Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Yedik içtik güzeldi kesene bereket ben arabada bekliyorum dedim çıktım daha güzel oldu acaba neden trip atıyor hahaaa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ödeye bilir ne ve ar bunda trip atması yersiz bence
Hayat müşterek sonuçta
Yemeğe kim çağırdıysa hesabı o öder kız erkek fark etmez.
Tabiki yaa
Seni ilgilendiren bir durum varsa yargilayabilirsin yoksa boş yapma
O davet ettiyse normal. Yok beraber yemeğe gidip yiyip içip karşıdakine ödettiysen ayıp etmişsin
Kişi kendine yakışanı yapar
Aynen John Waynen
😏
Ne biçim erkeksin sen
O biçim 🤣
Yüzsüzsün birde
Hayır o kadar erkeğin içinde seni seçmiş yaptığı seye bak bide ben olsam yüzüne dahi bakmazdım
Senin yüzüne bakacak kim. Acis misin zavalli mi ihtiyac sahibiysen iban at sadaka vereyim
Güzellik uzmanıyım kardesim senin gibilere ancak gülerim ben hiç olmazsa erkek gibiyim zorda oldumu erkeğimi zora düşürmem o verirse benden ihtiyacı durumunda istese bende veririm. Bana hesap kilitlemiyo diye beni fakir yapmaz ama seninki gülünecek bi mesele. Yoksa bile kızla çıkmak zorunda değilsin yemeğe dersin ki evde yapalım ya da bugün olmaz. Birde utanmadan surda marifetmiş gibi Paylasmıs. Beni tanıyanlar bilir yere burnum düşse eğilip almayacak kadar onurluyum o yüzden güzelliğime denk düşüyor bunlar benle takılıyor
Papucunun uzmani 🤣 niye kudurdun anlamadim
Bi kızı 50 erkek ister unutma bunu ama kız y0 tane seçeneğin içersinde birisini seçer. Saygı diyorum saygı o sende yok iste bildiğin kızı küçğk düşürsün yaptığın bu ergen hareketinle ben olsam neler derdimde insan içine çıkacak yüzün kalmazdı neyse umarım akıllanır birdahaa yüzüne bakmaz
Sokakta görsem eminim yüzüne dahi bakmazdım sen öteden bakardın bana ben kudurmadım unutmaki bende kadınım o kadına yapılmıs muamele zoruma gitti 2 elin sümüklü oğlu için kendini düşürdüğü duruma üzüldüm sadece
Bir kızı 50 erkek istermiş teyzecim güncelle kendini artik 😅 50 kiz bir erkek bulamiyo şimdi hahaaa
düt erkekliğini senin tamam mı teyzeymiş bide kurban ol sen benim gibisine 16 birey bos yapıyorsun burada git evcilik oynamaya devam et
Benim konustuğum sevgilimin 3 tane ayrı iş yeri var arabası var evi var ite bak senin gibilerine nesine bakıyorlar anlamıyorum da
O dediklerin bende de var ama yedirmiyorum diye kudur kee 😅 sen gbileri de gecelik kullanip atiyorum hahaaa
Kim çağrdı?
Çağıran olmadi bulusalim mi dedi tamam dedim
Yaşın kaç senin
Sanane bundan
Çok ergen birisine benziyorsun
Sende önyargılı birine
tamam çocum
Ok bb ✋ ufaklik