Bir erkek samimi davrandığı bir kıza neden kardeşim bacım der?

kafama çok takılan bir soru sormak istiyorum sizlere çünkü benim mantığım almıyor ve aydınlanmak istiyorum ilgi duyduğum birisi var hastanede çalışıyoruz ikimizde anlaşıyoruz sohbet ediyoruz aramız iyi bir şey olunca o kişiyi aramak yerine beni arar ne bileyim yani direkt muhatabı ben olurum böyle temas kurmaya omzuma dokunmaya çalışır kötü bi niyetinin olmadığının farkındayım bikere bi hastayla ilgili problem yaşadı ben hallettim bana telefonda ya sen varya seni çok seviyorum kardeşim benim dedi o an beynimden vurulmuşa döndüm yani bukadar samimi olup kardeşim demesi beni çok şaşırttı çevremdeki insanlar bile bence onun sana ilgisi var derken onun öyle yapması şaşırttı. Artık orada çalışmıyorum vedalaşmak için geldi iki kere 10dk arayla sarılmak istedi dün de son nöbetime geldim yine görünce seni özledim hocam diyip sarıldı kendisi yani ama sonra yine bacım falan saçmaladı gerçekten aklım karışıyor amacını çözemiyorum bana yardımcı olurmusunız sizce net tavır çizmeli miyim amacı ne olabilir bi insan dost olarak gördüğü birine böyle samimi olur mu

Bir erkek samimi davrandığı bir kıza neden kardeşim bacım der?