Hoşlandığım erkek var onun da benden hoşlandığından eminim ama ikimiz de açılamıyoruz ne yapmalı?

İş yerinde hoşlandığım erkek uzak zaman oldu ama ilk önce ama hoşlandığıni belli etmişti ama ben gerçekten mi hoşlanıyor yoksa ihtiyac karşılamak için mi diye çok düşündüm sonra askere gitti geldi değiştiğini hissettim biraz uzaklaştım Ama uzaktan birbirimize çaktırmadan bakıyoruz ama yakından yanımdan geçince ikimizde birbirimizi yokmuşuz gibi darvanıyoruz bazen uzaktan dik dik bakıyor ya da ben çaktırmadan bana baktığını hissediyorum (çalışırken olsun yemek yerken asansörde olsun) bu aralar da beni sanki birine anlatmış ki bi kere ben iş yerinde servisinde otururken önce kendi servisine giderken sonra arkasına dönüp bizim servise bakıp sonra benim oturduğum tarafa doğru yürüyüp gelip servis kapasının karşına dikilmiş orada arkadaşı ile beraber benim hakkımda konuşuyor diye düşünüyorum bilmiyorum yani sizce hâlâ benden hoşlanıyor mu ya da neden açılamıyor

Hoşlandığım erkek var onun da benden hoşlandığından eminim ama ikimiz de açılamıyoruz ne yapmalı?