Yaşça büyük sevgili problemi?

Ben 20 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ve bir kızı var oda 9 yaşında. Bu sene 2. Senemiz. Ve artık sevgilim işleri ciddiye ilerletmek istiyor. Bu mevzudan dolayı bende ailemle konuştum, tüm durumu apaçık ve doğru bir şekilde anlattım ve onlara sevgilimle evlenmek istediğimi söyledim. Bunu öğrenen ailem benimle kavga ettiler hem yaş farkı hem de sevgilimin boşanmış ve çocuğunun olmasından dolayı, bu işi onaylamadıklarını ve derhal ayrılmamı istediler benden. Ben de normal olarak onlara karşı çıktım ve sevgilimi savundum. Evet aramızda yaş farkı olabilir ama ikimiz için de hiç bir önemi yok çünkü birbirimize gerçekten aşığız. Daha önce gençken bir hata yapmış ve eski karısıyla evlenmiş o dönemde ve bir kızları olmuş. Kızı gerçekten beni çok seviyor, çok akıllı saygılı bir kız bana her zaman onun annesiymişim gibi yaklaşıyor ayrıca babasıyla evlenmem için de can atıyor. Ben de sevgilimi çok seviyorum bana karşı aşkla bakıyor her zaman beni el üstünde tutuyor çok seviyor bana karşı hep saygılı ve dürüst ayrıca çok zengin üstelik cinsel hayatımız harika. Ama ailem evlenmeme onay vermediği için ben de onlara karşı kırıldım ve konuşmama kararı aldım kendimce. Sizce ne yapmalıyım?

Yaşça büyük sevgili problemi?