Nalet girsin 🥺 hatalı olan o kendine nasıl bu kadar hakim olabiliyor anlamıyorum.
-ergen sorusu gibi oldu çok da takılmayın kafanıza göre yazın işte
Nalet girsin 🥺 hatalı olan o kendine nasıl bu kadar hakim olabiliyor anlamıyorum.
-ergen sorusu gibi oldu çok da takılmayın kafanıza göre yazın işte
Kişinin sevip sevmediğini en iyi kendinizden örnek verebilirsiniz, Çünkü emin olduğunuz tek nokta orası, sizin ona karşı sergilediklerinizi onda size karşı göremiyorsanız bu tek taraflı sevgiden ibarettir, yani Sizden ayrı kalmayı aşabiliyor olması sevmiyor olmasından kaynaklı Belkide
Sevgi öyle birşeydirki sevdiği kişi kusurlu olsada onu görmemesini sağlar ve iyimser düşünmeye sürükler, gurur vs gibi şeyler ancak yanlız kalmaya eğilimli olduğunuz noktada yanınızda olur ama o Herzaman, Seven insanlar bunun bilincinde olur, Hakkınızda hayırlısını diliyorum, iyi geceler
Gurur kimde daha fazla ise adım atmaya çekinen taraf da o oluyor sanırım. Ama bunun da dengesi olmalı bir ilişkide gözümde. Hep kadın da adım atamaz, hep erkek de. Özleyen insan pek çok şeyi bi kenara bırakıp sadece "özledim" demeli bazen...
Zor bir soru gerçekten ama işte ne yaşadığınızı, neden hâla inadında ve katı olduğunu en iyi sen bilebilirsin...
Erkekler hep biraz çocuk ama ya... 😅 Sizin için dua edeceğim. İnşallah düzelirsiniz. 🌸
Yaaa maşallah maşallah 😂🧿
Ozlemekden çok bunu hissettirmeli, bir dokunuş olur, bir bakış olur, mesela ben o kadar ayrı kalsam ellerini tutup opmeden bırakmam... ya ayaklarını bile öperim...
Cevap
9Cevap
İnsan sevdiğini özler
Nalet girsin evet bnce de 😐
Boş ver ya sen daha iyilerine layıksın 🥰🌸
Sen hatalı olduğunu düşünüyor olabilirsin muhtemelen oda senin için öyle dusunuyordur
Senin onu sevdiğin kadar sevmiyor olabilir yoksa takardı kafasına
Sanırım seni unuttu 🥺
Erkekler böyledir yapacak bişey yok alışmaya çalış
Zamane insanı hatasını kabul etmez
Özler
İpucuda verdik yaz dlkdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?