1 aylık sevgilim beni sürekli evine davet ediyor, erkekler neden sürekli evlerine çağırır?

Merhaba arkadaşlar. Olay şöyle ben 14 şubatta tamamen tesadüfen instada bir çocukla tanıştım. Bir gönderinin yorumlarında konuştuk sonra DM'den devam etti konuşmamız. Hani kafamız çok uydu çok sevecen, komik, bilgili birisi. Tıp okuyor kendisi. Yakışıklı da biriymiş ayrıca profili kapalıydı birkaç gün sonra takipleşince gördüm ben fotoğraflarını falan. Ama zaten bu süre içinde baya etkilemişti çocuk beni düşünce ve konuşmalarıyla.

Yaklaşık 1 hafta sonra falan artık baya sevgili gibi devam ettik konuşmaya. Ve tamamen herşeyden konuşuyorduk gün içinde sürekli. Son 1 hafta olacak biz cinsel içerikli konuşmaya başladık. Yani tanışmamızdan 3 hafta geçtikten sonra. O bana nude attı ben de ona tam nude sayılmasa da bir fotoğraf gönderdim.

O şırnaktaydı ailesiyle ben İstanbul'da. Üni başladığı için döndü 1 hafta falan oluyor. Şimdi buluşacağız ama nerede buluşalım konusunu açınca sürekli evine davet ediyor beni. Hani cinsel içerikli bir şey olmayacak sadece dışarıda oturmaktansa daha çok rahat ederiz falan diyor. Benim çok sevdiğim bir sitcom var onu izleriz birlikte ben hiç izlemedim falan diyor. Ama açıkcası artık bu sürekli daveti beni rahatsız etmeye başladı.

Arada düşünüyorum hani öğrenci ve kirada ailesinden ayrı yaşıyor belki de pahalılıktan dolayı falan dışarıda olmak istemiyor fazla diye. Bu yüzden ona üstü kapalı bir şekilde söyledim zaten ben de öğrenciyim illa bir yerlerde oturup birşeyler yiyip içmemiz gerekmez yanyana yürüyüp konuşursak bile ben çok mutlu olurum dedim. Sen nasıl rahat edersen öyle olur dedi o da. Ama yine de şu ilk buluşma konusu açılınca beni evine davet ediyor hani gelirsen güzel olur daha rahat zaman geçiririz falan diye. Tamamen kıramadım çocuğu ama bunun biraz zor bir ihtimal olduğunu söyledim ona.

Şunu düşünüyorum acaba fazla uzatmadan ilişkiyi mi bitirmeliyim yoksa devam mı etmeliyim. Lütfen bir tavsiye verin bana🙏

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir de şunu ekleyeyim. Benim ilk ilişkim 22 yaşım var şimdiye kadar sevgilim olmadı. O da hani kadınlara karşı öyle terbiyesiz pislik birisi gibi birisi değil anladığım kadarıyla. Bir ablası, iki de kız kardeşi var biri daha 4 yaşında falan. Çok çok fazla seviyor onları. Bana da sürekli eğer bir gün çocuğumuz olursa kızlarımızın olmasını çok isterim falan diyor. Tabi ben ona söyledim ben daha evlilik falan düşünmüyorum diye ama ne bileyim. Öyle işte. Kafamı karıştırıyor bu durumlar😑
1 aylık sevgilim beni sürekli evine davet ediyor, erkekler neden sürekli evlerine çağırır?