2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Demiyor çünkü sssikecek senj der mi hiç aaaa
Bu arada ne toplantısı bu ya 😂 holding patronu mu senin sevgilin kardeşim bu sitede bı tuhaf bütün işsizler buraya toplanmış kimisi avukat kimisi doktor kimisi mühendis kimsinin sevgilisi de toplantı yapıyor
Ooooo at yalanı yanlız bir şey söyleyeyim mi bu sitedeki insanlar çok yalancı ve hayalperest yazık ya 😔
Seni anlıyorum , hiçbir zaman statü sahibi olamadın ve olan biriyle olmadın. Zordur eminim ev kızı olmak.. sen dediğim gibi papatya çayı iç iyi gelir sinirine
Sorunu komik buldum şu an gülüyorum Allah'ta seni güldürsün 😂 ha bu arada yine sen bilirsin ama benimki bir tavsiye sonuçta sevgilini zırt pırt arama sıkılır senden bir şey demiyor demişsin yakında der benden söylemesi
Sevgilini toplantıdan çıkınca ara toplantı mühim çünkü 😂
Zırt pırt derken 1 saatte anca arıyorum çünkü ihtiyacım oluyor bir şey diyecek oluyorum işle ilgili vs , kendisi aramayınca neye canın sıkıldı diyor ne yapayım
Sen benim hangi mesleği yaptığı nereden biliyorsun ben şu mesleği yaptım dedim mi niye statü sahibi biriyle birlikte olayım ki niye ilk statü insanları sınıflandırmayi sevmiyorum ha bu arada sevgilon benim gelirimin altında kalıyorum canım onu bilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demiyor çünkü sssikecek senj der mi hiç aaaa
Bu arada ne toplantısı bu ya 😂 holding patronu mu senin sevgilin kardeşim bu sitede bı tuhaf bütün işsizler buraya toplanmış kimisi avukat kimisi doktor kimisi mühendis kimsinin sevgilisi de toplantı yapıyor
Ooooo at yalanı yanlız bir şey söyleyeyim mi bu sitedeki insanlar çok yalancı ve hayalperest yazık ya 😔
Sen neden sinirlendin bu kadar
Yok sinir sadece komik buluyorum o kadar kendiniz olun biraz
Kudurmuşsun diye yorumladım
Niye kudurayim onu anlamadım ortada ne var ha Pardon sevgilisini sürekli arayan yine pardon toplantıdayken sürekli arayan bir üyemiz var 😂
Papatya çayı öneririm kudurmaya birebirdir
Seni anlıyorum , hiçbir zaman statü sahibi olamadın ve olan biriyle olmadın. Zordur eminim ev kızı olmak.. sen dediğim gibi papatya çayı iç iyi gelir sinirine
Sorunu komik buldum şu an gülüyorum Allah'ta seni güldürsün 😂 ha bu arada yine sen bilirsin ama benimki bir tavsiye sonuçta sevgilini zırt pırt arama sıkılır senden bir şey demiyor demişsin yakında der benden söylemesi
Sevgilini toplantıdan çıkınca ara toplantı mühim çünkü 😂
Zırt pırt derken 1 saatte anca arıyorum çünkü ihtiyacım oluyor bir şey diyecek oluyorum işle ilgili vs , kendisi aramayınca neye canın sıkıldı diyor ne yapayım
Evet toplantısı önemlidir beyimin
Sen benim hangi mesleği yaptığı nereden biliyorsun ben şu mesleği yaptım dedim mi niye statü sahibi biriyle birlikte olayım ki niye ilk statü insanları sınıflandırmayi sevmiyorum ha bu arada sevgilon benim gelirimin altında kalıyorum canım onu bilde
Neymiş mesleğin :)
Noldu ya bi sustun? :)
her ona yazmak istediğinde bi büyük bardak limonlu su iç hem aramasin hemde metobolizman hızlanır
Arıyor kendi ama onu beklemek istemiyorum
Sana niye yazılmıyor
Neden sürekli arama gereği duyuyorsun ki?
Özlüyorum
Bir süre sonra seni CEP’TE görecek ve seni artık aramaktan vazgeçecek
2 yıldır görmedi abicim herkes sen değil
Benim böyle olduğumu da nerden çıkartıyorsun ki?
Kişi kendinden bilir işi
Tabi canım ne demezsin
Sus
Neden bu kadar öfkelendin anlamadım?
Abi sakinim sus diyorum
Sakin halin buysa sinirli halin nasıl senin ya sinirli bir kadını çekmek çok zor olsa gerek hayattan soğutur insanı la 😀