çocuk çook çalışkan ve aynı zamanda yakışıklı ama şey çok soğuk görünüyor yolda görse sınıf arkadaşına selam vermez yani öyle tiplerden ne yapmalıyım sürekli benle konuşması bana soru sorması benınle ılgılenmeso içiin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. İnek demeyi kes
2. Asosyal demeyi kes
Belki de sinifinizin düzeyi onun ilgisini çekmeyecek kadar basittir.
Ha illa taktik dersen, önce sosyal medyada vs gözle. Mutlaka ilgisini çeken bir konu vardır, pc oyunları, belki yazılım, bir film/kitap türü. Onu tespit et, konu hakkında iyice bilgi edindikten sonra, onunla ders calismaya giderken defterin arasında vs o konuyla ilgili bir kâğıt, bir cd vs olsun.
Ama konuya üzerine sohbet edebilecek kadar vakıf olman çok önemli.34 Yorumla
Soran+1 yılsüreklı oyun oynuyor clash of clans galıba onuda ben oynamıyorum onun dısında pek bırseyle ılgılendıgını görmedım
Cevap sahibi+1 yılOyna o zaman. :)
Soran+1 yılgecen gün soru sordum buna yanıma oturdu yaptı felan gulduk bır olaya ee dedı baska var mı bende bu kadar dedım o da yerıne gıttı 😄😄
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDers hakkinda bilgi alip yaninda dolasmaya calismalisin
49 Yorumla
Soran+1 yılsüreklı ona soru sormam onunla ılgılenmem dıger arkadaslarımın dıkkatını cekmez mı
- +1 yıl
Ceksin
Soran+1 yılheey utangac bırısıyım ben :D
- +1 yıl
Biraz yen utangacligini oyle ilerleyemezsin yoksa
Soran+1 yılhıc kımsede cekınmem ona karsı bıraz utangacım ya onun hosuna gıtmeyecegı laf söylersem ya da sıkıcı bırı olursam felan vsvsvsvs.
- +1 yıl
cık ders taktiği sökmez kendimden biliyorum etkilemen imkansız
Soran+1 yıldırekmen cocuga mı söyliyeyiim infazıım olur yemınle 😂😂😂
- +1 yıl
basit bir kız olursun haberin olsun :) söyleme
Soran+1 yıl👍 aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yakışıklı diye öyle bir tiplede yapılmazki be kızım yazık etmeyin kendinize :D bak ben hem yakışıklı sayılırım hemde hiç ineklik asosyallik felan yok :P git soru sor napcan başka ineğin önüne ot atılır sen soru atcan birlikte ders çalışalım diyceksin şu kinuyu anlat diycen :D
020 Yorumla
Soran+1 yılyakısıklılıgın yanına cok zekı bır cocuk mızah anlayısı cok ıyı ya genel kultur desen cok cok ıyı ben ılk defabır erkegı övüyorum ya kı suana kadar kımsedende cıkms teklıfı almadım cevremdekıı ınsanların guzel demelerıne ragmen
Cevap sahibi+1 yılBende etrafımdaki insanlar tarafından komik edebi ve anlayışlı biri olarak bilinirim iyi düşün mizah anlayışımda baya iyidir :P neyse bu işin şakası ders çalışalım felan de birlikte :D
Soran+1 yılbir yerlere godıp calısma teklıfı etsem suphelıyım bırde gelemeyebılırım felan derse fena bozulurum ya baska taktıkler var mı :D
Cevap sahibi+1 yılbir konuyu anlamadım bana anlatir mısın de ne biliyim kantin felan yok mu soru çözdürdükten sonra gel bir çay ısmarlıyım de :D
Soran+1 yılbak bu hosuma gıttı hahahaha sevdım bunu cok tesekkurler ya aklına gelırse taktıkler felan yazmaya devam et ben cevaplarıım cooook tesekkurler :D
Cevap sahibi+1 yılTelefon numarasını iste aklıma takılırsa soru sorarım de :P bence o çocuk sevgili olmaktan fekan anlamaz gel sen beni bir düşün :P
Soran+1 yılazcıkts katsı taraftan beklerıım ben be o telefon numarası olayını hahaha sende kendını sureklı ortaya atııyosun bulurum sana kız ben :D
Cevap sahibi+1 yılHe oda doğru hep erkeklerden bekleyen zaten :D yok be abaza değilim şaka yapıyoruz şurda ama bulursan hayır demem yani :P:D
Soran+1 yılha zateen gecen gün kımya dersındeydık hocanın yazdırdıgı bır yer vardı oda resmını cektı yazmamak ıcın felan o sıra kımyacıdan kıtabını ısteyınce buda zannetıkı bende onun cektıgınden ıstıyorum oda hemen bende var ıstersen atayım dedım ha yok dedım baska bırsey sorcaktım dedım hocaya sonucta telefon kullanmıyorum ipad var oda olmaz zaten gecen günde fızık defterımı ıstedı felan bılmıyorum yanıı :D
Soran+1 yılatayım dedı olcaktı o o atıcaktı resmı yanı
Cevap sahibi+1 yılSen bozdun yani işi git o resmi iste atsın sana ama whatsaptan atsın numarasını al yani
Çocuk konuşuyo yani senle bu bir gelişme :D noldu benim kız işi :P
Soran+1 yılya benım telefonum yok vardı aslında ama aılem sınavlara odaklanayım dıye aldı zaten 3-4ay sonra iphone 6 aldırıcam :d
Cevap sahibi+1 yılOo kanka iphone 6 diyosun bırak o çicuğu sen ben sana aşık oluyorum :D
Soran+1 yılisin hep geyıgını yapıyorsun ulen sen varya izmirlimisin :D
Cevap sahibi+1 yılİzmirli olmam gerekiyosa olurum ya :D ama samsunluyum :D
Soran+1 yılizmirliyim ben yahagsfdfd
Cevap sahibi+1 yılAslında benim ruhum izmirli :P:D
Soran+1 yılhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılBak hem asosyalde değlim :P
Soran+1 yıl😄😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSirf yakisikli diye yaklaşman kadar cahilce bisey yok... Düşünsene sana çicek almayacak mesela.. digerleri gibi ortamda sadece kukla gibi duracak! Senin icin sadece görsellik önemli ya o seni sinifin en apdal kizi olarak göruyorsa o zamanda kararlarin degisecekmi?
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha cok zekılıgınden ve efendılıgınden ortamda öyle fazla konusmaz ıkı laf söyler sonra dersle ılgılenır hocaya sureklı soru sormalar felan
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
21Cevap
+1 yılBende öyle tiplerdenim. bizim belirli hedeflerimiz vardır. ve belli bir yaşa kadar öyle bir ilişki düşünmeyiz. Okuldaki tüm kızlarlar konuşuruz karşı teklifler alırız ama hiçbir kızla çıkmayız zaten tüm kızlar bizimdir. Popülerliğimi ders notlarımızın yüksekliğinden alırız.
Bir keresinde hiç unutmam 3 100 almamdan dolayı kız 4. dersin sonunda bana seni seviyorum demişti bende sadece gülmüştüm :D123 Yorumla
Soran+1 yılzaten suana kadar bende kımseyle cıkmadım teklıfte almadım etrafımdakılerın guzel kızsın demelerıne ragmen herneyse dedgıne benzıyor cıdden öyleyse yıkılırım yaa hıc mı umut yok :D
- +1 yıl
:D aferin doğru yoldasın meleğim
Soran+1 yıldogru yoldasın derken? :D
- +1 yıl
Çok uğraşman lazım. Esprili ve nazlı olman gerekli. Bakışlar atmalısın ve ilgiliendiğini belirtmelisin. Ama seviyorum demesini bekleme ilk başlarda. al sana ipucu :D
Soran+1 yılya zaten gıyım tarzıda cok ıyı zevklı bırı dısarıdan hicte asosyal durmuyor inekte buna dahıl :D
- +1 yıl
ahahah "zaten bütün kızlar bizimdir" çok güldüm lafına egoya gel :D fazla ders çalışmak beyin sulandırıyor anlaşılan :P
- +1 yıl
Sakın onun yanında bende şu notu aldım diye paylaşımlarda bulunma. Onun kafası zaten şişmişdir yapabiliyosan gülümse ve hoşlandığını belli et aynı zamanda okulda çıkılamayan kızlardan biri olki :D desin ulen bu fethedileyen bir kale Neden ben olmiyim :D bu
Soran+1 yılkaradayı sen cok fenasın yaa az can yakmazsın hee :Dd
- +1 yıl
:D Ben öyle biri değilim deme böyle :)
- +1 yıl
Niye gülüyosunki? Okulda kiminle istesem çıkabilirdim? :) Ayrıca dediği gibi inekde değilizdir sanki beni anlatıyo valla. Sabah 5 dekalkar 2 saat çalışarak sınavlara girerdim. bir kere o hoca defterimi istedi :D dedi bu ne l*n soytarı defteri gibi 100 almışl öğrenciye benzemiyor
Soran+1 yılay sen dedın ya arada bakıs at dıye cocuk hıc arkasını donmuyor kı ya da baska yere oturmuyor hep sırasında arada bırdolanıyor o kadar baska baska taktıklerr
Soran+1 yılay cocukta facebook twitter instagram hicbiri yok yaa
- +1 yıl
zombi ya da inek olabiltesi yüksek :D
Soran+1 yılsen taktık ver mesela sızın gıbı tıplere soru sormaya gelsek ya da ders calıstırsanagıbı teklıflef cafede ya da dershanede felan ne tarz algılarsın :D
- +1 yıl
ders çalıştırma ne ya :D sakın sakın öyle şeylerle gelmeyin. Soru sorma değilde muhabeet etmen gerekli. dikkatini çektikten sonrada gözünün önünden ayrılmayacaksın güzelsen bağlarsın her türlü
Soran+1 yılvallaha mıllet soru götür diyor :D
Soran+1 yılarkadas hıc arkasını dönmeyıp sureklı telefonla oynayan cocukla ben nasıl muhabbetı kurayım nasıl göz teması kurayım gecen gün dershaneye gidicem sıra arkadasıma mesaj atıyorum bunu mu gıysem sunu mu dıye oda hayırdır sen böyledegıldın felan demeye basladılar :D sonra dedım yok arkadaslarla bulusucam felan dedım ısın gercegı cok bakımlı bır ınsan olsamda o cocuk farketmıyor benıı bu neyın kafası yaa
- +1 yıl
yok artık istersen özel ders versin :)
Soran+1 yıloff neyse ya tavsıyelerın ocon tesekkur ederıım :D
- +1 yıl
Geçici bir sendorum çıkartabilirsin imkansız değil. :)
Soran+1 yılkapalı anlatım konusuyorsun ac onu ac
- +1 yıl
Şimdi şöyle örnek vereyim. Dershanede bu tip ilişkileri ben geçici olarak görüyorum. eğer bu işin yürümeceğini biliyorsam orda kız mız ilgimi çekmez. zaten ne için gidildiği belli oraya sınavı kazanmak için. Sevgiliden önce arkadaş olman gerekli onunla. Eğer oyuna gömülmüşsede çıkartamazsın. zor. Ne yapacan olum derim burada bu kızla çıkıp evliliğe yürümeyeceğine göre salak salak işlerle uğraşma derim kendi kendime. Aynen durum böyle daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Soran+1 yıltesekkurler cok acıklayıcı oldu.
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 31 Yorumla
Soran+1 yılhahaha bu iyiymiş
+1 yılGenelde aşırı asosyal olur oyleleri yaklasman biraz zor test sorusu filan sor :D birlikte cozun oyle muhabbet acilir belki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbaska taktıkler verın ya hadı kızlar güvenıyorum sıze :D
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılAdam ekmeğinde işi gücü ders Matematik kitabını al eline git şu soruyu çözemedim yardımcı olurmusun de belki bir etkiisi olabilir uyuyan devi uyandırabilirsin başarılar :)
03 Yorumla
Soran+1 yılpekı ya redderse
Soran+1 yılreddederse
- +1 yıl
Allah belanı versin iki soru çözdün adammı oldun de
https://www.youtube.com/watch?v=VRAkW5TZye0
0,55den sonrasını sektirmeden tümüyle söyle arkasından :)
+1 yılHangi okula gidiyosun belki o inek benim ciddiyim kriterlerede uyuyom 0_0
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic tavsiye etmem öylesini. Iki kere öyle tip erkek arkadasim oldu, en gec final haftasinda derslerimi calismaliyim ayrilmaliyiz dediler :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha tam tersıne bu cocuk benım derscalısmamı saglıyor eskısıne gore daha cok zaten ılk defa basııma geldı cok tatlıı ya jdjdjd
+1 yılOnun gibi davran üzerine gitme gerekirse sende asmay inek ol :)) içten içe dikkatini çekersin sabırlı ol :D
01 Yorumla
Soran+1 yılinek degıl ya bu degısık model gecen gun arkadsla gızlı numaradan aradık gayet rahattı
Gizli Üye(36-45)+1 yılürkütmeyeceksin gidip yanına sohbet et ilgilendiğini belli et ama ani ve aşırı girişimlerde bulunma nelerden hoşlanır öğren ortak yönlerinizin üzerine git burada iş daha çok sana düşüyor çocuğu istiyorsan emek vermesi gereken sensin malesef
01 Yorumla
Soran+1 yıloda dogru heyecanlanıp aptal sacma sapan seyler yapmaktan korkuyorum dıger erkek arkdaslarımın yanında cok rahatım özgüven tam ama bu cocukta arka sırasındayım bırde ona öyle böyle bakıyorum
ona dersle ilgili soru sorabilirsin bir kaç defa öyle yap sonra beraber ders çalışmayı teklif et zaten bir kaç defa ders çalıştıktan sonra her türlü kafalarsın :)
018 Yorumla
Soran+1 yılotobüsteydık bu cocuk sıra arkadasıyla oturuyor koltukta bende baska bır arkadasımla oturuyordum bunun hakkında konustum iste hıc konusmuyor selam vermıyor görmemezlıkten gelıyor felan galıba duymus konusmaları otobusteyız yıne bır gun o benden once ınıyor otobusten yanıma gelıp tabı yanınsa erkek sınıf arkadasımda var gülümseyip göz kırptı sence buna nedemelııı
Soran+1 yılgülümseyıp göz kırpıp görüsürüz dedı
Soran+1 yıletrafında hep ınsan bos kaldıgı vakıt telefonuyla oyun oynuyor mesele zaten muhabbetı kuramamak baska baska
Soran+1 yıldüsünürüüm asosyal bır ınsan cafeye gelır mı onu bılmem ama gelmesse benı ekerse fena bozulurum yaa
Soran+1 yılkulaga hos gelıyor düsünürüm bunu tavsıyen icin tesekkur ederım baska taktıkler var mı
Soran+1 yılya bırde sey ya cocuk cogunlukla hep sınıfta oyun oynuyor telefonundan felan sınıfta full bos olmayınca nasıl derım nasııl :P
Soran+1 yılxper sevıyem yetmıyor yoksa cokta mesaj atmıstım mantıklı konusuyorsun
Soran+1 yıllıse ögrenısıyım facebook kullanmıyorum ygs lys mıhabbetıne
Soran+1 yıltam tersıne o bana ılham oluyor ders calısmamda
Soran+1 yıldenerim ☺️
İlgisini çekmemişsin işte hatta sınıftaki hiç kimse ilgisini çekememiş.. ^^
04 Yorumla
Soran+1 yılyoo sınıfla gayet ıyı konusuyor tabıı yanındakıyle daha fazla konusuyor sakalasmalar felan
Soran+1 yılgecen gün arkadasla gizliden aradık sankı o degıl bız asosyaldık bız ses cıkarmıyoruz cocuk sey dıyor eekonusmucakmısın günaydın dıyo felan arkadasta sesı hos guzelde bu bıldıgın yavsıyo dedı cocuk göründügü gibi degıl 😄😄
SEnde en can alici noktasindan vur ders calisarak sorular sorarak. En azindan olmaz isede sinavlarina cok iyi calisip gecersin kar say...
00 Yorumla
+1 yılİlk önce bir test kitabı al soru sor. Sonra da hadi kütüphaneye gidip ders çalışalım de :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkütüphane hep kalabalık oluyor ya cafeye goturmeyı dusunuyordum ama :D
- +1 yıl
Asosyal falan diyosun kabul etmezse nolacak?
Soran+1 yıldurum vahımdır o halde
Rakip ol nefretini kazan. En büyük aşklar nefretle başlar nasıl olsa.
06 Yorumla
Soran+1 yılsoguk ve görmemezlıkten gelme hareketlerıne sinir oluyordum zaten bu tum arkadaslarım bılıyor basta nefret edıyordum hareketlerıne sinir oluyordum sonradan bır cekıcı gelmeye basladı zekasıda müthis
Soran+1 yılbende calıskanım be ıkımızde mf-1deyız yanı ama o daha ıyı yapıyor net :D
Soran+1 yılinsallah agzından bal akıyor kardesım
Baya pesinde dolanman lazim soru sor boylelerine konu anlttr yanina otr ama cok da sıkma
01 Yorumla
Soran+1 yılbakalım yarın etüt var nolacak dershanede :D
+1 yılsoru sor sürekli
ve ne olursa olsun gözlerine bak gül016 Yorumla
Soran+1 yıl2haftadır sınıftayıım görmemezlıkten gelıyor bır soguk davranıyor diger arkadaslarıma sordum o öyle hep dediler gelde soru sor cocuga :D
- +1 yıl
inek işte napcan
Soran+1 yılsıra arkadasıda ınek olunca bırbırlerıyle ıyı anlasıyorlar escınsel dıye suphelenıyorjum ya hshshs
- +1 yıl
:))))) inekler öyledir helede asosyal robot gibi olanlar dahada bir
Soran+1 yılgiyim tarzı harıka zevklı bırı dısardan hıcte asosyle benzemıyor :D
- +1 yıl
belki sadece okulda öyledir?
Soran+1 yılokul degıl zaten aynı dershanedeyız farklı lıseler bızımkı
- +1 yıl
sadece dersanede öyledir belki
git yanına falan otur o zaman aç çocuğu ben gibi utangaçtır o
Soran+1 yılyanında ınek bır cocuk oturuyor ya bos olsa otururdum
- +1 yıl
tenefüse falan çıkmadığında boş olursa yanına naber falan de
Soran+1 yıliyi sen bende iyiyim ee sonra aptal durumda olmak istemıyorum
- +1 yıl
hangi okuldasin neden hic konusmuyon falan de muhabbet bul
onuda ben bulmiyim :)))
Soran+1 yılsıradan
- +1 yıl
değişik fikirlerin varsa uygula :))
Soran+1 yılarastırıyoruum
- +1 yıl
:))))))
yakın davran, ilgilendiği konularla ilgilen. Bilmediğin konullarda soru sor.
02 Yorumla
Soran+1 yılsoru sormaya cekınıyorum ya cogu kısı sınıfta onun hakkında kendını bırsey sanıyo hareketlerıne tav oluyorlar 😔
onun içinde potansiyel bir katil olmasın? Çok zekice halleder işini haberin olmaz allah korusun
00 YorumlaHiç görmediği bi' şey göster. Mesela gece hayatı. Bağlanır.
04 Yorumla
Soran+1 yılgündüz sosyal aktıvııtelere katılmayan cocuj gece mı gelıcek bırde babası polıs ajdsjsjdjd:D
Soran+1 yılonu da denerim tavsıyen ıcın tesekkurler 😉
Onun ilgilendiği şeyler hakkında bilgi sahibi ol.. O konularda konuş :)
04 Yorumla
Soran+1 yılcocuk tebefuslerde sureklı oyun oynuyor muhabbet edıcek fırsatı tanımıyor kı
Soran+1 yılaraba yarısına bayılırım bır ara need for speed koleksıyonum vardı cok erkeksı olmaz mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendin diyosun inek diye
yakışıklı olsa ne yazar
seni mutlu edeceğinimi sanıyosun yakışıklılığı ile012 Yorumla
Soran+1 yılzekı erkekler hep dıkkatımı cekmıstır ama sey ben sosyal bırısıyım tabı yalnız takıldıgım zamanlarla oluyorda bu cocuk ne zaman sınıfta ya da grupca bırsey yapsak gelmıyor
Cevap sahibi+1 yılçok hoşlandıysan sende fedakarlık yapacaksın.
kendin için kullanacaksın
hayatınada devam edeceksin :D
Soran+1 yılne yanı asosyal olup cürüyüp gidiyimmi :D
Cevap sahibi+1 yılyok hayır
tersine sen yine hayatını yaşa
çocuğuda kandırırsın güzelsen
yatağını paylaşırsın sende böylece istediğini almış olursun
oda ortamlara girmemiş olur
Soran+1 yıletrafımdamı insanlar cok guzelsın felan dıyor mesela beledıye cukuru gıbı gamzelerım var :P ama nedense suana kadar cıkmacteklıfıde almadım nasıl davranılır bılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılbelkide çok güzel olduğundan kimse teklif etmiyor
etrafında cesur erkekler yok galiba
gamzeli kızlara bayılıyorum ben :D beni tavladın bile hemen
biraz daha yakınlık göster ona sen davet et yemeğe kahveye
ara ara dokun seni hissetmesini sağla
Soran+1 yılyanımdakı arkadasım onun bu soguk davranıslarından mesela selam vermemek ya da arkasını dönüp konusmamak gıbı sınıfta yokmusuz gıbı davranıyor ıste arkadasım cocugun bu huyuna sınır oldugumu bıldıgınden bırde yakınlık gosterırsem koluna dokunmalar felan ne bıleyım utanırım ben ya :D
Cevap sahibi+1 yılalışırsın canım
utanırsan nasıl atacaksın yatağa :D
Soran+1 yılhey daha 17 yasındayım naptın sen ya 😳😳😳
Cevap sahibi+1 yılolabilir
şimdi 17 sindekiler her şeyi biliyor internet saolsun
önemli olen isteyip istemediğin
Soran+1 yılsacmalık ya bırınden hoslandıgıysan onu etkılemek ıcın böyle uygunsuz hareketler yapmak cok yanlıs tüm erkekler böyle mı düsünür yanı
Cevap sahibi+1 yılyok bazıları
benim gibi olanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılders calısmaya tenhaya cek :SDF:G:
03 Yorumla
Soran+1 yılcalıssa gıder sıra arkadası yanı oda inek onla calısır kı ben sormam ya sacma yanı ders calısallımmı dıye sıra arkadasım da ınek onla calısmak varken onunda calısırsam suphelenır ılk basta böyle ızlenım vermek ıstemem :D
- +1 yıl
sıra arkadaşının anlattıklarını anlamıyorsun, o iyi ama kafan karışıyor
nasıl dera çalışacagını bilmiyorsun o yüzden çocuga sorup danıştın?
Soran+1 yılaynen bunu deneyebılırıım tavsıyen ıcın tesekkurler 😊
Inekmi oks olmasin o..
01 Yorumla
Soran+1 yılney anlamadım
+1 yılBence simdiden bosver :/
04 Yorumla
Soran+1 yılgecen gun arkadasla gızlı numaradan aradık felan gayet rahat konustu sankı o asosyal degılde bız asosyalız ne güldüm ya 😄😄😄
- +1 yıl
Ahahah :D ama cidden bak bulasma cok kotu onlar :Ddd
Soran+1 yılsesi hoparlöre verdık felan arkadas dıyor ses güzel hoşta bu bıldıgın yavsıyor dıyo düsünsene bırını arıyorsun sen ses cıkarmıyon cocuk sana günaydın ee konusmucakmısın dıyo 😄😄
- +1 yıl
Basimdnn gecen brseyi anlatim biri vardi cooook tatli sarisin mavi gozlu cok yakisikli cok caliskan neyse biz bunla konusuyoz webcam falan cok iyi guzel sonra sans eseri ayni liseye dustuk cikma teklifi etti kabul ettim yanimda gulmuyo saka yapmiyo falan wcye kadar o goturuyodu 2 gun sonra ayrldim onlar cok degisik cidden :D ha niye gulmuyo falan onu sordum o sevgilisinin yaninda ciddi olurmus :D
Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. asosyal kişiler sıkıntı oluyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadasımla bınu gızlı numaradan aradık gayet rahat konusuyordu sankı asosyal degıldı valla
+1 yılUniverditedemi ona gore soyliyim
05 Yorumla
Soran+1 yıl12. sınıf ögrencısı dershaneden
- +1 yıl
Son yil cocugu yoldan cikarma o zaman bu tipler yoldan ciktimi bir daha dersle isi olmaz bitirdim i uniye kapak attimi senindir :)
Soran+1 yılaybı bolu de olmayacagıımız ne malum ya da meslek dusunsene onu bıle bılmıyorum :D
- +1 yıl
Ayni memlekette iseniz evini biliyosan bir ara yolunu kesersin :) illa ayni uniye gidefen diye bisey yok. Çünkü dedigin tipte insanlar bir cesaeet buldumu acayop açılırlar
Soran+1 yılpolıj lojmanlarında oturuyor ama gıtmedım evıne ya da yakından görmedıım otobuste tek gelsek zaten konusurmda hep yanında sınıftan bırısı tanıdık olluncada olmuyor
+1 yılo sana asla sormaz sen sorcan
04 Yorumla
Soran+1 yılıkımızde calıskanız ama o benden bir tık daha önde yani
- +1 yıl
lisede bende asosyaldim ve okul 1. siydim ordan biliyorum konuşmak istesede konuşmaz ama birinin soru sormasını sever cut.
Soran+1 yılarkadasla bunu gızlı numaradan aradık gayet rahat konusuyuordu tabı normalde boyle degılımdır felan dıyorda konısırken pek asosyallıgı yoktu yanı
- +1 yıl
telefondan rahat konuşabilir yüz yüze sıkıntı başlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılbelkide çocuk kızlardan hoşlanmıyordur
110 Yorumla
Soran+1 yılnaptın sen yaa
- +1 yıl
sadece yorumladım
Soran+1 yılbu kadar karamsar olma bu soguklugu sınıfın genelıne bırı bırsey derse cevaplıyor guluyor felan
- +1 yıl
bir yolunu bulmalısın senle ilgilenmesi için. erkekler her zaman frikikten hoşlanır unutma.
Soran+1 yılfrırkıkle sevıcekse sevmesın ya :D o ne ya öyle resmen kullandırtıyorsın kendını o cocukta öyle bır potansıyel yok öyle dusunmez o o bambaska
- +1 yıl
başka nasıl yapabilceksin peki.
- +1 yıl
nerden bulursun böyle çocuğu bilmemki zaten Asosyalmış
Soran+1 yılbence öyle olmayabılırde 2haftadır sınıuftayım adam akıllı muhabbetımız olmadı
- +1 yıl
sen yenisin yani. ne bu hız zamanla olur gider. acelen ne?
Soran+1 yılbıryerden baslamak lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerini aç bak nasıl imana geliyor,
01 Yorumla
Soran+1 yılof sapıklasma ya
hiç cekilmez
07 Yorumla
Soran+1 yılmızah anlayısı cok ıyı desem
Soran+1 yılgeveze bırıde degıldır
Soran+1 yılaynen ıste sıkıntı orada
Soran+1 yılhep derste olmaz kı canıım
Gizli Üye(30-35)+1 yılCool denilen tipler biraz zor)
05 Yorumla
Soran+1 yılkımseyle konuusmuyor o kadar arada sınıf muhabbetıne katılır bır ıkı laf söyler o kadar efendı cocuk yanı yanındakı cocukta ınek olunca inek muhabbetlerı daha cok anlıyacagın hocalarla cok ıyıler felan
Cevap sahibi+1 yılEvt iste cool))) ama onlarda zaten kizlari etkilemwk icin cool olmayi secerler) vi dene sansini guzelsen asla hayir demez))
Soran+1 yıltavsıye. ıcın sagol da etrafımdakıler hep güzelsın dıyorda ben suana kadar hıc bırıyle cıkmadım tuhaf ama gercek :D
Cevap sahibi+1 yılYas kac?
Soran+1 yıl18 in bir altı
+1 yılbiraz zor panpiş
05 Yorumla
Soran+1 yılböyle bırınıde kacırmak ıstemem ama 😧😧😧😮
- +1 yıl
öyle kişiler her zaman istenilen tiptir zaten , sen ona derslerle yaklaşmaya bile çalışma bence :)
Soran+1 yılonunla vakıt gecırmek ıcınde sureklı dersı kullanmakta sacma olur var mı baska taktık, fikir?
- +1 yıl
İçinde sana karşı his varsa konuşur yoksa biraz zor
Soran+1 yılgecen gün arkadasla gızlıden aradık bunu ıste sorduk neden soguk bırısın dedı kı ben kapalı bırıyım herkese karsı karsı taraf konustukca o duvarlar zamanla yıkılır dedı zorluyor bee 😄😄
onune saman at
00 Yorumla
+1 yılBosver onu :D
014 Yorumla
Soran+1 yılsınıftan ıcerı gırınce tuhaf oluyorum ya sureklı onu dusunmeler felan 😕
- +1 yıl
Aşik olmuşsun gecmis ola :D
Soran+1 yıl1haftada nasıl asık olucam sende :D
- +1 yıl
:D ozaman birak ben cok sosyalim bana gel aghddss
Soran+1 yılhahaha bir erkeksın ve sana sunu sormak ıstıyorum sınıfına kız gelıyor 2hafta olmus herkesle ıyı bu kız ama sen kızı gormezden gelıyor bır arkadas olarak bıle merhaba demıyorsun onu gectım ders hakkında bırsyde sorabılırsın degıl mı ne dusuunuyorsn :D
- +1 yıl
Diyorumya asosyal o kimseyi gormek istemez
Soran+1 yılotobüsteydık bu cocuk sıra arkadasıyla oturuyor koltukta bende baska bır arkadasımla oturuyordum bunun hakkında konustum iste hıc konusmuyor selam vermıyor görmemezlıkten gelıyor felan galıba duymus konusmaları otobusteyız yıne bır gun o benden once ınıyor otobusten yanıma gelıp tabı yanınsa erkek sınıf arkadasımda var gülümseyip göz kırptı sence buna nedemelııı
Soran+1 yılgöz kırpıp gülümseyıp görüsürüz dedi buna ne demelı pekı
- +1 yıl
Valla anlamadim ben onu psikolojik sorunlar yasiyo heralde :D
Soran+1 yılyaa al bendende o kadar :D
- +1 yıl
Birak sen en iyisi :D
Soran+1 yılöyle deme bee hic mi umut yok djjdjd
- +1 yıl
Yok heralde :D
Soran+1 yılcok karamsarsın be ahbap 😳😳😳
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Asosyal inek bir cocugu nasıl etkılerım
-soru sorma harıc yapamadıgın soru bazında?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler