Diyelim 3 4 aylık bir ilişkiniz var ama erkek arkadaşınız hayalinizde yatan erkek değil.. Göbekli yari kel orta boylu maaşı az vs.. ama bi yandanda sizi görmüş beğenmiş aşırı yakışıklı uzun boylu nazik kibar birisi.. 3 4 aylık iliskinizi bitirip görücü usulü diğer çocukla tanışır miydiniz?
Görücü usulü ile evlendirilmek istediğiniz kişi çok yakışıklı biri ise kabul edermisiniz?
Eğer hayalimdeki kişi sevgilim değilse onunla mutlu değilsem ve çabaladığım halde onunla işler yoluna girmiyorsa tabiki önüme bakarım gelen görücüye şans veririm
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilisin ama böyle biseyler eksik gibi.. mesela dışarı cikiyosun çocuğun giyimi çok kötü etkilenmiyosun. Arabasi yok.. parfüm yerine deodorant kullaniyor vs.. yanına çok yakismiyor gibi düşün
Bunlar önemli detaylar eğer hali ve tavrıyla bunu kapatabiliyprsa yanında mutluysam sorun yok maddiyatı değil ama giyim kuşama el atılabilir bu tarz şeylere kapalıysa nerde nasıl davranılacağını da bilmiyorsa o iş sıkıntılı bir yerden açığı kapatması lazım
Giyime kuşama el atilir evet ama bunlara senin yanindayken dikkat etmiyorsa evlenince monoton bir hayat sizi bekliyor demektir.. evet ince detaylarda gizlidir bazı şeyler..
Evet ince detaylar var ama şunu düşünmek lazım o adam kendi rutininde nasıl giyiniyor? Her zaman salaş bir adam mı yoksa senin yanına alelade gelirken başka ortamlarda daha mı özenli. Senin sorma şeklinden adamın tarzı o olarak algıladım belki de adam giyinmeyi bilmiyordur hiç o taraklarda bezi olmamıştır. Eğer bilmeyen bir insansa el atılır ama diğer türlü sadece senin yanında özensizse o adam vakit kaybından başka bir şey değildir
Ve yakışıklı bir adam var seni istiyor diyolar ve resmini gösteriyolar sana sende oha diyosun görünce ve arkadaslarina gösteriyosun arada dağlar kadar fark var kizim falan diyolar 😂
Valla bulamayan bulamiyor.. benim çalıştığım yerde bi çocuk var 5 vakit namazinda çok Güleryüzlü ve yakisikli temiz ama acilamiyor kadinlara karsi.. beni tamtersim 😂