Erkek arkadaşınıza bir kızın lazer yapmasına izin verir miydiniz?

Merhaba. Ben 25 yaşındayım. Erkek arkadaşım 32 yaşında. 2 senedir sevgiliyiz. Ben ona bir gün laf arasında kıllı erkek sevmiyorum demiştim. Sende fazla yok ama yine biraz var demiştim. Sonra biz bi ara ayrıldık. O bunu kafasına takmış ve ben yokken lazere kayıt yaptırmış. Ama gittiği yerde erkek çalışan olmadığı için kıza yaptırıyor. Gerekçesi de daha önce kaşının ortası için gitmiş ve makinesinden memnun kalmış. Başka alternatifim yoktu hepsi bayan çalışanların dedi. Biz şimdi barıştık ama ben bunu çok kafaya takıyorum. 8 bin lira peşin verdiği için devam etmek istiyo. Girdim bu yola bi kere diyo vazgeçmiyo. Siz olsaydınız kıskanır mıydınız? Ben mi aşırı abartıyorum? (Kendini yerime koy dediğimde sen olsan erkek bi çalışana gidemezsin izin vermezdim diyor. Ama benim başka çarem yok diyor. Sen de gel benimle gittiğim günlerde, yanımda ol zaten utanıyorum çekiniyorum işime gelir senin de yanımda olmanı isterim ben diyor.) Yaptırdığı yerler de kollar, bacaklar, göğüs, karın ve koltuk altı. Sizce bu bi ayrılık sebebi mi arkadaşlar? Nolur bana akıl verin düşünmekten kafayı yicem. Bir kız lazer cihazıyla da olsa her hücresine dokunuyor ve onun tenini görüyor. Siz yerimde olsaydınız nasıl bi tepki verirdiniz?
Erkek arkadaşınıza bir kızın lazer yapmasına izin verir miydiniz?