- Günümüzde evlilik zor diyeceğim ama yazın çok fazla düğün oluyor. Boş düğün salon bulamazsın 🙂 evliler mutlu desem neden bu kadar boşanmalar çok oluyor. Evli olanlardan şimdiki aklım olsa evlenmem diyen fazla. Teknoloji gelişti evlilik arttı, eskiden farkı, kadınların çalışmaya başlaması ve de üniversitede okuma oranları fazlalaştı. Artık sabır da kalmadı. Boşanmalar arttı. Doğru dürüst insanlar için evlenmek anlaşmak zorlaştı. Ekonomik zorluluk da var ama eskiden daha fazlaydi sadece harcamalar simdiki gibi fazLa degildi. Bir cihazıcok uzun zaman kullanırdık. Olur ilmadik seylere para harcamazdik. Devam edersek Annelerin bak ben kendimi ezdirdim sen ezdirme sözleri. Erkeklerin sert davranışları yumuşak davranırsan eşin başına çıkar öğütleri.
Umarım herkes ruh eşini bulur. Bence herkes için iyi bir şey mi bu ruh eşini bulması. Mesela bağırmayı seven birisi ruh eşide böyle olursa nasıl olur bu evlilik bilmem. Ama biz yinede herkes ruh eşini bulsun diyelim, yoksa iyi olanın suçu ne degilmi. Kötü kişilikli birisi ise karşısına o ruhda birisini çıkarsın yaradan. Herkese iyi günler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer