Eski sevgiliniz kısmetse olura katılsa talip olur musunuz?

Ömrümde gördüğüm en sacma, en gereksiz, en trajikomik program olabilir. Oraya katilanlarin aklindan suphe ediyorum, gerçekten. Hepsi acınası hallerdeler. Kimseyi dış görünüşü ile elestirmek bana dusmez ama Cansel miydi neydi, o burun ne yaa? İnsan para verip kendini o kadar igrenclestirebilir.
Hayır.
Cevap
6Cevap
İbretlik açar izlerken kahkaha tufanı yaşardım 😂😂
buralara kadar düşmüş vah vah derdim sadece ne işim olur öyle bir yerde
hangisini ama 😀 neyse bir tanesi için şu cümleleri kurardım
“o veya bu şekilde hayatımdan çıkardım onunla 2 yılımı çok mutlu geçirdim seni el üstünde tutacağına emin ol”
Para için yapmayacakları proğram kalmayacak. Normalde tvde topluma örnek olacak şeyler olması gerekirken diziler vb şeyler edepten hayadan ve örnek olmaktan uzak.
günü gününe takip ettiğim tek diziden vazgeçerm ne talip olmasııı
Emirhan çakaldan mi bahsettin gitmem gitmek istemem , rahatsiz olurum şahsen oyoe programlardan
Flört ettiğim bir çocuk şu an kısmetse olurda najajsjns 😂😂
Asla talip olmam , ama evde oturur izlerim polemiklere falan girdiğinde eğlenceli olur diye
Eski ceketimi bile giymiyorum eski sevgilime mi talip olucam 😅
Tam öyle saçma sapan programlara yakışırlar zaten, amann diyeyim benden uzak Allah'a yakın olsunlar
Yahu bu soruya bırak cevap yazmayı bu soruyu düşünmek bile kısmetsiz bir davranış ahahahah
Bence çok saçma bir program iyi ki ayrilmisiz diye düşünürüm
Simge veya yaren'le arkadaş olmasını dilerim delirmesini izlerim 😂
Arada geçen olayın rengine göre hareket ederim.
hayır tabikide o programa katılan insandan ben hiçbirsey beklemem açıkçası çok crınge insnlar
Oraya kadar düştüyse rezillik bırak talip olmayı denk gelmemek için çaba gösteririm yolda
televizyondan izleyip kahkaha atarım😃
Hayır asla çok komik bir durum olur
Ahahah öte gitsin beri gelmesin ne deyim
Ay asla.
talip olmayı geç izlemeyi bırakırım
Hayir rezil edemem kendimi
olmam tamamen soğumam için son hamle olur
Tam da onluk bir yer.. Olmam hayatta
Onlarda o özgüven
Allah korusun.
Asla
olmam