Eski erkek arkadaşım ilk sevgilisini unutamamış olabilir mi?

Benim eskiden olan tüm erkek kankalarimla iletisimimi kesmemi istemsdi bende oke demistim karsilikli olarak yapmistik, zaten baskasina ihtiyacimiz yoktu diye düşünuyordum) bir gün eski arkadaşlardan biri yazdi nasilsn kayboldun biranda merak ettik flan ordan burdan konustuk heyatmda biri var dedm o yuzden. Cok konusmadik. Sonra kenanla bulustugumuz zaman yine kankam mesaj atti napiyon diye kenan gördü bu kim dedi aciklama yaptim fakat inanmadi bana ihanet ettin sen dedi ( sonra kendisi bana yazmşti öylece cekip gittin ben olsaydm arkanca surunurdum seni kaybetmemek icin anlasilan yasadiklarimiz senin icin bosmus dedi bende bana inanmyorsan senin isin kendin bilrsn. Yüzerinden 4.5 ay gecti merak ediyordum haliyle. Fake hesap actim takip yolladm kabuletti baktm hikayesnde istediginiz soruyu sorn cevaplym demis bende pisman oldugun bisey var mi dedim evet ilk sevgilimle bazi olaylardan dolayi pismanlik yasiyorum ben onnun hayatnda olan 2 kadindim.. daha bir şey sormadm, dikkat çekerim diye. Acaba hala onu mu seviyor? Benimle yasadiklari hicmiymiş... Kafam allak bullak öylece yaziyim dedim cevaplarsiniz sevinirm amma lutfen yargilamayn (
Eski erkek arkadaşım ilk sevgilisini unutamamış olabilir mi?