumla Kovboy31 +1 yıl Duruyormu halen fake hesabin Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bunu yapmayan yoktur 0 4 Yorumla Kovboy31 +1 yıl Ne yaptın en son Yorumla aichaa +1 yıl Doğum gününü kutlamış olmam lazım birinin aynen en son buydu Yorumla Kovboy31 +1 yıl Ben gece birisiyle görüntülu yaptım.🤭😁 Yorumla Kovboy31 +1 yıl şu an aktifmi fake hesabın Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Kovboy31 +1 yıl Ne yaptın fake hesapla peki Yorumla Kovboy31 +1 yıl Ben dün gece birisyle gorüntülü yaptım 😛😋😋 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Günaydınlar, dün geceden beri garip olaylar yaşıyorum. Akşam dışarıdaydım, gece hiç ummadığım anda birini gördüm kısa bir an huzurlu, mutluydum. Sonra sabah da başka birini gördüm, o da hiç tahmin etmediğim biriydi.
Nasıl yani tahmin etmedigin
Biriyle kavga etmiştim, kötü günler geçiriyorduk o yüzden beklemiyordum, benim için gelince şaşırdım. Diğeri de yıllar yıllar önce bir arkadaşımdı
Rüyanımı anlatıyorsun
Hayır, reel
Ben başka bi soru sordum ama
Başlığa göre cevap verdim.
Fake hesaba gelince de evet, yapmıştım.
Ne yaptın peki
Duruyormu halen fake hesabin
Bunu yapmayan yoktur
Ne yaptın en son
Doğum gününü kutlamış olmam lazım birinin aynen en son buydu
Ben gece birisiyle görüntülu yaptım.🤭😁
şu an aktifmi fake hesabın