Unutup başkasını sevmelimiyim?

2018 de biriyle tanıştım uzak mesafedeydik ama memleketimde olduğu için sıkıntı yoktu her yaz gidiyordum lise 1 e yeni geçmiştim başta çok seviyordum ama ilgisi alakası bana olan sevgisi karşısında bende aşık olmuştum yanıma geldi gitti her dakika konuşurduk yazışırdık tuvalete gitse yazardı 3 yıl böyle geçti ama sonra ilgisiz sürekli yalan söylemeye başladı doğum gününde geleceğini söyledi bütün gün teli açmadı gelmedi sonra hediyen yolda dedi hediye istemedim onu istedim sonra 2 3 hafta sonra hediyen gelio yolda kargoda ayrıl barış ayrıl barış bu şekilde 6 sene geçti geçenlerde doğum günümde yine aynı şeyi yaptı hediye almadım yarın yanındayım evlenmek istiyorum diyip duruyor babanla tanışmak istiyorum diyor ki ben tanıştım ablasıyla çok yakınız aslında onu benim bütün ailem biliyor babam da biliyor fakat baba işte bilmiyormuş gibi yapıyor ama bana sürekli yalan söylüyor sürekli sona atıyor aricam diyip 2 3 gün aramıyor onu unutup başkasını sevmek istiyorum suçluluk duyuyorum neden sizce 6 sene boyunca ondan başka erkekle konuşmadım asla eklemedim bile okulda bile aşırı yalnız sadece onunla konuşan bir tipim şimdi 20 yaşındayım ne yapmam gerek
Unutup başkasını sevmelimiyim?