Kara yigenim böyle düşenen seçmenlerden hayır gelmez, ben ilk önce karşı tarafın düşüncesine bakarım. Ak parti doğru tercih olacaktır sen beni doğru yola ittin
Akıl var mantık var 6 ayrı kafanın sadece Erdoğan'ı devirmek için birleşti projeleri yok, devirdikten sonra kavga edecekler dağılacaklar olan yine millete olacak
Senin seçtiğiniz ittifak parlamenter sisteme dönecek, yani 6 tane Cumhurbaşkanı olacak, biri hayır dese sistem ilerlemeyecek. Yani kısaca kavga karkaşa olacak, sen bilirsin seç izle gör
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayat görüşü uymuyorsa bence bitirmeniz en mantıklısı
Yahu siyasi görüşü senle aynı olmak zorundamı
Allah akıl fikir versin tuttuğu siyasetin ne önemi var önemli olan insanlığı
Sen böyle düşündüğün için Ak Parti'ye oy vereceğim
Ne alaka amca yia
Kara yigenim böyle düşenen seçmenlerden hayır gelmez, ben ilk önce karşı tarafın düşüncesine bakarım. Ak parti doğru tercih olacaktır sen beni doğru yola ittin
Peyniri zeytini 100 200 TL ye almak seni etkilemeyip bir söz seni etkiliyorsa diyecek bir şey yok amca
Türkiye'de serbest piyasa var kara yigenim
İnsanlar keyfinden fiyat arttirmiyor neyse ya 30 yaş üstü amcaları dikkate almıyorum bb
Seçinde görün bak neler olacak, sizde haklısınız bazı şeyleri görmeniz gerekiyor
Fazla sürmez 6 ay sonra tekrar seçim olur
Seçicez ve görecez. Bu dönemden daha kötü bir dönem görmeyiz emin ol
Akıl var mantık var 6 ayrı kafanın sadece Erdoğan'ı devirmek için birleşti projeleri yok, devirdikten sonra kavga edecekler dağılacaklar olan yine millete olacak
Amca erdoganin partisindede 6 7 parti var yani ittifaklar ona ne demeli.
Senin seçtiğiniz ittifak parlamenter sisteme dönecek, yani 6 tane Cumhurbaşkanı olacak, biri hayır dese sistem ilerlemeyecek.
Yani kısaca kavga karkaşa olacak, sen bilirsin seç izle gör
HDP'yi alın aranıza hep birlikte koparız kara kaşlı kara gözlü yigenim
Görüşleriniz uymuyorsa o ilişki yü rü mezzzzz
selam şu Akp liler erdoğan babaları sankı tayyıp te dedelerı :))
tereddüt mü ediyorsun bir de
😂😂 derhal bırak derhal
zekası geri olanlarla takılmayı sevmiyorsan bitir.
Beraber oy kullanmaya gidin
sen düşün taşın
Akp aşk flört ne alaka 😂
Kaçarak kurtar kendini ömrünü yer
Gerek yok.
Çabuk bırak haketmiyorsun
evet
Allah'ım ahahahhahah