Sevdiğinin, seninle çocuklaşması, ona olan saygını yitirir mi yoksa artırır mı?
Bu soruyu yorum yapmadan soruyorum.

Sevdiğinin, seninle çocuklaşması, ona olan saygını yitirir mi yoksa artırır mı?
Bu soruyu yorum yapmadan soruyorum.

Ölçülü olmak kaydıyla bence aradaki muhabbeti arttırır böyle şeyler. Şahsi fikrim sevdiğim kişi benimle çocuklaşıyor, eğleniyor ve hayatın tadını çıkarıyorsa ona olan hayranlığım artar. Fakat bir Müslümanın ve erkeğin izzetine ters şeyler yapmaması şartıyla.
Güzel 👍
Sizin düşünceleriniz ne yönde peki?
Aynı düşünüyorum
👍
Dozunda olan her eğlence, her çılgınlık bence aradaki muhabbeti arttırır.
Biz hanımlar genelde bunu daha çok isteriz. Çünkü bizim içimizde halen küçük bir kız çocuğu vardır, büyümek istemeyen, mahsun, ürkek.
Ara ara onun da gönlünün hoş edilmesi lazım ki sönüp gitmesin, unutulmasın. (Düşündüm de işiniz ne zor ya🤭)
Her neyse yani eşi ile yani örtüsüyle çocuklaşabilir, şımarabilir, çılgınlık yapabilir. Dozunu kaçırmaz, nerede nasıl davranması gerektiğini bilir ve mahreminin mahremini gözetirse saygı da artar sevgi de.
Doz önemli evet..
Ve evet sanırım hanımların iki yüzü var.. Biri hanımefendi yüzü diğeri kız çocuğu..
Hatta bir erkek o kız çocuğuna hitap edebilirse, sanırım hanımefendinin de gönlüne hitap edebiliyor anladığım kadarıyla.. Önce kız çocuğunu ikna etmek lazım :))
Kendimi içinde tahayyül edemedim de ondan 😄
Benim hanım benden bunu istese sanmıyorum ki bana saygısı kalsın 😄 tövbe estağfurullah 😄
İllaki.. Hanıma da racon kesecek değiliz :))
Ama pembe pijamayla da bu evin direği benim diyemem yahu.. 😄
Benim hanım benden bunu istemez bence ya :)) öyle vicdansız olacağını sanmam :))
Yapabilir inanırım ben safımdır :)
İnsan sevdiğinin yanında çocuklaşır, kalbinin kapılarını açar. Sürekli ciddi ve büyük insan olarak kalacaksa hemen şu 🕳️ kara deliğe alayım o kişiyi. Sevgiden gram anlamıyor demektir çünkü bu
Lezbiyen mi bunlar, pardon soldaki erkek olanmış. Ne bileyim sakal felan olmayınca bir de saçlar uzun öyle bir yanılgı oldu. Yani ilişkinin sıhhati açısından bence bu tarz sevimlilikler olabilir. Fakat fazlası da sıkabilir tam orta ayarı ayarlamak lazım ilişkilerde.
Cevap
4Cevap
Çocuklaşmazsa sıkıntı. İnsan sevdiğinin yanında yeri geldiğinde çocuğa da döner, çünkü güven vardır onu her haliyle kabul eder
Artırır ya daha çok severim. Sevdikçe gözümde güzelleşir saygım da artar.
Pembeli pijama giyse bile mi 🤔
Giysin nolcak bir örnek oturup film izleriz ne güzel 😬 karısının yanında giyecek sokakta giymeyecek ya bence sorun değil.
Değişikmiş 😄
Neden 🤔 kadın kocişini mutlu etmek için herşeyi yapmalıdır da erkek herşeyi yapmamalı mı 🤔
Elbette yapmalı da pembe pijama giymesini istemek tuhaf sanki..
Ben mesela omzuna ceket at, saçlarını jolele, altın kolye tak, bağrı açık gomlek giy beyaz çorap giy, kösele ayakkabınin arkasina basıp tavla atalım demem mesela 😄
Yani kösele ayakkabıya kadar kadın şık bi şekilde taşır yine de 😃
Ben bunu tasvir ederken Cebeci'de gazino kapısında oturan pavyoncuları hayal ettim.. Hani şu sokağa tüküren, yumurta topuk ayakkabı giyen krolar.. Bu değil bir kadına, insan ırkından kimseye yakışmaz 😄
Ben hiç pavyonun önünden bile geçmediğim için bilmiyorum 😃ben sadece kombin olarak düşündüm 😃
Şekil a 
Bunun ceketini omuza attığını ve boynunda altın kolye olduğunu düşün :))
Bi ara Cebeci bunlardan geçinmiyordu..
Cebeci. Dediğim yer de Türkiye'nin en meşhur hastane ve üniversitesi olan Hacettepenin yanı :))
Göğsündeki kıllar yılan gibi olmuş boynuna dolanmaya gidiyor sanki 😬
Pembe pijama giyen erkekle aynı etkiye sahip 😄
Sana göre öyle 😬 pembe pijamalı erkek komik olur sevimli gelir bu ise tanımlanamayan cisim 😬
Peki :))
Yerini ve ölçüsünü bilerek yapıyorsa artırmaz da yitirmez de. Abartıyorsa yitirebilir🙂
Hiç artırmıyorsa yapmasının pek bir anlamı yok o zaman.
Ben odunum abi sen bana bakma.
Estağfurullah. Bu yüzden herkese soruyorum ya? Genel bir bakış ölçmüyorum. Herkesde farklı akseder illaki.
Ya bende şu düşünce var ne yaşarsab güzel veya kötü kendi aranda kalsın başkasının bilmesine gerek yok. Malum abartanlar var, bunu herkesin gözüne sokanlar var. Abartmaktan kastım bu. Bunu yaparsa direkt soğuyorum, kendi aramızda olanda belki kuvvetlendirir bağı gene bilemiyorum hiç yaşamadım. İnsan birini seviyorsa her yaptığını seviyor sevmiyorsa da tam tersi.
Şakalaşmak eğlenmek herkesin isteyeceği şeyler çocuklaşmaktan kastınız buysa
Zaten kendi aranızda. :) Ama bahsettiğim fotoğraftakine benzer bir şey. Şakalaşan çiftler arasına Allah rahmetini indirir. Ama bu görseldeki gibi pijama giymek absürt şeyler yapmak. Yani normalde yapmayacağı şeyleri sırf sevdiğini eğlendirmek için yapmak gibi..
Onlar güzel şeyler işte 🙂 kafa dengini bulursan tabi
Duânıza ekleyin. :). Allah da nasip etsin inşallah..
Tek kendime değil edince tüm bekarlar ediyorum. Teşekkür ederim 🤲🏻
Bekarlara değil, kendinize edin önce.. Bu hayatı beraber yaşayacağınız insan için detay vererek duâ edin, isteyin..
Tabi onu da yapıyorum kendim içinde detaylı şekilde ediyorum.
Peki :)
Çocuk olmak eğlenceli olmaktır. Çocukluk yapmakta öyle. Önemli olan birlikte eğlenebilmektir. Bende saygı arttırır. Ah ah olsaydı şimdi bir tane aynı böyle pijama takımı giyinip şirinler. Cedric. Tom ve Jerry izlerdik.
Evde her şey olabilir. Ama dışarda dik duruşunu asla kaybetmemeli yanımda
Benim bakış açıma göre saygı ile alakası yoktur bunun istediği şekilde çocuklaşabilir eşlik ederim bende eğleniriz beraber rahatlık önemli sevimli gelir bana çocuklaşması yeri geldiğinde
Fazlasıyla artırır ben böyle şeyleri çok severim yerine göre cocuklasmali bence
Bundan güzel bir şey var mı? Senin yanında rahat hissediyor demek
Bu ne böyle erkek adam böyle mi yapar olmasss mematim kizarrr
Cokta çocuksu olmasın
Artırır, birlikte saçmalayabilmeliyiz zaten😄
Hoşuma gider.
Artırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?