Sevdiğim çocuğun amacı başka bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum ona söyleyemiyorum çünkü ama bilmesini istiyorum yanlışını nasıl uyarabilirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hem vermiyim ama benden de gitmesin istiyorsun fakat dediğin gibi amacı başkaysa zaten sende değil ki gitsin...
Seviyorum demişsin daha çok yakinlasinca o ilişki olursa eğer seni illaki bırakacak ve sen çok pişman olucaksin
Biliyorum o pişmanlık duygusunu yaşamamak için sizlerden bilgi edinmeye çalışıyorum🥲
Melis yanlış anlama güzelim bi kız olarak sormak istiyorum evli misin
İsmin Melisa görmedim kusura bakma farkında değildim
Konusunu illaki açar güzel bi dille reddet
Konusunu hergun açıyor ama seviyorum bişey diyemiyorum ama rahatsız edici
Sevgi her şey değil bunu unutma
Değil ama sevmekde olay biten bişey değil
Bence direk açık açık dile getir
Ne diyim yardım et bana
Konusunu açınca ben bunları konuşmak istemiyorum de direk rahatsız oluyorum seni seviyorum ama bunları konuşmayalım lütfen de başka da bişi demene gerek kalmaz
Beni İlk buluşmada istemedim halde dudağımdan öptü...
İşte sert çıkıcaksın sen sustukça o daha ileriye götürür işi
Söyledim ztn istemediğimi dinlemedi sevgilim değil flörtüm safece
Seni çizgini belli etmemişsin ve bunu devam ettirme bence
Evet biliyorum çizgimi koymam gerekiyordu
Nasıl olcak bu konuşma bana yardımcı ol da bitsin gitsin iyi olmuycak
Bana kalırsa ilişki başlamadan bitsin yoksa sen tavizi vermişsin güzel bi metin hazırla gönder bir daha da muhatap olma bak emin ol o da zaten çok sallamıcak çünkü seni sevmiyor
Yazicak şey bulamıyorum
Senin yaptıkların beni rahatsız etti kusura bakma ama ben bunların olmasını istemiyorum. Senide bu saatten sonra umutlandırmak istemiyorum kendine iyi bak. De gönder
Oda diycek ne yaptım ne seni rahatsız etti ne diyceem
Öpme cinsellik konuları vs sırala hepsini ama benim tahminim sana hiç bişi demicek tamam dicek
Öyle ztn
Yap gitsin uğraşma
ya da eskisi kadar ilgili olmayım her aradığı zaman açmayım konu illa açılırsa söylerim birden böyle bişey söylemek istemiyorum
Konu açılınca söyle zaten
Bas engeli az aklınızı kullansanıza ya
Lnn seviyorum olmuyor
onun aklında o olay varsa sende böyle yaparsan dahada zorluyacak seni ve 7/70 olayı vardır. Degişmez bekleme boşuna
Doğru evet nasıl kopucam ondan
engeli bas sana zararı oldugunu dusun aklını kullan oldu bitti
Yapamıyorum alıştım yasin keşke öyle 2 saniyelik bi engellemek olsa
kalbin degilde az kendi onurunla, yüreginin sesini dinlesen olacak. Kalp iyi bir şeydir tamam ama baglanınca ne kötüyü ayırır ne iyiyi
Çok haklısın
Beni İlk buluşmada istemedim halde dudağımdan öptü 🙃
Amacı sadece cinsellik uzak dur işte daha ne diyem dsds
Öyle evet uzak durmak kolay değil sesine alıştım
yalan sözlere seslere ne zamandır böyle kanar oldunuz ah sizleri anlamıyorum. Git bile bile ateşe hadi o vakit ne diyim
Yasin haklısın doğru söylüyorsun ama insan sevince de kolay vazgeçemiyor sesine kendisine alıştım sürekli konuşuyoruz falan kendini benim yerime koy
Koydum
Benim amacım ciddi bir ilişki ve ilk günden bana bunu yapan bir kızla muhattabım olmaz benim karakterime terso derim silerim. İstersem peşinde 3 ay koşayım istersem 1 sene hiç fark etmez.
Sevgilin var mı senin
hayır , şimdi sevgilin yok ondan böyle diyorsun deme bana dsdsd
Bende ciddi ilişki istiyorum onunla istiyordum taki gerçekleri görene kadar ben her zaman ciddi ilişki taraftsrıyım zaman geçirmek eğlenmek çok saçma seviceksen birini sev ömürlük sev ayran gibi her gördüğüne çalkalanmk değil
Yookkk saçmalama olm jkckdksksjs amacım öyle şey değil sadece merak ettim
aynen öyle de bu devirde çok zor be o yüzden yormuyorum kendimi ds
he, genelde cogu kısılere boyle dıyınce sende yok tabı oyle diyon gibi tribe giriyor inanmak istemiyorlarda peşin peşin diyim dedim
Olması gereken de o zaman amacım yüksek şeylerde değil bazı kadınlar var bütün herşeyi erkeğe aldırır Yok iPhone yok marka çanta ayakkabı elbise bu zamana kadar hiç kimseye minnet etmedim işte aşkım bana elbise al çanta al yemek yerken hesabı o ödediği için bile çekiniyorum
gerçekler böyle olmalı ama işteee.
Ne bilim senin kocan değil baban değil sen hangi yüzle bunları o çocuktan isteyebiliyosun işte çanta al para at bana terso istemedim kimseden bişey
Bu onların ayıbı , hemde erkeklerin kız sevdası olmasından kız olsunda taştan olsun kafasındalar bu yolun yolcusu olan kızda yol yolablırsem diyor boş ver yolsunlar dsds
Dbskcjkejddk
sds öyle işte boş ver sen karakterini korumaya devam et. İllaki biiri denk düşer
Bak bide bişey daha anlatıcam benim ilk zamanlar 2 3 sene öncesinde mahalleden bi sevdiğim vardı hoşlanıyordum yani baya 1 sene 2 sene sürdü vazgeçmem ben kolayca asla huyum batsın hergun onu görmek için mahalleye gidiyordum arıyordum umrunda değildi yazıyordum umrunda değildi sonunda soğudum 7 8 ay konuşmadım askere giderken mesaj attım o kadar sonra arkadaşını arıyor onunla konuşmam gerek acil arasın beni konuşalım gibi aramadım çocuk tekrar yazdı arkadaşı illa konuşcak falan aradım konuştuk ettik sonra ben gene konuşmayı kestim engelledim
Sana anlatıyorum sardı muhabettinnn
Sen reddedilip, peşinden koşmayı seviyon belli dsdsds
sen düzgün insan bul eminim mutlu olacaksın. Bu boş beleş insanları bir kenara at ve kendine düzgün sana deger veren, sana layık bir prens ara
Red etmek değil o kuzenime aşıktı o zamanlar beni sevmiyordu kuzenim yüz vermedi bana geldi bende istemedim kimse istemezdj engelledim 8 9 ay konuşmadık yılbaşı gecesi ben eve giderken yolda karşılaştık annemler vardı annem söyledi ben onu görmedim eve gider gitmez mesaj attı çok güzel olmuşsun güzelleşmissin falan teşekkür ederim dedim konuşmadım dahq çok var devamı 😂😀 kitap çıkar
kitabı çıkarınca haber et okuyam dsdsdss
Uğraşamam jdnddjsks burdwn yazım oku geell olaylara daha neler varr
Amacı başka olan erkekle işin ne?
Niye uyarma geregi duyuyorsun? Engelle gitsin
Seviyorum çocuğu olay değil
Kolay değil.
Nası evlenmeden olmaz mı yani