Sürekli özgürsün beni sevmiyosun ne yapmak istiyorsan onu yap diyo. Benimki sevgi değilmiş ayrıyız zaten normal konuştuğum erkekler var ama can sıkıntısından şehir değiştirdim birşekilde biriyle buluşmadım konuştuklarım da öylesine hep. Elbise etek tayt giymeme kızıyor ondan önce de böyle giyiniyordum 4 senelik eski sevgilim kısıtlıyordu sıkıldım zaten bu sebeple ayrıldım. Onda uyuyordun filan diyodu. Sanırım en son konuşmalarımı dinledi duydu arkasından konuşuyormuşum yanımda olmadı ihtiyacım olduğu zamanlar ben de sinirlendim çünkü ona ihtiyacım vardı sinirle söylenmiş şeylerdi ne duyduysa. Bugün keşke hiç tanışmasaydık dedi yarım saat ağladım zaten sonra özür dilerim diye mesaj attım hala özgürsün istediğin gibi takıl diyo bana. Üzüldüm artık rahatsız etmemeliyim değil mi? :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güven…
Toparlanması en zor duygulardan biri hatta direkt öyle. Güvenden daha zoru yok bence. Güven kırıklığı zor toparlanıyor :/
Güvenini kırıcak bir şey yaptığımı düşünmüyorum
Başlığı okumuştum sadece de. Yaa üzüldüm şu an ama düzgünce belirtmişsin hani artık uymak istemediğini, bilemedim umarım en kısa zamanda düzelirsiniz ya
Diğer eski sevgilimi kıskanıyor olabilir dışarda o kendisinden sakınıyormuş dikkat ediyormuş hiçbir kızla konuşmamış
Ben neden dikkat çekmek istiyomuşum ben zaten böyleydim
Hemen hemen her ilişkide olan bir konu da umarım anlar
Yok ya en son keşke tanışmasaydık dedi
Sinirle söylemiş olabilir
Ne yaşıyorsan hak ettiğin için yaşıyorsun
Yazdıklarımı okumamışsın
Okudum o yüzden dedim sen kendini toparlayamayacak ve çok hata yapacaksın çok. mutsuz olup kendine ne yaptım deyip anlayacaksın ama iş işden geçmiş olacak
Hata yapmadım ayrıydık başka şehire taşındım burada yalnızım insan biriyle konuşmak istiyor yanımda olmuyor ki
Kıskançlığını ifade ediş şeklinden ayrıldık asker olduğu için tolerans göstermem gerekiyormuş ama buydu sebebi. Sonrasında barışmak istediğimde ben bir defa s*k*lirim bir daha s*kilmem yazmıştı dndk aradan kaç ay geçti
Sen bence kaçmak yerine hep iletişim yaparak o. kisi ile iyileştirme yaptın mı başkaları ile konuşarak bunu hafifletebildin mi yoksa o kişi bilmeden onca insanla konuştuğun için mi başına bunlar geldi bir şey yaptın demiyorum ama megillisin
Sorsa ss atardım ayrıyken öylesine konuştuğum kişiler herhangi bi duygum olmadı yalnızım başka şehre taşındım
Ben ayrıldigimdan beri 2 yıl olacak. neredeyse yeni yeni birileri ile konuşmaya başladım çünkü yaşadığım şeylere çok saygim vardı ayrılsak bile
Normal muhabbet edilebilir karşı cinsle ben aşk yaşamadım başka bir şey yaşamadım
Yasamasan bile yakıştırıyorum ben kendime bile yakistirmadim misal benim görüşüm bu sen farklı dusunebilirsin
Sen dahil kimseyi istemiyorum filan diyo
Çok kırılmış bir şeylere belli ki nefret etmis senden
Evet nefret ediyo hiç sevmiyo artık
Öyle bir insanı kazanamazsin daha
edersen daha çok üzülürsün
Birileri ile konuşman bile erkeği üzer
Tamam üzülür tabi ama yanımda olsaydı kaç aydır yok ki
Ben ayrılmıştım kıskançlık yüzünden hakaret etmişti asker olduğu için dili biraz şey. Herneyse sonra özür dileyip özlediğimi söylediğimde geri tepmişti beni kaç ay geçti kendi istemiyo beni
Sonra başkalarıyla konuşunca içerleniyor yanımda ol madem
Ama sen ayrılıp sonra başka erkeklerle konuşuyorsun o da doğal olarak bana yol verdi diğer erkekler için diye gururu zedelenmiş. Mertçe konuş özür dilerim senden başkasını sevmiyorum tekrar barışalım de senden başka erkek hayatıma girmedi diye yemin et belki o zaman vicdana gelip döner
İfade ettim zaten sadece onda kalbimin attığını diğer erkeklerle buluşmadığımı şehir değiştirdiğim için yalnız kaldığımı ve biriyle konuşma ihtiyacında olduğumu anlattım
Ona göre Özgür kalmak istiyomuşum yine kıyafet konusuna geliyo kısır döngü
Bi de çok kuruyomuşum ayrıydık normalde sevgiliyken çok ilgiliydi başka biri var sandım ki o da kıskanıyo iki kişi ayrılınca başka biri var düşüncesi çok normal değil mi
Elinden geldiğince gururunu okşa özür dile kendi gururunu hiçe say dönerse senindir dönmezse ulan herşeyi çabaladım dersin. Kıyafet konusuna gelirsek her erkek sevdiği kadının vücudunu sadece kendi görsün ister bunda da taviz vermek senin bileceğin bir şey
Özür diledim ama ağır konuştu birdaha yazıcağımı sanmıyorum benimle tanıştığına bana güvendiğine pişman olmuş
Sadece erkek için normal birini bulmak erkek için daha zor
Diğerlerinden farklı sanmış beni
Biz Kasım ayında ayrıldık hayatımda kimse yok
Ya kalbi kırık işte ona sevgini göster onu bırakma git dedikçe yanında kal bunu görünce kendisini gerçekten sevdiğini anlayıp dönecek çocuğunuza benim adımı verin😁
Evet dün instagramda ölücek kadar derdimiz yok ama hevesimiz kalmamış tarzı bir şey paylaşmıştı
Ekli değilim onda bana hitaben diye düşünmedim çünkü beni istemiyo diye düşünüyorum
Sana hitaben atmış geri durursan onu kaybedersin diğer kızlar gibi olmadığını ona göster. Bunu yapacak cesaretin yoksa da onu sevme
Onu seviyorum zaten
Ne istiyo anlamadım
Sen dahil kimseyi istemiyorum seni tanıdığıma pişman oldum dedi çok ağır değil mi
Özele gelir misin?
Yeni açtım mesaj atamıyormuşum
Bende de xper yetersiz
Fake bir instaxxxcdbdhxb var mı ki?
Hayır yok sende aynı şeyi yaşadın mi empati yaptın
Hemde çok yaşadım ne aldatılmalar ne ağlamar ne hüzünler yaşadım adam akıllı seven biri çıkmadı sana tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum
Ben aldatmadım ki :(
Aldatmadın ama ona o hissi yaşattın o kendini değersiz hissediyor
Güven kırıldıysa tekrar oluşur mu peki
İşte olması için onu çok değerli yapman lazım bunu ona göster
Gösterdiğim zaman ağzıma s_çıyo nxnxkx
Barışmak için göstermelisin nerde yaşıyorsun kız arkadaşın var mı 😁
Bursa’ya taşındım burada kız arkadaşım yok
Önceden nerdeydin
Eskişehir
Şehir tutmadı yaa of of
Fiziğin güzel ise sevgiline biraz fazla sevgi göster o seni affeder
Nasıl yani
Sen dahil kimseyi istemiyorum hayatımda diyo
ismail917aa sjjsdhbevdhdbdh
Anla şunu
Sana ego kasıyor
O çok egoist zaten
Başka kızların mesajını attı nokta dahi atmadım dedi kişilik olarak başarı konusunda ego kasmayı seviyor
İnstasjsbdhdbd yazdımsjsjdbdbbd anla seni seviyor ooo
İnsta kullanmıyorum teşekkür ederim yorumun için
Soruyu kaldırabilir misin ismimi değiştirmek zorunda kalmayayım dediklerimi uygula
Tamam siliyim
Etme rahatsız