Ne yapmam lazım aşk itirafı?

Bir ay önce sevgilimden ayrıldım ortak karar verdik çünkü zaten sağlıklı bir ilişki değildi ve benim verdiğim değer ve ilgi fazla ağır bastı hevesi kaçtı normal olarak işte ayrılırken falan arkadaş kama muhabbeti yaptım tm dedi iplemiyomul gibi dvarandı hergün konultuk bir ay bıyunca ama mesafe vardı napıyon ne ediyon dln bzen iplemiyomul gibi yapıyodu gidip 6 saatsonra dönüyodu ben 5 saat sonra yazıyoduk karşılıklı sonra pat diye aradı özledin mi muhabbeti oldu eskilerden bahsettik falan sonra uzak davrandı yine çok zeki çocuk iyi manipüle ediyor balık burcu mfmffm

İşte bir hafta önce bir derdi vardı anlat yabancı değilim neyin var falan baya ikgili davrandım amabenim yapım bu arkadaşlarımında çok üstüne düşüyom böyle konularda yok sana anlatamam sana söyleyemem ısrar etme üzülürsün falan sonra konuşuruz dedi görüşürüz dedim bir hafta bakmadı son görüşürüz lafıma bir hafta sonra döndü şşt diye. Girmedim mesajına madem umursamıyor bu arada ilerisi olmasa benim açımdan daha iyi olur çünkü bana uygun değil ve çok üzen birisi o boşluğa düşmüş baktı yazmjyom bir hafta yazdı ben dönmicem ona bir iki gün hatta ne yapmam lazım bilmiyom.

Onun dışında onun çocukluk arkadaşı benden hoşlanıyo bunu farkettiğimde ilk aklıma ikisşnin anlaşıp dalga geçme mevzusu geldi ama zamanla anladım ki çocuk gerçekten hoşlanıyo oyun yapmıyor belki dşğerş yapıyordurda bu yapmıyor.

İşte tartışıyoduk telefonda beni sevdiğini o yüzden öyle yaptığını söyledi şansa ondan 10 dk öncede diğer şşt diye mesaj atmış

Ben ilişki falan istemiyorum onun çocukluk arkadaşı benimde arkadaşım ve kaybetmek istemiyeceğim birisi knk diyodum hep ama o çocuk sevdi işte eski sevgili konusunda ise olma ihtimini bile istemiyorum ama pişman etmek istiyorum

Ne yapmam lazım?

Güncellemeler
+1 yıl
? Gençler
Ne yapmam lazım aşk itirafı?