Lutfen yargılamayın, sadece tavsiye..
4 yıllık ilişkim var, adam işsiz, ilk çıktığımızda 10 gun bi kaç kez ödedi, yeme içme otobüs vs, sonra ben ödemeye başladım. İşleri iyi gitmiyormus vs vs diye.
Sonra ben yurt dışına gittim. Durumunun kötü olduğunu biliyordum ve 1 seferligine destek yollamak istedim, bu düzenli her ay (!) destek yollamaya dönüştü.
Sanat mezunu diye is bulamiyormus, hatta her alanda ariyor bulamıyormus. Surekli is sormaya bakmaya gidiyormuş ama yok, ihtiyac yok eleman lazim degil diyorlarmis. Yolladigimla yiyecek mutfak alisverisi alıyor, yoksa aç kalıyormuş.
Benim tabi içim hiç rahat değil ama herkes ve herkes Turkiyenin durumundan şikayetçi. Giden gelen her arkadaş felaket, insanlar nasil geciniyor diyor. Ekonomik olarak çok zormuş.
Sırt çevirince de suçlu hissediyorum ama sonra kendime de karşı suçlu hissediyorum. Kullanıldığımi düşünüyorum %90 ama ya gerçekten çaresiz ise?
İstanbul gibi bi yerde nasıl iş bulunmaz? Gercekten durum o kadar mı vahim? Kiralarini annelerinin emekli maaşıyla ancak ödüyorlarmis. O da köylerine gitmis bi kardeşi ile. Sende git orada hayat daha ucuz dediğimde kiziyor ben burada is bulamıyorum orada nasıl arayacam diye.
Sosyal kalıplara göre hareket etmek istemiyorum, gercekten ihtiyacı varsa çaresiz ise tamam ama degilse kendimi asla affetmicem, hayatımın vurgunu olur.
Defalarca ayrılmaya kalktim, beni kullanıyorsun dedim, kendimi aptal hissetmeyim sadece arkadaş kalalım, çok sıkışırsan bağlantı kurarsın oyle yollayim durumum olursa dedim, her defasında engelledigim halde ulaştı peşimi bırakmadı, ağladı krizler gecirdi, maddi den çok manevi desteğine ihtiyacım var, hayatımdan bıktım, sensiz yaşamam, ölmek istiyorum, beni hayata bağlayan tek sensin vs diyor.
Ne yapacagimi sasirdim. Para konusu dışında ilgisine bakınca seviyor gibi, ne desem detayına kadar hatırlıyor, ilgileniyor, ne zaman arasam ulasabiliyorum, hasta olsam iyi olduğumdan emin olana kadar uyumuyor, milletin önünde bana aşık olduğunu bagiriyor... bunlar manipülasyon da olabilir ama dışarıdan objektif yorumlara (kaba degil) ihtiyacım var.
Ona yardim edince kendime karşı, yardim etmeyince ona karsi suçlu hissediyorum.
burada bi deyim var "eğer net bi evet değilse, net bi hayır dir" diye (if it is not a clear yes, it is a clear no). Yani net bi sekilde evet diyemiyorsaniz, o kisi ile ilgili supheler varsa olmaz diye.
Mantik kadiniyim ben, sevsemde vaz gecerim eger kullaniyorsa, sıkıntı yok bunda. Ama diger mantigimda Turkiyenin ekonimisi kotu, kalbinin sesini dinle, ihtiyaci var yardim et, sende o durumda olabilirdin diyor (benimde durumum sanki parlakmis gibi).
Kalbime s...
Tesekkurler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar